Sorry, wiem, że jesteś wściekły. Współczuję.
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
esilon, może trzeba iść do szkoły Citroena na naukę jazdy dieslem.
czarne jest piękne...
vibowit pisze: Sorry, wiem, że jesteś wściekły. Współczuję.
a dzieki, SJC mówisz
podobno odkąd skrzynie 6b wprowadzili to zaczeły się jaja, teraz to wiem,
było siedzieć na forum cytrynowym
teraz jest jasne dlaczego cena zakupu była powalająco niższa od bliźniaczych włochów i francuzów, to jedyny plus i oby pozostał
hah , procedura wygląda tak, że serwis czeka na zgode centrali na demontaż skrzyni biegów
no podobno auto zrobione i działa
musze przyznać, że takiej obsługi telefonicznej jeszcze nie miałem okazji zaznać :2 do 3 telefonów dziennie od człowieka który w pierwszej rozmowie przedstawił się jako osoba"pilotująca" sprawę i prosił dzwonic bezpośrednio na kom gdyby cos ale o i po każdym kroku czyli rozmowach z centrala i ich wynikach, o demontażu skrzyni, o akceptacji przez centrale , po zamówieniu części, po dotarciu części do serwisu, po montażu, po jeździe próbnej, po każdym ruchu była informacja
naprawdę super sprawa: serwis Citroen z Dąbrowy Górniczej
jutro odbieramy to wtedy przeniose ten post do piekny dzień
musze przyznać, że takiej obsługi telefonicznej jeszcze nie miałem okazji zaznać :2 do 3 telefonów dziennie od człowieka który w pierwszej rozmowie przedstawił się jako osoba"pilotująca" sprawę i prosił dzwonic bezpośrednio na kom gdyby cos ale o i po każdym kroku czyli rozmowach z centrala i ich wynikach, o demontażu skrzyni, o akceptacji przez centrale , po zamówieniu części, po dotarciu części do serwisu, po montażu, po jeździe próbnej, po każdym ruchu była informacja
naprawdę super sprawa: serwis Citroen z Dąbrowy Górniczej
jutro odbieramy to wtedy przeniose ten post do piekny dzień
esilon, ostatnio widziałem i jechałem 200 konnym C4 , nie jest tani ( jakieś 30 tys euro) , przesiadasz się 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, nie mędrkuj tylko sprowadź cos fajnego taniego szybkiego 4x4 czarnego albo białego , o 
edit: i w manualu koniecznie
edit: i w manualu koniecznie
szlak gdyby nie to to miał bym kandydataesilon pisze: edit: i w manualu koniecznie![]()

spełnia wszystkie wymagania poza tym jednym ale ponoć i na to jest rada
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
da się przerobićburat pisze: spełnia wszystkie wymagania poza tym jednym ale ponoć i na to jest rada![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
burat pisze: spełnia wszystkie wymagania poza tym ....
..... że auto ma być do jazdy a nie do oglądania
esilon, ale tym się normalnie jeździ przecież 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
esilon, jak byś kupił za tyle co stoją i włożył połowę kasy co na STI był byś pewnie zadowolony 
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Kusicielu...burat pisze: miał bym kandydata
Szkoda, że to takie stare - a jak się rozsypie przy mocniejszym kopnięciu...?
WiS,ee tam nie wszystko co stare rozpada się po jednym kopnięciu
ale fajne to to jest jak sobie pooglądałem to spodobało mi się bardzo ,ale ja inny jestem
ale fajne to to jest jak sobie pooglądałem to spodobało mi się bardzo ,ale ja inny jestem
- WiS
- 6 gwiazdek
W sumie, to optymistyczne jest, z mojego punktu widzeniaburat pisze: nie wszystko co stare rozpada się po jednym kopnięciu
WiS, naprawdę fajna zabawka przy bliższym zapoznaniu. rozważaj. mój zabytek też się o dziwo trzyma i nie chce się rozlecieć.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
nowe a straciło zęby, skrzynia działa, awaria to było sprzęgło a właściwie wytarte zęby tarczy sprzęgła i jeszcze cos poodgianne na docisku chyba, "nie wiadomo dlaczego"
- WiS
- 6 gwiazdek
burat pisze: spodobało mi się bardzo ,ale ja inny jestem
Od dawna mi się podobał, a odkąd pod wpływem innej marki (nie Skodyinquiz pisze: naprawdę fajna zabawka przy bliższym zapoznaniu. rozważaj.
Taki 3.3 H6 to musi być fajny napęd.
Amy Winehouse przeniosła sie na drugą stronę 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
smutna wiadomośc ale kto z nas nie spodziewał się w końcu takiej 
i dołączyła tym samym do "klubu 27"Kruszyn pisze:Amy Winehouse przeniosła sie na drugą stronę
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
no niestety, to była tylko kwestia czasu 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
dla nas wszystkich to jest tylko kwestia czasueMTi pisze: no niestety, to była tylko kwestia czasu
Szkoda, bardzo lubię jej kawałki.

http://en.wikipedia.org/wiki/Janis_JoplinBarthol pisze:i dołączyła tym samym do "klubu 27"Kruszyn pisze:Amy Winehouse przeniosła sie na drugą stronę
większość artystów to ludzie wyjątkowo wrażliwi, delikatni, z traumą... niełatwo jest nosić bagaż.
I nie łatwo jest nosić bagaż sławy... wielu nie wytrzymuje.
A ciśnienie mediów, mody... straszliwe.
a toi piosenka o innej artystce.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=6I3S8lPM6qM&feature=fvst
trochę choć niewiele była strasza
http://en.wikipedia.org/wiki/Jayne_Mansfield
Mansfield's fourth starring role in a Hollywood film was in Kiss Them for Me (1957) in which she received prominent billing alongside Cary Grant.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
dokladnie tak...dy siegac artyzmu trzeba sie odslonic...a to w dzisiejszych, konsumpcyjnych realiach nie daje szans na przetrwanie...Arno pisze: większość artystów to ludzie wyjątkowo wrażliwi, delikatni, z traumą... niełatwo jest nosić bagaż.
I nie łatwo jest nosić bagaż sławy... wielu nie wytrzymuje.
A ciśnienie mediów, mody... straszliwe.
Jesli nie odslonisz emocji, tego co klebi sie w glowie, swych slabosci to musisz odslonic d.. tylko czy to jest artyzm? pewnie dla pewnych osob tak..tylko ze jest mialki, tu i teraz...
Mam slabosc do ekscentrykow, ona taka byla. Jak z innego swiata....moze dlatego tak czesto goscila w moich uszach? O ironio nawet dzis..