ale też był zarypisty

Wczoraj zrobiłam przegląd materiału - jest bardzo dużo do wyboru, zmontuję pewnie w weekend.citan pisze:My też czekamy na nagrania.![]()
Idę zmywać.
No tak, znów nie zapytałem który.barbie pisze: zmontuję pewnie w weekend.
citan pisze:No tak, znów nie zapytałem który.barbie pisze: zmontuję pewnie w weekend.
Ja nie widzę problemu, mogą zostać, l_ewy nie przekraczał 60kph, coby kwiatki nie poodpadały.barbie pisze: Potrzebuję jeszcze info od Ciebie i od Jarmaja czy w filmie docelowym mam wycinać numery rejestracyjne na wszelki wypadek
ty weź idź zajmij się lepiej wykańczaniem domu, a nie na forum węszysz sensacjieMTi pisze: to i tak o 10 za dużo
Ja to słyszałem tylko za sobą i nie wierzyłem, że to jarmaj. To wygląda jak by ktoś film przyspieszył. Po tym odepchnięciu na pewno Ziemia jest na tej samej orbicie?barbie pisze: Ale teaser już jest:
Tak, ale podobno kręci się w drugą stronęl_ewy pisze: Po tym odepchnięciu na pewno Ziemia jest na tej samej orbicie?
jest. Tylko pewno zauważyłeś, że tamta sobota była o 2 godz. krótszal_ewy pisze: Po tym odepchnięciu na pewno Ziemia jest na tej samej orbicie?
Figo pisze: Po 10 latach !!! zdecydowaliśmy się z Figa_72 zalegalizować nasz związek :)
Figo pisze: Ponieważ niestety ostatnio musieliśmy sprzedać naszą Imprezęjeszcze nie postanowione czym pojedziemy. Oczywiście musi być subarak!
maaaało czasu zostałoFigo pisze: 10 grudnia 2011
GratulacjeFigo pisze:
Po 10 latach !!! zdecydowaliśmy się z Figa_72 zalegalizować nasz związek :)