ale też był zarypisty
Forumowe śluby - zapraszamy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Forumowe śluby - zapraszamy
kuźwa a ja przechandlowałem kiełbe za krupniok
ale też był zarypisty
ale też był zarypisty
Jeszcze raz gorąco dziękujemy. Cieszymy się, że wszystko smakowało, nie mieliśmy za bardzo czasu próbować sami.
My też czekamy na nagrania.
Idę zmywać.
My też czekamy na nagrania.
Idę zmywać.
kurde, jak to j33mbo mówi, to musiał być kosmos... Jadłem jego karkówkę w miodzie, ma ogarnięcie w temacie 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Wczoraj zrobiłam przegląd materiału - jest bardzo dużo do wyboru, zmontuję pewnie w weekend.citan pisze:My też czekamy na nagrania.![]()
Idę zmywać.
A na razie kilka zdjęć: https://picasaweb.google.com/1003929050 ... naIEweliny
No tak, znów nie zapytałem który.barbie pisze: zmontuję pewnie w weekend.
citan pisze:No tak, znów nie zapytałem który.barbie pisze: zmontuję pewnie w weekend.
Ale teaser już jest:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=XEcdcjmQo0A
Potrzebuję jeszcze info od Ciebie i od Jarmaja czy w filmie docelowym mam wycinać numery rejestracyjne na wszelki wypadek
Muzyka dla uszu.

Ja nie widzę problemu, mogą zostać, l_ewy nie przekraczał 60kph, coby kwiatki nie poodpadały.barbie pisze: Potrzebuję jeszcze info od Ciebie i od Jarmaja czy w filmie docelowym mam wycinać numery rejestracyjne na wszelki wypadek
to i tak o 10 za dużo 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ty weź idź zajmij się lepiej wykańczaniem domu, a nie na forum węszysz sensacjieMTi pisze: to i tak o 10 za dużo
Ja to słyszałem tylko za sobą i nie wierzyłem, że to jarmaj. To wygląda jak by ktoś film przyspieszył. Po tym odepchnięciu na pewno Ziemia jest na tej samej orbicie?barbie pisze: Ale teaser już jest:
lol... youtube w polecanych filmikach po tym teaserze daje jakiś klip Eminem&Wisnia 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Tak, ale podobno kręci się w drugą stronęl_ewy pisze: Po tym odepchnięciu na pewno Ziemia jest na tej samej orbicie?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jest. Tylko pewno zauważyłeś, że tamta sobota była o 2 godz. krótszal_ewy pisze: Po tym odepchnięciu na pewno Ziemia jest na tej samej orbicie?
Materiał będzie do odebrania razem z płytą od kamerzysty (tego weselnego)?
barbie, broń Boże, żeby mi się gdzieś spieszyło, ale jak Ci zalega gdzieś na dysku, to możesz udostępnić.

barbie, broń Boże, żeby mi się gdzieś spieszyło, ale jak Ci zalega gdzieś na dysku, to możesz udostępnić.
citan, bardzo bardzo bardzo przepraszam. Cały czas pamiętam, ale miałam taki obłęd w robocie, że przez ostatnich kilka tygodni nie miałam czasu na sen za bardzo. Na szczęście dzisiaj zakończył się najgorszy maraton i teraz powinno się troszkę zluzować, więc w ciągu kilku dni po kawałeczku mam nadzieję poskładać. Jeszcze troszkę cierpliwości 
barbie, nie przepraszaj, to my jesteśmy Tobie wdzięczni za nagrania.
Tak się tylko przypomniałem. Nie ma pośpiechu.
Trudno pewnie w to uwierzyć, ale jest.
Niestety jakość jest bardzo mocno amatorska, mój aparat ma problemy z ostrością i dźwiękiem, a wycinanie numerów rej. zajęłoby mi jeszcze 10 lat, więc nie wycięłam
Link: http://www.youtube.com/watch?v=TjtidWC66eM
Niestety jakość jest bardzo mocno amatorska, mój aparat ma problemy z ostrością i dźwiękiem, a wycinanie numerów rej. zajęłoby mi jeszcze 10 lat, więc nie wycięłam
Link: http://www.youtube.com/watch?v=TjtidWC66eM
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Piękne nagranie , ryk silników jest zajebisty nic dodać nic ująć
Forumowe śluby są odlotowe może ja swój odnowię warto byłoby posłuchać tych wspaniałych bulgotów
citan,gratulacje piękna żona
Forumowe śluby są odlotowe może ja swój odnowię warto byłoby posłuchać tych wspaniałych bulgotów
citan,gratulacje piękna żona
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
barbie, dzięki
Siedzimy i oglądamy z takimi bananami na twarzach. Ja ->
Ewelina ->
Nie wiem co jeszcze napisać, po prostu, bardzo serdecznie dziękujemy za filmik i za Waszą (dla Ciebie, Remka, Jarmaja, Zofiji, Jeembo, chyba o nikim nie zapomniałem... bo człowiek się starzeje
) obecność i za życzenia od Forum. 
