Nietypowe zachowania seksualne

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Re: Nietypowe zachowania seksualne

Post 7 wrz 2011, o 21:16

Smarowanie to jest "typowe zachowanie seksualne", więc sio mnie z tym z mojego nieba :x

A czym i ile kto smaruje, to już sprawa intymna. No chyba, ze do omówienia w wątku o alkoholach.

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 526 razy

Post 7 wrz 2011, o 21:21

Grzesiek_67, na Jasnej Górze do dziś zbierają w Twojej intencji :mrgreen:

I chętnie powtórzę taką wycieczkę :thumb: 8-)

Ściskam,
Adam
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 7 wrz 2011, o 22:00

Arno pisze:Więc ten dyszel i niewielkie koszta są dość istotne. Więc jeśli nie będziesz miał fabryki kibli, wanien, pieniędzy, okien, kompterów, Auchana, czy czegoś w podobie, to nagle się okaże, że wywalanie bez sensu kasy na benzynę w Tribece może być w konflikcie np. z wyjazdem z dziećmi na nraty, z przedszkolami, angielskim, końmi, ksiązkamni, tornistrami, telefonami, komputerami, dżinsami co roku dwa razy, bucikami, lekarzami, dentystami, aparatami na zęby, wyjazdami naukowymi do Londka... i tak dalej i tak dalej.... lista długa i co poniektorzy wiedzą, że dla malenstwa człowiek sie na wszystko decyduje.

Młodzieńcze dywagacje o STI.... i po kolei wszystkich wynalazkach są miłe. Pod warunkiem, że się ma bardo głębokie kieszenie. Ja nie kupiłem małżonce własnego STI, choćby nawet nim może i jeździła, bo by mnie zabiła za rozrzutność w kwestii paliwowej, amortyzatorowej itede...

Bo AAA, małżonki mają niebywałą moc. O czy cię ostrzegam. .
A ja myślę że to nie koniecznie musi tak być. Bo rodzice też mają tylko jedno życie i też mają prawo do swoich pasji. Myślę, że jest to kwestia priorytetów, sposobu wychowywania etc. Ja niezmiennie uważam że Subaru jest autem, z którym da się żyć nawet jak się nie ma bardzo głębokich kieszeni, jeśli jest pasją. Wtedy rezygnuje się z nart, kablówki czy innego super-telefonu, po to żeby pojeździć. Kwestia wyboru.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 7 wrz 2011, o 22:05

barbie, rodzicom często włącza się taki system, który likwiduje egoizm na rzecz dobra dziecka - zdrowia, wykształcenia. Nie wszystkim się włącza.
najważniejsze, żeby wszyscy byli zadowoleni i szczęśliwi - a to w każdym przypadku jest co innego. Ale od szkoły, dentysty, ubranek, ortopedy, aparatów na zęby i innych drobiazgów choćbyś chciała nie uciekniesz. Ale każdy odkrywa to w swoim czasie.
Ja na przykład nie wyobrażałem sobie w młodości, że mógłbym na nartach spędzać mniej niż dwa miesiące rocznie. Nawert chciałem życie w Zakopanem sobie ustawiać.
I co? dwa/trzy tygodnie wystarczają. I jako żyję. I to wcale nie z trudem. Perspektywa się zmienia z czasem.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 7 wrz 2011, o 22:06

barbie pisze: my rodzice też mają tylko jedno życie i też mają prawo do swoich pasji. Myślę, że jest to kwestia priorytetów,
Pewnie, tyle, że priorytety się niektórym ludziom czasem zmieniają.
Mnie się np. nagle zmieniły, gdy taki jeden brzdąc po raz pierwszy małą rączką złapał mój palec, zaśmiał się i powiedział "tata"... I od tej chwili moje pasje, plany, etc. - poszły na dalszy plan, a niektóre całkiem szlag trafił.
I - z wiadomej perspektywy - wcale tego nie żaluję, co gorsza ;-)
Ale oczywiście, warto się starać pogodzić obowiązki rodzicielskie z własnymi przyjemnościami. Niektórym się udaje lepiej, innym gorzej.

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: OBK

Post 7 wrz 2011, o 22:16

Arno pisze: Nawert chciałem życie w Zakopanem sobie ustawiać.

