a wogóle jeżeli po prostu podoba Ci się Subaru WRX to go kup a nie szukaj uzasadnienia zdroworozsądkowego

poczytaj jednak wcześniej o specyfice 2,5T aby nie byc zaskoczonym
Jacek pisze: WRX by zapewnił większego banana na twarzy w lato
nigdy go na szczęście nie spotkałemJacek pisze: że ma tego potworka z Wrocławia
Alan, Alan, Alan! pisze: Chloru, jak kiedyś ruszysz tą ośką pod górę w jodłowniku to będziesz mógł się wypowiadać na temat aut.![]()
![]()
No dobra, skoro temat ramek jest z grubsza wyjaśniony,Jacek pisze:ps. przeżyję brak ramek ze względu na dodatkowe 80 lub więcej rumaków.
A to ogłoszenie widziałeś: http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f=15&t=145730Jacek pisze: Normalnie wybrałbym Legacy IV benzynowe, Spec B raczej jest poza zasięgiem.
Pytanie było nie o WRX MY01 - 07, tylko nastęce.Alan, Alan, Alan! pisze:Jacek, bierz WRXa - nasze dwa jako miejskie dupowozy działają bardzo dobrze
Alan, Alan, Alan! pisze: Chloru, tak. Ja nie jeżdzę jak mam kaca, Ty nie jeździsz jak nie możesz ruszyć![]()
no widzisz. Ty musisz mieć jaja żeby ruszyć, a raczej żeby się nie zamknąć w sobie jak wszyscy się posikają ze śmiechu... a ja puszczam sprzęgłoChloru pisze:
Jakos sobie radze :-P Jak sie ma jaja nie trzeba estiaja![]()
pytanie było o WRX 08-10, jako auto do wożenia się + przyjemnościjarmaj pisze: Pytanie było nie o WRX MY01 - 07, tylko nastęce.
Alan, Alan, Alan! pisze:pytanie było o WRX 08-10, jako auto do wożenia się + przyjemności
do funiastego wożenia także. A jednak wybieramy Subaru. Kolega też wybrał subaru i zastanawia się czy spełni się ono w roli dupowozu.jarmaj pisze: Do szybkiego wożenia się jest lepsza cała masa innych samochodów - szybkich, duuuużo mniej palących, znacznie tańszych i łatwiejszych w utrzymaniu.
No to myślę, ze "tych" jest całkiem sporo.Alan, Alan, Alan! pisze:Cała masa aut nikogo nie interesuje, oprócz tych, którzy każdy aspekt muszą przeanalizować, przeliczyć, wytłumaczyć...