PS.
jarmaj, ustaw sobie zbieżność. Tył Ci zachodzi na zakrętach.
Siedzimy i oglądamy z takimi bananami na twarzach. Ja ->
Nie wiem co jeszcze napisać, po prostu, bardzo serdecznie dziękujemy za filmik i za Waszą (dla Ciebie, Remka, Jarmaja, Zofiji, Jeembo, chyba o nikim nie zapomniałem... bo człowiek się starzeje
PS.
jarmaj, ustaw sobie zbieżność. Tył Ci zachodzi na zakrętach.
-
Figo
- 2 gwiazdki
- Auto: Tribeca b9/forester 20XT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam i my przyłączamy się do wspaniałego wątku
Po 10 latach !!! zdecydowaliśmy się z Figa_72 zalegalizować nasz związek :) a że jedną z wielu rzeczy które nas łączą to miłość do Subaru :) mamy zaszczyt zaprosić Szanowne Forum na nasz Ślub, który odbędzie się 10 grudnia 2011 o godz. 15:00 w Urzędzie Stanu Cywilnego w Konstancinie-Jeziornie ul. Świetlicowa 1. Zapraszamy Wszystkich - oby ryk silników pogruchotał szyby w okolicznych domach a włączone alarmy samochodów postawiły całą znajdującą się tuż obok komendę policji na nogi
Zamiast kwiatów zbieramy słodycze dla Domu Dziecka
Zapraszamy
Ponieważ niestety ostatnio musieliśmy sprzedać naszą Imprezę
jeszcze nie postanowione czym pojedziemy. Oczywiście musi być subarak!
Po 10 latach !!! zdecydowaliśmy się z Figa_72 zalegalizować nasz związek :) a że jedną z wielu rzeczy które nas łączą to miłość do Subaru :) mamy zaszczyt zaprosić Szanowne Forum na nasz Ślub, który odbędzie się 10 grudnia 2011 o godz. 15:00 w Urzędzie Stanu Cywilnego w Konstancinie-Jeziornie ul. Świetlicowa 1. Zapraszamy Wszystkich - oby ryk silników pogruchotał szyby w okolicznych domach a włączone alarmy samochodów postawiły całą znajdującą się tuż obok komendę policji na nogi
Ponieważ niestety ostatnio musieliśmy sprzedać naszą Imprezę
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Figo pisze: Po 10 latach !!! zdecydowaliśmy się z Figa_72 zalegalizować nasz związek :)
Gratulacje! Zabrzmiało prawie jak legalizacja marihuany
Figo pisze: Ponieważ niestety ostatnio musieliśmy sprzedać naszą Imprezęjeszcze nie postanowione czym pojedziemy. Oczywiście musi być subarak!
A swoim forkiem nie chcecie? Teraz co drugi ślub to subaru impreza, byłoby bardziej oryginalnie
Figo, gratki, lepiej późno niż wcale
To Ty miałeś jeszcze imprezę? Rozumiem, że kupiłeś ją po Chlejadach w tym roku, skoro byłeś wtedy forkiem?
To Ty miałeś jeszcze imprezę? Rozumiem, że kupiłeś ją po Chlejadach w tym roku, skoro byłeś wtedy forkiem?
maaaało czasu zostałoFigo pisze: 10 grudnia 2011
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
GratulacjeFigo pisze:
Po 10 latach !!! zdecydowaliśmy się z Figa_72 zalegalizować nasz związek :)
-
Figo
- 2 gwiazdki
- Auto: Tribeca b9/forester 20XT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam przyjaciele
Dziękuje bardzo za gratulacje, imprezke miałem juz w zeszlym roku a w losowaniu wypadło na forka i to on byl ze mną na chlejadzie.
imprezka niestety ma juz nowego pana mam tylko nadzieje ze tak samo o nią dba jak ja dbałem i miłowałem.
Dziękuje bardzo za gratulacje, imprezke miałem juz w zeszlym roku a w losowaniu wypadło na forka i to on byl ze mną na chlejadzie.
imprezka niestety ma juz nowego pana mam tylko nadzieje ze tak samo o nią dba jak ja dbałem i miłowałem.