O, a Fux właśnie negocjuje kupno działki w innym wątku :evilgrin:

:mrgreen:
Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 7 wrz 2011, o 22:22

WiS pisze: I - z wiadomej perspektywy - wcale tego nie żaluję, co gorsza
Ta jasne :idea: , jak kazałeś Synowi podpisać kwity ,że będzie spełniał twoje wszystkie zachcianki jak będziesz na emeryturze , to nie ma co żałować :evilgrin:

Biedny chłopak , chciał sobie kupić RX-a to Mu nie pozwoliłeś , bo bez klimy nie będziesz jeździł :giggle:

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 7 wrz 2011, o 22:23

ja bym w życiu dziś do Zakpca się nie przeniósł. Narty - do kitu. Żarcie, paw. Nastrój zniszczony. Ruskich pełno, no może mniej teraz. Dojazd kijowy.
proszę mi zalety podać Zakopanego.
No chyba że Kolega Fux kupuje na deweloperkie. Bo dla siebie? To nie leoiej w Czechach? Austrii?

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 7 wrz 2011, o 22:24

vicu pisze: O, a Fux właśnie negocjuje kupno działki w innym wątku
vicu, nie tak do końca :idea: , doszły jeszcze kwestie , wysprzątania zakopca , nie wiem na czym stanęło :mrgreen:

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 7 wrz 2011, o 22:28

Pierwszy raz uświadomiłem sobie, że do tej pory zupełnie nie rozumiałem istoty i sensu negocjacji.

:mrgreen:

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 7 wrz 2011, o 22:33

Grzesiek_67 pisze: do tej pory zupełnie nie rozumiałem istoty i sensu negocjacji
:mrgreen: :thumb: :mrgreen:
Piter 35 pisze: kazałeś Synowi podpisać kwity ,że będzie spełniał twoje wszystkie zachcianki jak będziesz na emeryturze
Poprawka: nie "kazałem", tylko "wynegocjowałem" :evilgrin:

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 7 wrz 2011, o 22:34

Arno pisze: proszę mi zalety podać Zakopanego.
Jedyne w Polsce miejsce z prawdziwymi górami. Na Tatry mogę gapić się godzinami.
Zakopane poza sezonem jest ok. W sezonie - masakra. Przy okazji nie wyobrażam sobie mieszkania w centrum Zakopanego. Dalej od centrum - jak najbardziej.
Arno pisze: Ale od szkoły, dentysty, ubranek, ortopedy, aparatów na zęby i innych drobiazgów choćbyś chciała nie uciekniesz.
Wcale nie zamierzała uciec ;-) Napisała tylko, że byłaby dla samochodu gotowa zrezygnować z wielu innych przyjemności.
barbie pisze: uważam że Subaru jest autem, z którym da się żyć nawet jak się nie ma bardzo głębokich kieszeni, jeśli jest pasją. Wtedy rezygnuje się z nart, kablówki czy innego super-telefonu, po to żeby pojeździć. Kwestia wyboru.

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 7 wrz 2011, o 22:36

Arno pisze:barbie, rodzicom często włącza się taki system, który likwiduje egoizm na rzecz dobra dziecka - zdrowia, wykształcenia. Nie wszystkim się włącza.
najważniejsze, żeby wszyscy byli zadowoleni i szczęśliwi - a to w każdym przypadku jest co innego. Ale od szkoły, dentysty, ubranek, ortopedy, aparatów na zęby i innych drobiazgów choćbyś chciała nie uciekniesz. Ale każdy odkrywa to w swoim czasie.
Ja na przykład nie wyobrażałem sobie w młodości, że mógłbym na nartach spędzać mniej niż dwa miesiące rocznie. Nawert chciałem życie w Zakopanem sobie ustawiać.
I co? dwa/trzy tygodnie wystarczają. I jako żyję. I to wcale nie z trudem. Perspektywa się zmienia z czasem.
Z Twojego wcześniejszego wpisu wnioskuję że Twoje dziecię jest prawie w moim wieku (rok-dwa młodsze). Moi rodzice oczywiście weryfikowali swoje "zabawki" kiedy przyszłam na świat. Ale wybrali jakiś kompromis. Nie jeździłam do Londonu, ani właściwie nigdzie nie jeździłam poza kraj za młodu. Kilka razy na narty na Kaukaz czy do Czechosłowacji. I nie uważam dziś, żeby źle zrobili. Za to było ich stać na mocno nieekonomiczne auto VW Scirocco w tamtych czasach a później inne też mało sensowne auta (może mniej sportowe, ale to z wyboru, a nie musu).
WiS pisze: Pewnie, tyle, że priorytety się niektórym ludziom czasem zmieniają.
Mnie się np. nagle zmieniły, gdy taki jeden brzdąc po raz pierwszy małą rączką złapał mój palec, zaśmiał się i powiedział "tata"... I od tej chwili moje pasje, plany, etc. - poszły na dalszy plan, a niektóre całkiem szlag trafił.
I - z wiadomej perspektywy - wcale tego nie żaluję, co gorsza ;-)
Ale oczywiście, warto się starać pogodzić obowiązki rodzicielskie z własnymi przyjemnościami. Niektórym się udaje lepiej, innym gorzej.
I tu jak wyżej. Ja się nie zarzekam, nie mam dzieci, więc nie potrafię określić jak to jest. Natomiast moi rodzice mają dzieci ;-) i obserwując ich wybory życiowe nie uważam żeby zrobili źle. Mało tego, nie uważam, żeby w jakikolwiek sposób mnie te wybory skrzywdziły. Stąd moja teoria. Ale pogadamy za 10 lat, może zmienię zdanie ;-)

