Arti pisze:
proponuję spotkać się o 7.30 na Parkingu pod Biedronką
Tylko zakupów tam nie róbcie! Pamiętajcie, że to sklep dla najbiedniejszych i gdyby wujek Jarek się o tym dowiedział, to by mógł kazać wszystkie subaryny na Śląsku zarejestrować - tak, żeby nie były już polskie. Lepiej znajdźcie jakiś sklepik osiedlowy
A tak poza tym to zazdroszczę Wam wypadu - mam nadzieję, że następnym razem uda mi się z Wami wybrać Można liczyć na jakieś zdjęcia?
Mi prawdopodobnie przyjdzie jednak wyjechać juz w piątek , ale co do tego co piszecie, to także uważam, że przy tym harmonogramie to trochę mija się z celem latanie miedzy oesami. Ja mam zamiar się wbić na Rościszów - Walim w okolicach "odkrytej patelni" na spadaniu do walimia na łączkę i tam można spacerkiem kilka fajnych partii obejżeć a i przy okazji pogawędki bądź jakis grill itp.
kris82 pisze:
Tylko zakupów tam nie róbcie! Pamiętajcie, że to sklep dla najbiedniejszych i gdyby wujek Jarek się o tym dowiedział, to by mógł kazać wszystkie subaryny na Śląsku zarejestrować - tak, żeby nie były już polskie
Krzysiu, z całą sympatią jaką mam do Ciebie, politykuj w odpowiednim miejscu, tamto omijam i sobie nie muszę nerwów szargać, a tutaj gadajmy o wszystkim tylko nie o polityce
j33mbo, przepraszam zatem za zszarganie Tobie nerwów - postaram się tego więcej nie czynić tzn. więcej tego nie uczynię a tak mnie ta biedronka rozwaliła ostatnio, że powstrzymać się nie mogłem
no to jak obieramy jakieś fajne miejsce i ustawiamy tam samochody jak na "Kamionkach" (wzbudzając powszechne zainteresowanie ) i grillujemy w miłym towarzystwie czy nabijamy kilometry. Ta patelnia na górze jest niegłupim pomysłem kawałek wyżej jest to miejsce
miskaad pisze:
a prowiant w postaci kiełbaski, karczku itp brać ??
My z krzychem bierzemy grilla i węgiel no i prowiant jakiś oczywiście
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...
Zgadzam się z Wami. Ja proponuję obejrzeć po jednym OSie z każdej pętli ale pełnym czyli RSMP + RPP. Czas na grilla będzie np podczas ostatniego OSu. Na pewno warto zabrać ze sobą sprzęt i materiały do grillowania.
PS. Optymalnie będzie jak pojedziemy na pierwszy OS z pętli, potem na drugi a potem na 3-ci. Będzie akurat tyle czasu żeby spokojnie dojechać, zaparkować, znaleźć dobre miejsce do oglądania. Rano będziemy musieli przejechać na drugą stronę gór. Grilla odpalimy sobie np na łące w Kamionkach przed rozpoczęciem/w trakcie odcinka.
Tak czy siak miejsce spotkania rano się nie zmienia ani czas czyli Parking pod Biedronką w Pieszycach o 7.30.
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2011, o 12:50 przez Arti, łącznie zmieniany 2 razy.
jarmaj pisze:Ja bym był zdecydowanie za przemieszczaniem się.
Arti pisze:Ja proponuję obejrzeć po jednym OSie z każdej pętli ale pełnym czyli RSMP + RPP. Czas na grilla będzie np podczas ostatniego OSu. Na pewno warto zabrać ze sobą sprzęt i materiały do grillowania.
Ja jestem za.
Czyli za obejżeniem 1 OSu z każdej z 3 pętli i na ostatnim zrobienie grilla.
jarmaj, daj szanse tubylcom jak byś widział trasę jaką Arti znalazł na dojazd do Kamionek to byś sam nie uwierzył ,a J33mbo do dziś nam chyba nie wierzy ,że daliśmy tam radę Imprezami
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"