Nietypowe zachowania seksualne

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Re: Nietypowe zachowania seksualne

Post 30 sie 2011, o 22:55

Лукашэнка pisze: kiedyś mawiano, de gustibus non est disputandum
mhm, to mam wykasować 95% wszystkich postów na forum czy od razu pisać żeby usunęli Internet? :mrgreen:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 30 sie 2011, o 22:57

miałem okazję (przez chwilkę) oglądnąć W/W Kijankę i razem z Adminem stwierdziliśmy ,że te Koreańce całkiem całkiem są ;-)
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

gregski
6 gwiazdek
Auto: Mammut
Polubione posty: 5 razy

Post 30 sie 2011, o 22:59

Arno, jak sie mietek spisuje?
siedzialem w Eklasse i duzo bardziej plastikowa sie wydaje w srodku.. dziwne :-/
ten tandetny zegarek analogowy itp.
ja mam teraz do dyspozycji nowego GTI z DSG na dwa tygodnie, podoba mi sie gadanie wydechu przy redukcji flapami jedynie ...
po jezdzie cklassa ktora odcina halas drogi zupelnie - nawet kocich lbow - stwierdzam, ze starczeje i na trasy bede cklasse i eklasse wypozyczal

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 sie 2011, o 23:00

gregski pisze: ja mam teraz do dyspozycji nowego GTI z DSG na dwa tygodnie, podoba mi sie gadanie wydechu jedynie przy redukcji flapami...
noooo. To ja rozumiem szybkie auto, że trzeba flapy wysuwać przy lądowaniu :mrgreen:

gregski
6 gwiazdek
Auto: Mammut
Polubione posty: 5 razy

Post 30 sie 2011, o 23:01

Alan, Alan, Alan! pisze: że trzeba flapy wysuwać przy lądowaniu

:))) naduzylem wyrazu flapy? :))))))

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 sie 2011, o 23:04

gregski pisze: :))) naduzylem wyrazu flapy? :))))))
nie wiem Grześka pytaj.

Ale generalnie dobrze, że benzyna nie diesel. Mgły nie puszcza :mrgreen:

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 30 sie 2011, o 23:23

Wróć. To był Outlander oczywiście, a nie Pajero.
Tak to wyglądało mniej więcej. Dla mnie słabo.
Obrazek

A Kijanka mniej więcej tak (tylko ze skórą nieco bardziej rudą)
Obrazek

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 30 sie 2011, o 23:25

barbie pisze: (tylko ze skórą nieco bardziej rudą)
która wygląda o niebo lepiej od tej na zdjęciu ;-)
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 sie 2011, o 23:25

burat pisze:
barbie pisze: (tylko ze skórą nieco bardziej rudą)
która wygląda o niebo lepiej od tej na zdjęciu ;-)
To prawda, ale nie znalazłam zdjęć w necie tej wersji. Ona była jakaś bardzo specjalna, mój tata musiał czekać na auto jakoś strasznie bez sensu żeby ją dostać.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 sie 2011, o 23:30

gregski pisze:Arno, jak sie mietek spisuje?
siedzialem w Eklasse i duzo bardziej plastikowa sie wydaje w srodku.. dziwne :-/
ten tandetny zegarek analogowy itp.
ja mam teraz do dyspozycji nowego GTI z DSG na dwa tygodnie, podoba mi sie gadanie wydechu przy redukcji flapami jedynie ...
po jezdzie cklassa ktora odcina halas drogi zupelnie - nawet kocich lbow - stwierdzam, ze starczeje i na trasy bede cklasse i eklasse wypozyczal
Jestem bardzo z C zadowolony. Jak piszesz, ciche. Podróżuje się super.
Przypominam, że niektórzy koledzy z forum niejednokrotnie pisali, że trasę Warszawa-Dolny Śląsk pokonują dość wolno - w takim razie należy zadać pytanie: po co jechać w taką drogę paliwożernym, głośnym, twardym i generalnie niezbyt wygodnym ( przy porównaniu) autem? No bez sensu. Rozumiem - jakieś szybkie trasy z zakrętami, konieczność pokonania długiego dystanus w zawrotnym tempie powyżej 220 - ale tak, do normalnej jazdy? Po co się dręczyć?
W tym Mrecedesie nawet siedzenia są bardzo dobre. Zero problemów z kręgosłupem. No i na trasie jednakowoż spalanie dość niskie. Co sprawia, że stacji benzynowych mniej, co z kolei dla osoby niepalącej oznacza oszczędność 30-40 minut na trasie do Austrii....
Teraz jeden w pracy zamówił takiego jak mój, ale 250cgi. ZObaczymy w grudniu, co to znaczy...
a ty se gregski wynajmij C coupe i zobacz co to jest i jak się jeździ :)
Mnie jeszcze szatański pomysł wpadł do łba, eby następne auto kupić V6. No bo to ostatnia szansa chyba w historii.
I albo jakoś coś wykompinować w C, albo tego wspomnianego przez Bilexa Passata. Podobno one jednak jeżdżą bardzo przyjemnie.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 sie 2011, o 23:32

barbie, trzeba poczekać kilka lat, to zaczną lepszy plastik wkładać. Na razie budują bazę u klienta niezbyt zamożnego.
rozmawiaęłm dziś z posiadaczem Dustera. Same zachwyty.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 31 sie 2011, o 00:55

