prawie robi wielką różnicemaf1 pisze: Silniczek prawie nówka![]()
Cztery łapy dobre, dwie łapy lepsze
Re: Cztery łapy dobre, dwie łapy lepsze
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...
No co? Dym z rur wydechowych nie wali, oleju nie bierze, pali ledwie kluczyk powącha, pod górę idzie jak perszing. Co mu zarzucić? 
Czy ktoś ma może pomysł, dlaczego niektórzy kierowcy samochodów z wielkim uporem chcą ścigać się z motocyklami?
Bo mają za krótką pytkę :)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
maf1 pisze: Może raczej nie chcą dać się wyprzedzić?
Spod świateł mi się rozchodzi. Każdy na swoim pasie.
czasem motocykliści mają po prostu za słaby refleks przy starcie i tak im się wydaje.Bergen pisze: Spod świateł mi się rozchodzi. Każdy na swoim pasie.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, to nie tak. Co innego jak puszka rusza płynnie i szybciej ode mnie. Niech sobie jedzie, ja nic nikomu udowadniać nie muszę. Może akurat musiałem podrapać się po nosie (skomplikowany manewr) albo panna jakaś przechodziła obok zacna. Ale trudno aby to było tylko moje mylne wrażenie gdy katamaran startuje z sąsiedniego pasa z rykiem, mieląc asfalt i prąc do przodu.
Bergen no w takim przypadku to po prostu zwykłe buractwo, leczyć się tego nie da.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 200 razy
Bergen pisze: (...) puszka (...) katamaran (...)
Się dopiero co z pierdopędu na jakiś lepsiejszy motocyrkiel przesiadł i już słowa "auto" zapomniał
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
rrosiak, kłamco lustracyjny!
a motocyrkiel obecnie zaiste zacny. gruby. epicki. syty. po trzykroć.
a motocyrkiel obecnie zaiste zacny. gruby. epicki. syty. po trzykroć.
Hmm, z tym to się jeszcze nie spotkałem. Ale ja dopiero od lutego jeżdżęBergen pisze:maf1 pisze: Może raczej nie chcą dać się wyprzedzić?
Spod świateł mi się rozchodzi. Każdy na swoim pasie.
Pytanie też można postawić w drugą stronę. Dlaczego niektórzy kierowcy jednośladów za wszelką cenę chcą udowodnić, że te ich hulajnogi zawsze są szybsze od auta? 
czarne jest piękne...
brrr jazda przy 6,5 st. po 2 godzinach zamieniła mnie w kostkę lodu....ale i tak było warto 
6,5? To pikuś! -1 dziś ranoLouCyphre pisze:brrr jazda przy 6,5 st. po 2 godzinach zamieniła mnie w kostkę lodu....ale i tak było warto
A tak z zupełnie innej beczki: jedzie ktoś z Was na Motoserce?
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
vibowit pisze:Pytanie też można postawić w drugą stronę. Dlaczego niektórzy kierowcy jednośladów za wszelką cenę chcą udowodnić, że te ich hulajnogi zawsze są szybsze od auta?
O to to.
Ostatnio taki jeden jechał normalnie, dopóki nie obejrzał się za siebie chcąc pas zmienić i Subaraka za sobą nie zobaczył. Odwinął, że mało tłoki wydechem nie wyleciały.
Tylko miał pecha, zaraz były dwa dość szybkie łuki. Na drugim nawet go widać nie było już w lusterku. Potem już nie poganiał.
Żeby było jasne, nie mam nic przeciwko motorom, podobają mi się rzeczy jakie można z takim ściagaczem zrobić, ale często kierowcy jednośladów przeginają, psując opinię całosci.
Oczywiście gościu gnał potworem całe 50ccmjarmaj pisze:
O to to.
Ostatnio taki jeden jechał normalnie, dopóki nie obejrzał się za siebie chcąc pas zmienić i Subaraka za sobą nie zobaczył. Odwinął, że mało tłoki wydechem nie wyleciały.
Tylko miał pecha, zaraz były dwa dość szybkie łuki. Na drugim nawet go widać nie było już w lusterku. Potem już nie poganiał.![]()
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Nie sądzę.
Nie wiem co to było, ale duży motor, z rzędową czwórką, tylko nie tak bardzo zabudowany jak ścigacz. Szybkie to było jak cholera, na prostej rakieta. Niestety w zakrętach....
Nie wiem co to było, ale duży motor, z rzędową czwórką, tylko nie tak bardzo zabudowany jak ścigacz. Szybkie to było jak cholera, na prostej rakieta. Niestety w zakrętach....
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
To fakt, że tam dużo od umiejętności zależy.
Ale tak czy siak motor nie będziesz szybszy na zakręcie od auta takiego jak wiśnia. Na prostej wiadomo, nie ma nawet podejścia.
Ale tak czy siak motor nie będziesz szybszy na zakręcie od auta takiego jak wiśnia. Na prostej wiadomo, nie ma nawet podejścia.
jarmaj pisze: To fakt, że tam dużo od umiejętności zależy.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=9twUAi1Q4o0