i co, będzie tirolotem w kolumnie z nami leciał?miskaad pisze: a Młody tirem jeździ i akurat zjedzie
Rajd Krause 2011
Re: Rajd Krause 2011
pawlaswrc, no wyjazd max 6:30, dlatego wziąłem poprawkę na różne "historie"
Nie bój nic, dla mnie 6 rano to jest totalnie ciemna noc, nawet w tygodniu
A może ma subaru w naczepie, jak Knight Rider? 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Tylko zakupów tam nie róbcie! Pamiętajcie, że to sklep dla najbiedniejszych i gdyby wujek Jarek się o tym dowiedział, to by mógł kazać wszystkie subaryny na Śląsku zarejestrować - tak, żeby nie były już polskie. Lepiej znajdźcie jakiś sklepik osiedlowyArti pisze: proponuję spotkać się o 7.30 na Parkingu pod Biedronką
A tak poza tym to zazdroszczę Wam wypadu - mam nadzieję, że następnym razem uda mi się z Wami wybrać
Mi prawdopodobnie przyjdzie jednak wyjechać juz w piątek
, ale co do tego co piszecie, to także uważam, że przy tym harmonogramie to trochę mija się z celem latanie miedzy oesami. Ja mam zamiar się wbić na Rościszów - Walim w okolicach "odkrytej patelni" na spadaniu do walimia na łączkę
i tam można spacerkiem kilka fajnych partii obejżeć a i przy okazji pogawędki bądź jakis grill itp.
kris82 pisze: Tylko zakupów tam nie róbcie! Pamiętajcie, że to sklep dla najbiedniejszych i gdyby wujek Jarek się o tym dowiedział, to by mógł kazać wszystkie subaryny na Śląsku zarejestrować - tak, żeby nie były już polskie
Krzysiu, z całą sympatią jaką mam do Ciebie, politykuj w odpowiednim miejscu, tamto omijam i sobie nie muszę nerwów szargać, a tutaj gadajmy o wszystkim tylko nie o polityce
j33mbo, przepraszam zatem za zszarganie Tobie nerwów - postaram się tego więcej nie czynić
tzn. więcej tego nie uczynię
a tak mnie ta biedronka rozwaliła ostatnio, że powstrzymać się nie mogłem 
miskaad, raczej damy radę jak u Was na ślubie, czyli zaopatrzenie w biedronce, pod którą mamy spotkanie
No i zobaczymy, jaka będzie pogoda.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
no to jak obieramy jakieś fajne miejsce i ustawiamy tam samochody jak na "Kamionkach" (wzbudzając powszechne zainteresowanie
) i grillujemy w miłym towarzystwie czy nabijamy kilometry. Ta patelnia na górze jest niegłupim pomysłem kawałek wyżej jest to miejsce
Link: http://www.youtube.com/watch?v=INC7oApS8CE
ogólnie dość paskudne
Link: http://www.youtube.com/watch?v=INC7oApS8CE
ogólnie dość paskudne
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
My z krzychem bierzemy grilla i węgielmiskaad pisze: a prowiant w postaci kiełbaski, karczku itp brać ??
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...
jarmaj, ale co miedzy oesami czy jak
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Nie po to jarmaj telepał sie taki kawal drogi, żeby w jednym miejscu zasiąść i karmić mięsień piwny...

Dolce far niente 
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Zgadzam się z Wami. Ja proponuję obejrzeć po jednym OSie z każdej pętli ale pełnym czyli RSMP + RPP. Czas na grilla będzie np podczas ostatniego OSu. Na pewno warto zabrać ze sobą sprzęt i materiały do grillowania.
PS. Optymalnie będzie jak pojedziemy na pierwszy OS z pętli, potem na drugi a potem na 3-ci. Będzie akurat tyle czasu żeby spokojnie dojechać, zaparkować, znaleźć dobre miejsce do oglądania. Rano będziemy musieli przejechać na drugą stronę gór. Grilla odpalimy sobie np na łące w Kamionkach przed rozpoczęciem/w trakcie odcinka.
Tak czy siak miejsce spotkania rano się nie zmienia ani czas czyli Parking pod Biedronką w Pieszycach o 7.30.
PS. Optymalnie będzie jak pojedziemy na pierwszy OS z pętli, potem na drugi a potem na 3-ci. Będzie akurat tyle czasu żeby spokojnie dojechać, zaparkować, znaleźć dobre miejsce do oglądania. Rano będziemy musieli przejechać na drugą stronę gór. Grilla odpalimy sobie np na łące w Kamionkach przed rozpoczęciem/w trakcie odcinka.
Tak czy siak miejsce spotkania rano się nie zmienia ani czas czyli Parking pod Biedronką w Pieszycach o 7.30.
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2011, o 12:50 przez Arti, łącznie zmieniany 2 razy.

jarmaj pisze:Ja bym był zdecydowanie za przemieszczaniem się.
Ja jestem za.Arti pisze:Ja proponuję obejrzeć po jednym OSie z każdej pętli ale pełnym czyli RSMP + RPP. Czas na grilla będzie np podczas ostatniego OSu. Na pewno warto zabrać ze sobą sprzęt i materiały do grillowania.
Czyli za obejżeniem 1 OSu z każdej z 3 pętli i na ostatnim zrobienie grilla.
Czarownica prawdę Ci powie :D
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 254 razy
- Polubione posty: 533 razy
zofija pisze: obejżeniem
Brrrr... drugi dzis.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Się człowiek spieszy, to się Chloru cieszy
Chloru, nie myli się ten co nic nie robi.
Więc zamiast nic nie robić, tylko się czepiać, to zapisałbyś się na rajd
Chloru, nie myli się ten co nic nie robi.
Więc zamiast nic nie robić, tylko się czepiać, to zapisałbyś się na rajd
Czarownica prawdę Ci powie :D
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 254 razy
- Polubione posty: 533 razy
zofija, ostatnio to ja raczej duzo robie
Ten weekend akurat spędzam w Warszawie. Muszę opędzić tematy mieszkaniowe trochu.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
dobra pany jakieś konkrety co do konkretnego oesu i miejsca
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Fajny zakręt, ale bez dojazdu. Z Walimia kawał drogi z buta
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 38409&z=15
jak patrzysz na tę mapę to jeden zakręt niżej od tego miejsca w stronę patelni jet boczna droga tylko muszę ją sprawdzić
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Jest boczna idąca od 383, ale zaczyna się powyżej skrzyżowania w Walimiu, a na 100% od tego skrzyżowania droga 383 będzie już zamknięta.
jarmaj, daj szanse tubylcom jak byś widział trasę jaką Arti znalazł na dojazd do Kamionek to byś sam nie uwierzył ,a J33mbo do dziś nam chyba nie wierzy ,że daliśmy tam radę Imprezami