Sądzisz, że zapisanie jej jeszcze w paru miejscach cokolwiek zmieni...?jarmaj pisze: To oznacza, że trzeba nowe definicje średniej zapisać w książkach

Sądzisz, że zapisanie jej jeszcze w paru miejscach cokolwiek zmieni...?jarmaj pisze: To oznacza, że trzeba nowe definicje średniej zapisać w książkach
chodziło mi o powierzchnię w rozumieniu Witka.ky pisze: Ależ oczywiście, że ma. S w podanym wzorze.
Witek pisze: front niczym Pałac Buckingham
to jest chyba, aż nadto oczywisteky pisze: Nie jest problemem zrobić samochód o bardzo małym Cx
Arno pisze: I albo jakoś coś wykompinować w C, albo tego wspomnianego przez Bilexa Passata. Podobno one jednak jeżdżą bardzo przyjemnie.
ja nie leciałem przez Monachium tylko Norymbergę, a Automapa ma dobre POIFUX pisze:lysykon, rozumiem, że fotki z fotoradarów jeszcze nie dotarły z tych "80siątek", których jest od zarypania do Monachium choćby, czy też w Austrii.
lysykon, trafiłeś z tym komentarzem dość mocno kulą w płot.lysykon pisze:WiS, jarmaj można się było spodziewać kieroFcÓw z colin 2.0 i teoretyków
No tak, czego można było się spodziewać po kimś, ktolysykon pisze:spodziewać kieroFcÓw z colin 2.0 i teoretyków co muszą klepnąć w klawiaturę z zasady
cokolwiek by to nie oznaczało.lysykon pisze:wszystkie plaskacze jebie z wyciągniętym fuckiem
a mnie nie o to się rozchodzi, acz o sam fakt skomentowania mojej wypowiedzi w taki, a nie inny sposób. Mam swoje lata i praktykuje podróże po różnych trasach i nie wyssałem sobie historii, z tego i owegozofija pisze:
lysykon, trafiłeś z tym komentarzem dość mocno kulą w płot.![]()
Akurat ani jeden ani drugi nie pogrywa w prowadzenie auta na komputerze. Obaj wolą robić to w realu.
I obaj są bardzo dobrymi praktykami z wieloletnim stażem.
Ciekawe, czego można by się spodziewać po Tobie, jeślibyś od około 15 lat na każdej głównej ulicy w Twoim mieście (do tego wracając z podróży z jełuropy), gdzie przemierzasz kilometry w poszukiwaniu czegokolwiek na ruszt, stał po kilkanaście/ kilkadziesiąt minut w taaaaaaaakim korku, z taaaaaaaakimi kierownikami kierownicy z nieTwojego miasta, co na blachy wkręcają się na każdą krzyżówkę. To ja mam banana na gębie, jak moja luba wyskoczy z fakiem, zamiast żądać ode mnie zdyscyplinowania, skoncentrowania, uprzejmości i innych takich pierdół na taaaaaaakim polu bitwyjarmaj pisze:No tak, czego można było się spodziewać po kimś, ktolysykon pisze:spodziewać kieroFcÓw z colin 2.0 i teoretyków co muszą klepnąć w klawiaturę z zasadycokolwiek by to nie oznaczało.lysykon pisze:wszystkie plaskacze jebie z wyciągniętym fuckiem
Dla mnie EOT i koniec zajmowania się czyimiś bajkami.
zofija pisze: obaj są bardzo dobrymi praktykami z wieloletnim stażem.
Czarownica prawdę Ci powie :D
No, mowazofija pisze: Obaj wolą robić to w realu
I niclysykon pisze: i co ?
No tak, ona zna szereg nietypowych zachowań seksualnych, nietypowych nawet jak na ten wątek. Całkowanie numeryczne, przez części albo przez, tfffu, podstawianie. Algorytm Fermata, sympleksowy, zachłanny... a nawet algorytm najbliższego sąsiada. Bifurkację i badanie ciala Galois. Antyhomomorfizm i antyautomorfizm, ewolwenty i homomorfizm grup, a po ciemku to i aproksymację diofantyczną.damaz pisze: wezwijcie Mag na pomoc
A fuujj to musi być coś obrzydliwegoWiS pisze: homomorfizm grup,
taaaaak... nooo tak. kamasutra? nieeee. nie kamasutra. Lew-Starowicz? może... tak. pójdę sprawdzić u Starowicza. jeszcze Wisłocka... nieee. za stara. zacznę od Starowicza.WiS pisze: przez części przez podstawianie. Algorytm zachłanny algorytm najbliższego sąsiada. badanie ciala Galois. Antyhomomorfizm, waluację
Przez grzeczność nikt Ci nie przerywałdamaz pisze: ooopss... przepraszam, czy mówiłem sam do siebie?
WitAce pisze: WiS, Ja tez jestem Witek, tez nic nie kumam i tez czuje sie obrazony![]()
Po co? Sam się wywracaWiS pisze: To wtedy obracamy kształt na grzbiet
Tylko, ze on jedyny wie za co obrywa i o co w tych inwektywach chodzi... Przynajmniej takie sprawia wrazenie...Witek pisze:WiS też jest Witek, więc ja myślę, że jego żona obraża nas wszystkich trzech!