gregski
6 gwiazdek
Auto: Mammut
Polubione posty: 5 razy

Nietypowe zachowania seksualne

Post 7 wrz 2011, o 22:58

Samochod, dzialka, dom, kariera, w lepszym wypadku podroze, chec zobaczenia swiata...
W sumie zawezony wybor przy bezkresnej kreatywnosci mas..

Sent using Tapatalk

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 7 wrz 2011, o 23:59

Grzesiek_67 pisze:
Pierwszy raz uświadomiłem sobie, że do tej pory zupełnie nie rozumiałem istoty i sensu negocjacji.
Oj, Sens jak sens. Po prostu został mu wakat na stanowisku "dobry glina". :mrgreen:
czarne jest piękne...

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 8 wrz 2011, o 10:17

So What! pisze: Jedyne w Polsce miejsce z prawdziwymi górami. Na Tatry mogę gapić się godzinami.
I jeszcze po nich łazić. Podpisuję się obiema ręcami pod tym! :-)

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 10:27

vibowit pisze: został mu wakat na stanowisku "dobry glina".
:-)

Zdecydowanie bardziej mi leży "Zły porucznik" ;-)
Brak podpisu.

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: die Pflaume

Post 8 wrz 2011, o 15:44

jarmaj pisze: I jeszcze po nich łazić.
Ale do tego trzeba pojechać na ich południową stronę, chyba że chcesz mieć wrażenia, jak na Krupówkach ;))

r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 20:38

Wracając do adremu, czyli do niesubarowych zachowań seksualnych - parę ładnych obrazków Toyoty FT:
http://moto.pl/MotoPL/51,88389,10254471.html?i=1
Dwulitrowy bokser, 240 koni i raczej szczupłe nadwozie... :evilgrin:

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 8 wrz 2011, o 20:40

Łudzisz się, że nam zaczyna się narząd prężyć, choć skłaniam się ku opinii, że to tylko podpucha toyboty...
Dolce far niente ;-)

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 20:54

koszt pewnie bedzie ze 147tysi. albo wiecy. Nissan ma 340km i stoi 180plus.
Ciekawe ten Nissan, Pamiętam Datsuny z lat 70/80. Klawe auta były. Może ten Nissan też przyjemny jest?

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: OBK

Post 8 wrz 2011, o 21:07

Jaki Nissan? GTR?
Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

WitAce
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: komis

Post 8 wrz 2011, o 21:11

GTR to juz wydatek podchodzacy pod 400 - pewnie chodzilo o ZZZZZZZZZetke

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 21:16

Arno pisze: Nissan ma 340km
Ja tam skromny jestem - mnie 240 zadowoli... o ile auto nie będzie miało więcej niż półtorej tony. A jest taka szansa. No i serwis Toyoty znacznie bardziej mi odpowiada, niż Nissana.
Arno pisze: koszt pewnie bedzie ze 147tysi. albo wiecy.
Mam nadzieję, że nie - w Toyocie patrzą na rynek i konkurencję, także na Hyundaia Coupe... A nawet na Scirocco - nie oszukujmy sie, dla znacznej czesci klientów tylny napęd wcale nie musi być decydującą zaletą kupetki.

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 8 wrz 2011, o 21:19

WiS pisze: kupetki.

bardzo niski ten Subaru BRZ /FT będzie, młodziezowy niestety

ODPOWIEDZ