Sądzisz, że zapisanie jej jeszcze w paru miejscach cokolwiek zmieni...?jarmaj pisze: To oznacza, że trzeba nowe definicje średniej zapisać w książkach
Nietypowe zachowania seksualne
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Nietypowe zachowania seksualne
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
chodziło mi o powierzchnię w rozumieniu Witka.ky pisze: Ależ oczywiście, że ma. S w podanym wzorze.
Witek pisze: front niczym Pałac Buckingham
to jest chyba, aż nadto oczywisteky pisze: Nie jest problemem zrobić samochód o bardzo małym Cx
Arno pisze: I albo jakoś coś wykompinować w C, albo tego wspomnianego przez Bilexa Passata. Podobno one jednak jeżdżą bardzo przyjemnie.
passata i cklasse roznia lata swietlne...
przejedz sie paskiem teraz
WiS, jarmaj można się było spodziewać kieroFcÓw z colin 2.0 i teoretyków co muszą klepnąć w klawiaturę z zasady
faktycznie się zagalopowałem
, wg automapy jechałem 123 km/ h do Königstein im Taunus i tydzień później w okolice Milano 120 km/h, tam i z powrotem, w pierwszym przypadku 6 h, w drugim 10 h, z przystankami na lanie
pewnie teraz dopowiecie, że pewnie jechałem na pampersie i 7,5 l napoju energetycznego z orlena. 2 tygodnie później trasę do Bergamo/ Monza zrobiłem w 11,5 h , bo musiałem się przespać
i co ? I dobrze Wam tak, niedowiarki 
lysykon, rozumiem, że fotki z fotoradarów jeszcze nie dotarły z tych "80siątek", których jest od zarypania do Monachium choćby, czy też w Austrii.

Dolce far niente 
ja nie leciałem przez Monachium tylko Norymbergę, a Automapa ma dobre POIFUX pisze:lysykon, rozumiem, że fotki z fotoradarów jeszcze nie dotarły z tych "80siątek", których jest od zarypania do Monachium choćby, czy też w Austrii.
lysykon, trafiłeś z tym komentarzem dość mocno kulą w płot.lysykon pisze:WiS, jarmaj można się było spodziewać kieroFcÓw z colin 2.0 i teoretyków
Akurat ani jeden ani drugi nie pogrywa w prowadzenie auta na komputerze. Obaj wolą robić to w realu.
I obaj są bardzo dobrymi praktykami z wieloletnim stażem.
Czarownica prawdę Ci powie :D
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
No tak, czego można było się spodziewać po kimś, ktolysykon pisze:spodziewać kieroFcÓw z colin 2.0 i teoretyków co muszą klepnąć w klawiaturę z zasady
cokolwiek by to nie oznaczało.lysykon pisze:wszystkie plaskacze jebie z wyciągniętym fuckiem
Dla mnie EOT i koniec zajmowania się czyimiś bajkami.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Alan, Alan, Alan!,
Nie wiedziałem, że masz umysł bardziej ścisły od Bergena i potrafisz rozumieć jedynie dosłowne znaczenie słów. Metafory i ironie muszą Ci się strasznie dawać we znaki, co?

a mnie nie o to się rozchodzi, acz o sam fakt skomentowania mojej wypowiedzi w taki, a nie inny sposób. Mam swoje lata i praktykuje podróże po różnych trasach i nie wyssałem sobie historii, z tego i owegozofija pisze:
lysykon, trafiłeś z tym komentarzem dość mocno kulą w płot.![]()
Akurat ani jeden ani drugi nie pogrywa w prowadzenie auta na komputerze. Obaj wolą robić to w realu.
I obaj są bardzo dobrymi praktykami z wieloletnim stażem.
zofija, cholera chyba faktycznie ja jechałem colinem 2.0 z automapą i paragonami w garści bojaźliwie spoglądając na zegary, aby nie wypaść z trasy, stąd ta pomyłka w wyliczeniach. No i w teren oraz inne dziwnie oznakowane drogi wpadałem taczką przy rozładunku TIR`a z pangą.
Ciekawe, czego można by się spodziewać po Tobie, jeślibyś od około 15 lat na każdej głównej ulicy w Twoim mieście (do tego wracając z podróży z jełuropy), gdzie przemierzasz kilometry w poszukiwaniu czegokolwiek na ruszt, stał po kilkanaście/ kilkadziesiąt minut w taaaaaaaakim korku, z taaaaaaaakimi kierownikami kierownicy z nieTwojego miasta, co na blachy wkręcają się na każdą krzyżówkę. To ja mam banana na gębie, jak moja luba wyskoczy z fakiem, zamiast żądać ode mnie zdyscyplinowania, skoncentrowania, uprzejmości i innych takich pierdół na taaaaaaakim polu bitwyjarmaj pisze:No tak, czego można było się spodziewać po kimś, ktolysykon pisze:spodziewać kieroFcÓw z colin 2.0 i teoretyków co muszą klepnąć w klawiaturę z zasadycokolwiek by to nie oznaczało.lysykon pisze:wszystkie plaskacze jebie z wyciągniętym fuckiem
Dla mnie EOT i koniec zajmowania się czyimiś bajkami.
Na bajki do końca życia nie będziesz za stary
- WiS
- 6 gwiazdek
zofija pisze: obaj są bardzo dobrymi praktykami z wieloletnim stażem.
Czarownica prawdę Ci powie :D
O jasna-ciasna, warto było wejść w ten dyskurs choćby po to, by zostać postawionym w jednym szeregu z Jarkiem. I to przez Czarownicę, Która Prawdę Mówi
Niczego nie będę dementował, tylko pokażę ten tekst dzieciom. I wnukom. A co
No, mowazofija pisze: Obaj wolą robić to w realu
I niclysykon pisze: i co ?
co wy wszyscy z tym cx'em kombinujecie? współczynnik jak współczynnik. jaki jest, każdy widzi. jak chcecie ciekawy temat do dyskusji, to się lepiej zajmijcie tą "powierzchnią", co się już parę razy przewinęła. tylko może od razu wezwijcie Mag na pomoc

