Sprzedam GT '99
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Sprzedam GT '99
Hipotetycznie chciałem zapytać jak będzie wyglądała cena auta pozbawionego naklejek, tzw."gey look" lamp tylnych i oklein szyb
, bo bądź co bądź to niezbyt miastowe ;) - taka moją niezaspokojona ciekawość
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
też się miałem pytać ale przypomniałem sobie że on w Afganie może mieć inny internet

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Żemol
- 4 gwiazdki
W ogłoszeniu Piter 35 pisał że dorzuca te świeczki - stąd to pytanie.
Naklejka jest na dokładce progów ;) "IMPREZA" czcionką hmmm hand made, ale może tylko ja ją widzę
PS. Szczerze powiedziawszy wacham się nad kupnem "turba" i może ktoś mnie wkońcu utwierdzi, że wiatrak to jest to. Oferta Piter 35- a niczego sobie, drugie auto też fajne, tylko zieleń i audio (po co wozić zbędny balast) mi nie leży ;)
Naklejka jest na dokładce progów ;) "IMPREZA" czcionką hmmm hand made, ale może tylko ja ją widzę
To fakt! w lapkach - monitory jeszcze "bańki" i wszystko wygląda jak przez rybie oko ;)burat pisze:też się miałem pytać ale przypomniałem sobie że on w Afganie może mieć inny internet
PS. Szczerze powiedziawszy wacham się nad kupnem "turba" i może ktoś mnie wkońcu utwierdzi, że wiatrak to jest to. Oferta Piter 35- a niczego sobie, drugie auto też fajne, tylko zieleń i audio (po co wozić zbędny balast) mi nie leży ;)
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Żemol pisze: PS. Szczerze powiedziawszy wacham się nad kupnem "turba" i może ktoś mnie wkońcu utwierdzi, że wiatrak to jest to. Oferta Piter 35- a niczego sobie, drugie auto też fajne, tylko zieleń i audio (po co wozić zbędny balast) mi nie leży ;)
Żemol, audio się bardzo przydaje na naszych imprezach plenerowych. I zawsze można zrobić trochę więcej wiochy niż samym wydechem
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
wiatrak to jest to.Żemol pisze: może ktoś mnie wkońcu utwierdzi, że wiatrak to jest to
Alan, Alan, Alan! pisze: wiatrak to jest to.
Oj tak, wiatrak jest potrzebny
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
esilon pisze: no to se kup![]()
Najpierw poczekam na Twój
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
heh.WiS pisze: O, proszę:
http://www.energiazwiatru.com.pl/11/8_S ... atrak.html
przeczytałem sobie tą ofertę i chyba czegoś nie rozumiem. Jeżeli ten wiatraczek jest w stanie narobić 36 000kWh rocznie przy dobrych wiatrach, to daje mi to ~20kpln (liczę 0.5pln/1kWh). W jaki sposób zwróci się inwestycja 70kPLN po roku.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Alan, Alan, Alan!, no z tego płynie prosty i oczywisty wniosek: WSZYSTKIE wiatraki są mało racjonalne ekonomicznie 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ja nawet nie liczę, ja tam jestem człowiek wiary i czucia, a nie szkiełka, oka i kalkulatora 
- Żemol
- 4 gwiazdki
I ta wypowiedź zaczyna mnie motywować :)WiS pisze: Ja nawet nie liczę, ja tam jestem człowiek wiary i czucia, a nie szkiełka, oka i kalkulatora![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Wszystko zależy jak się liczy. Jeśli do rachunku się doda wartość CO2 spalonego w tradycyjnej elektrowni, to przy odpowiednio wysokiej cenie owego CO2 może się okazać, że wiatrak jest rentowny, że ho hoAlan, Alan, Alan! pisze:WiS, albo obaj źle liczymy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Oj kuszą mnieKonto usunięte pisze: Piter 35, kiedy jeszcze sprowadzisz jakieś fajne GT-ki?
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, rynek pokazał że gieteki to przeszłość
, wejdź teraz w STi 
jest bardzo mały wybór ( w lanosach szczególnie
) w wersjach EU a tylko takie sa interesujące 
jest bardzo mały wybór ( w lanosach szczególnie
Prędzej Kia Picanto zaczną być u mnie na topie, niż na dzień dzisiejszy Lanos u mnie wystąpi w ofercieesilon pisze: jest bardzo mały wybór ( w lanosach szczególnie) w wersjach EU a tylko takie sa interesujące
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa