Sorry, wiem, że jesteś wściekły. Współczuję.
vibowit pisze: Sorry, wiem, że jesteś wściekły. Współczuję.
szlak gdyby nie to to miał bym kandydataesilon pisze: edit: i w manualu koniecznie![]()
da się przerobićburat pisze: spełnia wszystkie wymagania poza tym jednym ale ponoć i na to jest rada![]()
burat pisze: spełnia wszystkie wymagania poza tym ....
Kusicielu...burat pisze: miał bym kandydata
W sumie, to optymistyczne jest, z mojego punktu widzeniaburat pisze: nie wszystko co stare rozpada się po jednym kopnięciu
burat pisze: spodobało mi się bardzo ,ale ja inny jestem
Od dawna mi się podobał, a odkąd pod wpływem innej marki (nie Skodyinquiz pisze: naprawdę fajna zabawka przy bliższym zapoznaniu. rozważaj.
i dołączyła tym samym do "klubu 27"Kruszyn pisze:Amy Winehouse przeniosła sie na drugą stronę
dla nas wszystkich to jest tylko kwestia czasueMTi pisze: no niestety, to była tylko kwestia czasu
http://en.wikipedia.org/wiki/Janis_JoplinBarthol pisze:i dołączyła tym samym do "klubu 27"Kruszyn pisze:Amy Winehouse przeniosła sie na drugą stronę
dokladnie tak...dy siegac artyzmu trzeba sie odslonic...a to w dzisiejszych, konsumpcyjnych realiach nie daje szans na przetrwanie...Arno pisze: większość artystów to ludzie wyjątkowo wrażliwi, delikatni, z traumą... niełatwo jest nosić bagaż.
I nie łatwo jest nosić bagaż sławy... wielu nie wytrzymuje.
A ciśnienie mediów, mody... straszliwe.