- WiS
- 6 gwiazdek
No tak, ona zna szereg nietypowych zachowań seksualnych, nietypowych nawet jak na ten wątek. Całkowanie numeryczne, przez części albo przez, tfffu, podstawianie. Algorytm Fermata, sympleksowy, zachłanny... a nawet algorytm najbliższego sąsiada. Bifurkację i badanie ciala Galois. Antyhomomorfizm i antyautomorfizm, ewolwenty i homomorfizm grup, a po ciemku to i aproksymację diofantyczną.damaz pisze: wezwijcie Mag na pomoc
No i czasami nawet waluację dyskretną
- Witek
- 6 gwiazdek
WiS, ja wiem, że na tym forum nie ma cenzury, ale nie przesadzaj. Wprawdzie ni cholerę nie wiem co tam napisałeś, ale na pewno obrażasz mnie i połowę foruma!
WiS, Ja tez jestem Witek, tez nic nie kumam i tez czuje sie obrazony 
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 108 razy
- Polubione posty: 169 razy
A fuujj to musi być coś obrzydliwegoWiS pisze: homomorfizm grup,
- WiS
- 6 gwiazdek
Dla Was obrzydliwe nawet przez forum, a ja czasem leżę w łóżku, telewizję se próbuję oglądać albo AutoMotoSport czytać, jak biały człowiek, a ona TE RZECZY obok robi...

taaaaak... nooo tak. kamasutra? nieeee. nie kamasutra. Lew-Starowicz? może... tak. pójdę sprawdzić u Starowicza. jeszcze Wisłocka... nieee. za stara. zacznę od Starowicza.WiS pisze: przez części przez podstawianie. Algorytm zachłanny algorytm najbliższego sąsiada. badanie ciala Galois. Antyhomomorfizm, waluację
a swoją drogą... taki WiS - machnął ostatnio ankietę o tym nietypowym seksie, wszyscy myśleli, że to do jakiejś pracy magisterskiej potrzebne, a tu proszę. ekshibicjonizm. może ma dość i musiał się wygadać. taka kozetka z tysiącem terapeutów naraz. żeby było skuteczniej? a taki porządny chłop... no nic idę szukać... hmm... tylko następnym razem jak go spotkam, to co? wspominać coś? wypada? z jednej strony to prywatne sprawy są... z drugiej strony ma chłop kłopot. pocieszyć warto... jak to było? antyhomomorfizm? qurnia... musi być wysportowany, wbrew pozorom... no, co najmniej gibki.... a wiem. to nalewki DŻIZAZ! NALEWKI !!!! ależ miałem szczęście, że piwo piłem. ależ cholerne szczęście! a Mag tak dolewała, tak nalegała, tak kusiła... co qurna, Galois nie wystarczy? no już wiem, co mu powiem jak spotkam...
ooopss... przepraszam, czy mówiłem sam do siebie?
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 108 razy
- Polubione posty: 169 razy
Przez grzeczność nikt Ci nie przerywałdamaz pisze: ooopss... przepraszam, czy mówiłem sam do siebie?
- Witek
- 6 gwiazdek
WitAce pisze: WiS, Ja tez jestem Witek, tez nic nie kumam i tez czuje sie obrazony![]()
WiS też jest Witek, więc ja myślę, że jego żona obraża nas wszystkich trzech!
Po co? Sam się wywracaWiS pisze: To wtedy obracamy kształt na grzbiet
Link: http://www.youtube.com/watch?v=rQbgSe9S54I
(No chyba że to dlatego, że kangury wolą upside down :)))
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Tylko, ze on jedyny wie za co obrywa i o co w tych inwektywach chodzi... Przynajmniej takie sprawia wrazenie...Witek pisze:WiS też jest Witek, więc ja myślę, że jego żona obraża nas wszystkich trzech!
Sedan wygląda katastrofalnie
Natomiast środek to takie połączenie wyświetlacza ze starej audi A4 a konsola taka golfowa
Natomiast środek to takie połączenie wyświetlacza ze starej audi A4 a konsola taka golfowa
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
A może by tak trochę więcej o technice, a nie tylko o wyglądzie i fakturze plastików?
O walorach wizualnych, to proponuję podyskutujmy tutaj:
http://www.strefa-hostess.pl/

O walorach wizualnych, to proponuję podyskutujmy tutaj:
http://www.strefa-hostess.pl/