Arno pisze: Przypominam, że niektórzy koledzy z forum niejednokrotnie pisali, że trasę Warszawa-Dolny Śląsk pokonują dość wolno - w takim razie należy zadać pytanie: po co jechać w taką drogę paliwożernym, głośnym, twardym i generalnie niezbyt wygodnym ( przy porównaniu) autem? No bez sensu. Rozumiem - jakieś szybkie trasy z zakrętami, konieczność pokonania długiego dystanus w zawrotnym tempie powyżej 220 - ale tak, do normalnej jazdy? Po co się dręczyć?
bo tak ;-)

Gootek
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 31 sie 2011, o 01:01

barbie pisze:Wróć. To był Outlander oczywiście, a nie Pajero.
Tak to wyglądało mniej więcej. Dla mnie słabo.
skoro tak, to co innego :->

Zgoda, że plastiki używane we wnętrzach obecnie produkowanych modeli Mitsubishi sprawiają ohydne wrażenie.
Począwszy od Colta, przez Lancera (włącznie z Evo), aż do Outlandera.
To zdaje się są jakieś biodegradowalne tworzywa produkowane przez Mitsubishi Chemical.
jakaś super technologia, ale efekt wizualny - feee....

coś równie twardego i nieprzyjemnego w fakturze można spotkać chyba tylko w małych beemach.. np. z serii 1.

Pajero jest wyjątkiem jeśli chodzi o Mitsu, bo tam używają czegoś innego, przyjemniejszego organoleptycznie.

barbie pisze:A Kijanka mniej więcej tak (tylko ze skórą nieco bardziej rudą)
tak pamiętam tę wersję z rudą skórą... kiedy ją oglądałem kilka lat temu w salonie, wyglądała wręcz awangardowo. 8-)

Gootek
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 31 sie 2011, o 01:07

Arno pisze:Mnie jeszcze szatański pomysł wpadł do łba, eby następne auto kupić V6. No bo to ostatnia szansa chyba w historii.
skoro V6 to jest szatański pomysł...
to co byś powiedział o V8 ?? :roll:

( o V10 albo o zgrozo o... V12 :o
nawet nie śmiem spytać)
:mrgreen:

;-)

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 31 sie 2011, o 07:36

"bo tak" jest odpowiedzią jedynie słuszną i w pełni zrozumiałą - o ileż bowiem lepiej czuje się człowiek jadący autem wskazującym na zacięcie, męskość i inne takie, a nie na przykład jak Merc, który wskazuje jedynie na kompletne i nieodwracalne zdziadzienie.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 31 sie 2011, o 07:37

Лукашэнка pisze:
Arno pisze:Mnie jeszcze szatański pomysł wpadł do łba, eby następne auto kupić V6. No bo to ostatnia szansa chyba w historii.
skoro V6 to jest szatański pomysł...
to co byś powiedział o V8 ?? :roll:

( o V10 albo o zgrozo o... V12 :o
nawet nie śmiem spytać)

;-)
Łukaszenka, takie rozumowanie należy stosować w USA a nie w Polsce, gdzie powody budetowe rzutują na decyzje zakupowe.

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 31 sie 2011, o 08:14

Arno pisze: Mnie jeszcze szatański pomysł wpadł do łba, eby następne auto kupić V6. No bo to ostatnia szansa chyba w historii.

Ale zabrzmiało :?

Gump
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
Polubił: 29 razy
Polubione posty: 85 razy

Post 31 sie 2011, o 08:22

Mnie to w zasadzie rajcują piękne rowery ,ale Legacy którym czasem się poruszam jest mega bombowe ,jak byłem ostatnio na przeglądzie
to zaszedłem do salonu Merca z ciekawości ,ceny powaliły mnie na kolana ,jakość wykonania niektórych modeli owszem bajeczna tylko ,że
od tych wszystkich bajerów to łeb mnie rozbolał a ja nie lubię czegoś takiego to tak jakbym miał w rowerze silniczek który mnie wspomaga
podczas jazdy. Druga ciekawa rzecz to pusty salon bez klientów nawet takich dzikusów jak ja,natomiast w Subaru było ciekawiej mniej drętwo i nawet kawę mi zrobili .
Zaprowadzili do tajemnego pomieszczenia gdzie będę mógł się wyluzować serfując w internecie ,popijając wodę mineralną ,czytając poważną
prasę bądź Plejady w zależności od stopnia wyluzowania :mrgreen: w Mercu prasa tylko dla poważnych panów nie dla takich z nieogoloną klatą
jak moja i z poobdzieranymi kończynami dolnymi :giggle:
Legio Patria Nostra

"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 31 sie 2011, o 08:29

Gump pisze:w Mercu prasa tylko dla poważnych panów nie dla takich z nieogoloną klatą jak moja i z poobdzieranymi kończynami dolnymi :giggle:

