To fakt! w lapkach - monitory jeszcze "bańki" i wszystko wygląda jak przez rybie oko ;)burat pisze:też się miałem pytać ale przypomniałem sobie że on w Afganie może mieć inny internet
Żemol pisze: PS. Szczerze powiedziawszy wacham się nad kupnem "turba" i może ktoś mnie wkońcu utwierdzi, że wiatrak to jest to. Oferta Piter 35- a niczego sobie, drugie auto też fajne, tylko zieleń i audio (po co wozić zbędny balast) mi nie leży ;)
wiatrak to jest to.Żemol pisze: może ktoś mnie wkońcu utwierdzi, że wiatrak to jest to
Alan, Alan, Alan! pisze: wiatrak to jest to.
esilon pisze: no to se kup![]()
heh.WiS pisze: O, proszę:
http://www.energiazwiatru.com.pl/11/8_S ... atrak.html
I ta wypowiedź zaczyna mnie motywować :)WiS pisze: Ja nawet nie liczę, ja tam jestem człowiek wiary i czucia, a nie szkiełka, oka i kalkulatora![]()
Wszystko zależy jak się liczy. Jeśli do rachunku się doda wartość CO2 spalonego w tradycyjnej elektrowni, to przy odpowiednio wysokiej cenie owego CO2 może się okazać, że wiatrak jest rentowny, że ho hoAlan, Alan, Alan! pisze:WiS, albo obaj źle liczymy
Oj kuszą mnieKonto usunięte pisze: Piter 35, kiedy jeszcze sprowadzisz jakieś fajne GT-ki?
Prędzej Kia Picanto zaczną być u mnie na topie, niż na dzień dzisiejszy Lanos u mnie wystąpi w ofercieesilon pisze: jest bardzo mały wybór ( w lanosach szczególnie) w wersjach EU a tylko takie sa interesujące