Mówisz o tych wszystkich gadżetach potrzebnych w samochodzie jak dziura w moście?WiS pisze:bo te elementy z dłuuugiej listy wyposażenia
No tak, to faktycznie problem

Mówisz o tych wszystkich gadżetach potrzebnych w samochodzie jak dziura w moście?WiS pisze:bo te elementy z dłuuugiej listy wyposażenia
Jeździsz czasem na drugi koniec Polski (albo dalej) latem, w białej koszuli i w krawacie, i po kilku(nastu) godzinach w aucie musisz iść do ludzi wyglądając w miarę świeżo i być wypoczęty? Bo mnie się zdarza, niestety, taka okolicznośc.jarmaj pisze: W dopłacaniu do n strefowych automatycznych, sterowanych satelitarnie, taktowanych zegarem atomowym, klim?
BrrrrWiS pisze:białej koszuli
WiS pisze: w krawacie
ale ze jaką?WiS pisze: Powiedz lepiej, czy warto wyskoczyć z dwóch paczek na tę nową skodową rajdówkę - do zabaw nie_w_białej_koszuli
WiS pisze: http://www.skoda-auto.pl/pl/aktualnosci ... ia-r2.html
Nowa rajdówka na "S" - ktoś reflektuje, czy tu już tylko sami miłośnicy boxera-diesla (najlepiej z kastrującym softem), skóry, patyka i automatu...?
Nie tylko przesadził, ale widać z powyższego tekstu że jest kompletnym dyletantem i na samochodach zna się na poziomie przeciętnej blondynki (bez obrazy blondynek, tu to tylko symboliczne określenie, nie mówiące o kolorze włosów, ani nawet o płciPiter 35 pisze:Konto usunięte, czytałem to . Ale myślę ,że jak tam ktoś pisał, to chłop mocno przesadził![]()
Kupując VW życzyłbym sobie tabelki z minimalną gwarantowaną wytrzymałością części eksploatacyjnych, podobnie jak z kaloriami na batoniku:
Klocki hamulcowe – część eksploatacyjna, minimalny gwarantowany przebieg 10 tys.
Opony – część eksploatacyjna, minimalny gwarantowany przebieg 50 tys.
Nieuprawniony oftop, Skody się tak nie psująKonto usunięte pisze: tu chyba passuje najlepiej
Fakt, nieszczęśliwy.Piter 35 pisze: bym nie kupił w życiu samochodu z tym motorem
W SkodziePiter 35 pisze: można na pewno kupić po niższych cenach
Myślę, że masz takie poczucie dlatego, że tak wlasnie jestKonto usunięte pisze: Czemu mam poczucie, że wielu producentów po prostu celowo wstawia elementy niższej jakości, żeby zarabiać potem na ich wymianie?
Podobnie, jak żądanie przejrzystosci w finansowaniu partii politycznych oraz odpowiedzialności polityków przed wyborcamiKonto usunięte pisze: żądanie podania informacji o żywotności wcale nie jest takie idiotyczne, jak by się mogło wydawać.
Konto usunięte pisze:jarmaj, czy trzeba mieć pojęcie, żeby wymagać od producentów solidności? Gość być może przejaskrawił, ale główne tezy pozostają chyba aktualne.
WiS pisze:W SkodziePiter 35 pisze: można na pewno kupić po niższych cenach![]()
Chloru pisze:jarmaj, ale to może dlatego, że Szprot miał szersze nadkola niż zwykły a Imprezy mają takie same? Efekt skali powoduje inne ceny. Swoja drogą nie można było kupić zamiennika za 50 PLN? Sporo firm to produkuje.
Nie ma zamienników, a cena w ASO koło dwóch stówek...dlatego jeżdżę bez prawego (poległo w Rudnikachjarmaj pisze: Tak, do Szprota jest inny niż do reszty Clio. Zamienników 10 lat temu do Szprotów nie było. Teraz może są.