remek pisze: Powinno pojechać w prawo. Zakładasz kontre i do przodu
no ale przez internet nie da się powiedziec ile odpuścic i jak klepnąc w hamulec żeby pojechac ten drugi zakręt dokładnie wymyslonym wczesniej torem

a szkoda

remek pisze: Powinno pojechać w prawo. Zakładasz kontre i do przodu
remek pisze: ile odpuszczać
remek pisze: gdzie dodawać
no proszę i pierwszy poradnik dla chcących zgłębić tajemnice ćwiartkiGrzesiek_67 pisze: remek napisał(a):
ile odpuszczać
Tego nie umiem/nie chcę robić.
remek napisał(a):
gdzie dodawać
To mi wychodzi świetnie.
Gaz, gaz, gaz.
remek pisze: no proszę i pierwszy poradnik dla chcących zgłębić tajemnice ćwiartki![]()
remek pisze: esilon, dwa razy wykopiesz auto ze śniegu to się nauczysz ile odpuszczać i gdzie dodawać
A Ty byłeś z 2 lata temu, jak jedna beemka się nam na szwarcwald napatoczyła i kolesie w gacie ze strachu robili i na prostej 5km/h bokiem się posuwali?? Wtedy co ognisko byłoremek pisze: Pomyślałem, że TIRa kupił, a ten, że baware 7
monotonnie powtórzę, że do tego trzeba by Jurka B. zmobilizować. Chłop umiał napisać to i owo i zarazić na tyle, że samemu się chciało to wszystko sprawdzać w praktyce. Oczywiście każdy kto poczytał nie został od razu mistrzem OSów, ale coś tam we łbie zostało.damaz pisze: ak sobie czytam, czytam i subarupedia mi po głowie chodzić zaczyna...
tylko jest jeden problem: Jurka B., jak na razie, nie ma...remek pisze:monotonnie powtórzę, że do tego trzeba by Jurka B. zmobilizować.
nie, nie, nie. nie wywód jakiegoś teoretyka, co sam jeździć nie umie, tylko zebranie do kupy tego co tu napisano. copy-paste.inquiz pisze:damaz może z jakimiś rysunkami poglądowymi kiedy co i jak
Najbliższa okazja - jutro w Krakowie:eMTi pisze: Dlatego też polecam gorąco szkolenia, czy to w SJS, czy u ALa. I pamiętaj, nie jesteśmy na drogach sami - myśl za innych I generalnie nie ćwicz na drogach.
oczywiście, że lawa zacieśnia. Wiśnia natychmiast reaguje i to zdaje się nie zawsze 'kopię' a raczej dociskam, gdyż:eMTi pisze: Po trzecie, to tej techniki można próbować w szybkich zakrętach, a nie ciasnych. Pamiętaj, że ona raczej służy do pozbycia się podsterowności i zapewnienia odpowiedniego prowadzenia samochodu w zakręcie, a nie do tego, żeby mocno zacieśnić skręt.
eMTi pisze:Na mokrym asfalcie można ewentualnie spróbować, o ile masz dużo mocy, żeby pociągnąć poślizg - możesz względnie podciąć z ręcznego
Ja po upalaniu, a nawet po bardziej dynamicznym objezdzie miasta, zawsze czuje dyfryArti pisze:Jacol, jeśli Ty oczekujesz, że ktoś Ci tu na papierze wytłumaczy jak poczuć auto to się zawiedziesz.
Nawet nowe zimówki będą mialy problem.altanin pisze: Przeprowadziłem więc betatesty w górskiej okolicy.
Mokry śnieg,po którym jak się przejedzie to w śladzie zostaje takie coś ubite jak lód.
Ogólnie cholernie ślisko.
opony, to tylko czesc jego problemuЛукашэнка pisze:altanin,
Na przykład takiego, jakie przytrafio się temu kierowcy Jeepa: