burat pisze: bluźnisz
Troszkę cytaty pomieszałeś.

burat pisze: bluźnisz
burat, czytałeś moją opinię o Autach2 ? Jak poszukasz w necie, to zobaczysz, że podobne zdanie ma wiele osób. Nie wiem co prawda ile lat maja Twoje dzieci, ale na Auta najlepiej idź sam. Film zdecowanie ambitniejszy od Trasformersburat pisze: tak się zastanawiam nad "Autami" dla dzieciaków
no cóż zrobić jak mójemu starszemu się to podoba (zresztą mi takżeArno pisze: Transformersy? O matko.
danikl pisze: to zainteresowanie dziecka akcją poprzez strzelaninę,pościg i efektowne kraksy nie jest w/g mnie najlepszym pomysłem .
... i nam się podobało, mój syn lat 6, siedział cały film w skupieniu, byliśmy na wersji 3 D i okulary były cały czas na nosie. Córka lat 3,5 też była z nami. Siedziała grzecznie cały film, śmiała się z nami, przeszkadzały jej okulary, więc często je zdejmowała. Trochę wędrowała pomiędzy moimi kolanami i vibka, ale mówiła, że super się ścigają. W kinie była cisza, nikt nie marudził, nie chodził po kinie. Ogólnie dzieci były zadowolone. Ja bardzo szczęśliwa, że wytrwaliśmy, bo żal by mi było wychodzić. Siedziałam wzruszona od pierwszych słów mojego Idolarrosiak pisze:Właśnie wróciliśmy z kina i...liwit pisze:A ja wybieram się z rodziną na "Auta 2", nie mogę się doczekać
liwit pisze: okulary były cały czas na nosie
Transformery gniotą systemburat pisze:no cóż zrobić jak mójemu starszemu się to podoba (zresztą mi takżeArno pisze: Transformersy? O matko., szczególnie muzyka
)
Barthol pisze: Szkda tylko, że megan Fox nie ma![]()
Ja ma problem z Transformersami. Lubię czasem obejrzeć jakiś "odmóżdżacz", ale ten film mnie zwyczajnie męczy (oglądałem tylko "jedynkę").Barthol pisze: Transformery gniotą system
A jakoś lubię vintage SF, nawet kiczowate. A radzieckie to po dwakroć - np. Strugackich - i ich "po maluszku i do rakiety"rrosiak pisze: a co Cię naszło
myślę, że jest to dobry film dla ludzi, którzy chcą w kinie być bombardowani efektami specjalnymi, zwłaszcza w 3d. Bo to w tej produkcji jest najistotniejsze. Odbiór też porawia odwołanie się przez samego widza do czasów dzieciństwa, gdy oglądał animowane transformery, a potem gdy szedł spać to marzył o takim "przyjacielu" w przyszłościWRC fan pisze:Ja ma problem z Transformersami. Lubię czasem obejrzeć jakiś "odmóżdżacz", ale ten film mnie zwyczajnie męczy (oglądałem tylko "jedynkę").Barthol pisze: Transformery gniotą system