To chyba najlepiej oddaje ogólny klimat marki. :giggle:

leon
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Niepsujące się.
Polubił: 207 razy
Polubione posty: 284 razy

Post 31 sie 2011, o 08:48

jarmaj pisze:
Gump pisze:w Mercu prasa tylko dla poważnych panów nie dla takich z nieogoloną klatą jak moja i z poobdzieranymi kończynami dolnymi :giggle:

...
Nie to że klata Arno mnie interesuje ... :whistle:
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 31 sie 2011, o 10:26

w tym wieku to juz klatka jest z cyckami, co prawda takie ziobróweczki ale zawsze. Więc nic ciekawego, co z żalem stwierdzam.

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 31 sie 2011, o 10:27

Arno pisze: "bo tak" jest odpowiedzią jedynie słuszną i w pełni zrozumiałą - o ileż bowiem lepiej czuje się człowiek jadący autem wskazującym na zacięcie, męskość i inne takie, a nie na przykład jak Merc, który wskazuje jedynie na kompletne i nieodwracalne zdziadzienie.
masz rację. :evilgrin:

WitAce
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: komis

Post 31 sie 2011, o 10:45

barbie, Zaskoczylas mnie tym spalaniem oszczednego 2,0 CRDi.
Moja A8 4,2 Quattro pomimo stalego napedu na 4 (40/60), na trasie pali max 11l i to bez wzgledu na predkosc. Raz udalo mi sie pokonac trase PL-IRL ze srednia predkoscia 110 km/h. Mysle, ze ten kto jezdzi w dlugie trasy wie co taka srednia predkosc oznacza. Spalanie wyszlo na poziomie 10,9L/100km. V8 RULEZZZ :giggle:

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 31 sie 2011, o 11:28

WitAce pisze:barbie, Zaskoczylas mnie tym spalaniem oszczednego 2,0 CRDi.
Moja A8 4,2 Quattro pomimo stalego napedu na 4 (40/60), na trasie pali max 11l i to bez wzgledu na predkosc. Raz udalo mi sie pokonac trase PL-IRL ze srednia predkoscia 110 km/h. Mysle, ze ten kto jezdzi w dlugie trasy wie co taka srednia predkosc oznacza. Spalanie wyszlo na poziomie 10,9L/100km. V8 RULEZZZ :giggle:
Z tym, że KIA wygląda tak:
Obrazek

To jest wysokie auto*, są duże opory powietrza, to naprawdę wiele zmienia. Do tego ma jakieś absurdalne opony o szerokości 250 czy 255. Ale nawet jak jeździła na seryjnych 215 to spalanie było w najlepszym wypadku o 1l niższe. Generalnie ten samochód ma sens na krótkie trasy, do miasta na krawężniki, albo na wieś tak jak używa go mój tata - gdzie nie zawsze jest czas odśnieżyć dojazd do domu albo droga czasem bywa lekko grząska. Wtedy ten "napęd 4x4" wystarcza, a wysokość auta bywa zbawienna.
Przy ekonomicznej jeździe po drogach lokalnych schodzi do 7l/100. Ale na autostradzie żre jak dzikie.
Gdybym miała kupować sobie diesla jako auto dodatkowe - taniowóz do przemieszczania się na duże odległości, to wiem już na pewno, że nie byłby to SUV, tylko prędzej jakieś kombi. Dla mnie taniowóz diesel powinien na trasie żreć z 5-7l. Inaczej taka inwestycja jest kompletnie bez sensu.

*wysokie na tyle, że ja przy swoim 1,62m wzrostu muszę z niego wyskoczyć na ziemię.

lysykon
0 gwiazdek
Auto: Forester S-Turbo "98

Post 31 sie 2011, o 12:33

WitAce pisze: Moja A8 4,2 Quattro pomimo stalego napedu na 4 (40/60), na trasie pali max 11l i to bez wzgledu na predkosc.
WitAce pisze: Raz udalo mi sie pokonac trase PL-IRL ze srednia predkoscia 110 km/h. Mysle, ze ten kto jezdzi w dlugie trasy wie co taka srednia predkosc oznacza. Spalanie wyszlo na poziomie 10,9L/100km. V8 RULEZZZ :giggle:
bajki opowiadasz :-d , albo się machnąłeś, bez względu na prędkość to nie 11 a 21, z drugą częścią się zgadzam ;-)

barbie pisze:Do tego ma jakieś absurdalne opony o szerokości 250 czy 255.
Przy dużych prędkościach i gabarytach jest to główna przyczyna takiego spalania. Wyleczyłem się z dużych kółek w trasie (jeździłem explorerem) i wróciłem do seryjnych, ponieważ przy prędkościach 130-170 km/h, to nie był 1l, tylko 3-4 l. Po drugie to nie samochód na ekspresowe pokonywanie setek/ tysięcy kilometrów , a popierdółka do sprawnego poruszania się po mieście oraz zimą :razz:

ODPOWIEDZ