To raz. A dwa, jak się zawodnik spóźni 1,5 minuty do fabryki, to musi popełnić harakiri.jarmaj pisze:Gorzej, jeżeli to już jest ten następny

To raz. A dwa, jak się zawodnik spóźni 1,5 minuty do fabryki, to musi popełnić harakiri.jarmaj pisze:Gorzej, jeżeli to już jest ten następny
Po stolycy może tak ,ale w Bieskach nie ma problemujarmaj pisze: No własnie, rowerem po stolnicy to dla mnie zbyt ryzykowne
Ja na rowerku pewnie z jakieś 80 z górki lecę ale autkiem to bym się bał, zresztą zamieszczę za jakiś czas filmik z treningujarmaj pisze: Wolę już iść 200+ na spadaniu do Kamionek
Ot widać mają różne zboczeniaGump pisze: Ja na rowerku pewnie z jakieś 80 z górki lecę ale autkiem to bym się bał
To ja chyba już muszę wsiadać na rower (motocykli się boję), żeby na rano zajechać do roboty. Mam nadzieję, że nie będzie padać.gregski pisze:kurnia, kto Wam kaze autem jezdzic skoro same kory ..
kupic sobie dwa kolka i smiac sie z frayerow w puszkach..
A co ze skrzynią biegówcitan pisze: To ja chyba już muszę wsiadać na rower (motocykli się boję), żeby na rano zajechać do roboty. Mam nadzieję, że nie będzie padać.
A co ma być, gdybym miał rower, to by miał lineartronic.Piter 35 pisze: A co ze skrzynią biegów
Wiedziałemcitan pisze: Zdjąłeś już zimówki?
Piter 35 pisze: A co ze skrzynią biegów![]()
mam sramowskie 7 biegow w tylnej piascie (czy piescie? ciascie czy ciescie?)..ky pisze:Piter 35 pisze: A co ze skrzynią biegów![]()
Osiem biegów, sekwencja ;)
r.
RAM - Rower z amortyzatorem i manetkamiinquiz pisze: jakiś RAM, SRAM? co to za wersja?