0,5 litra - leasing do przejęcia, wartość około 100000 zł , dla przejmującego gratis 2 litry w obudowie STI

jakoś tak to powinno być
"Dobrze Jasiu kombinujesz" - że polecę cycatą, tfu cytatem oczywiścieign.pl pisze: 0,5 litra - leasing do przejęcia, wartość około 100000 zł , dla przejmującego gratis 2 litry w obudowie STI
jakoś tak to powinno być
ign.pl pisze: sprostowanie małe, faktycznie nie jest to Spec C
ign.pl pisze: czy to zakazane
Pod loginem coundown jestem na drugim forum subaru od okolo 8 lat, a tutaj sie zarejestrowalem zeby potwierdzic ze auto jest ok.zofija pisze:Najpierw dziś rejestruje się ign.pl na forum, żeby wystawić auto na sprzedaż. Ok, rozumiem. Chce sprzedać Subaru, to wchodzi na forum Subaru.
A potem, również dziś rejestruje się countdown, tylko po to, żeby to auto pochwalić....
Jakoś tak dziwnie.![]()
Co nie znaczy, że auto nie jest w porządku
To znaczy, że fajnaAzrael pisze:Fajna.
Pamiętam, choć na tamtym forum od pewnego czasu nie bywamcountdown pisze: Pod loginem coundown jestem na drugim forum subaru od okolo 8 lat, a tutaj sie zarejestrowalem zeby potwierdzic ze auto jest ok.
To zetniem coś , wyszlifujem i założym na kokpitowej deseczce , aby Ci się miło połykało kilometrkiWiS pisze: Ad rem: a auta... nie kupię. Bo drewna w środku nie ma
to głównie o mnie, to nie żałuję, bo sprawa jest teraz jasna i czysta. I to mnie cieszy.countdown pisze:Kazdy pacjent korzystajac z animowosci moze sobie insynuowac, oskarzac i klepac gupoty i farmazony.
to jest moja zabawka, countdown ma starszy modelniuniek pisze:Kto sprzedaje to auto? Countdown, to twoja zabawka?
http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f=15
Mamy tutaj do czynienia chyba z osobami które sie nudzą i nie maja co robić tylko wpie..... się i wysnuwać spiskowe teorie.niuniek pisze:Przepraszam ign.pl ale jak sprzedajecie w tym samym czasie dwa podobne auta to głupio tak to samo zdjęcie zamieszczać.
ale ten wątek istnieje http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f= ... ead#unreadign.pl pisze:to jest moja zabawka, countdown ma starszy modelniuniek pisze:Kto sprzedaje to auto? Countdown, to twoja zabawka?
http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f=15
nie, to zwykła czujność, i dobrzeign.pl pisze: Mamy tutaj do czynienia chyba z osobami które sie nudzą i nie maja co robić tylko
tam chyba nie da się zamieścic ogłoszenia bez iluś wcześniejszych postów w innych tematachign.pl pisze: Ogłoszenie na oficjalnym forum subaru zamieścił countdown bo go o to poprosiłem.
poczytaj wątek uważnie, to wyczytasz że countdown jest użytkownikiem tamtego forum już chyba 8 lat i mógł sobie ogłoszenie zamieścićesilon pisze:nie, to zwykła czujność, i dobrzeign.pl pisze: Mamy tutaj do czynienia chyba z osobami które sie nudzą i nie maja co robić tylko
a że to forum a nie otomoto to komentarze i dyskusja sie pojawiaja , także luzik
tam chyba nie da się zamieścic ogłoszenia bez iluś wcześniejszych postów w innych tematachign.pl pisze: Ogłoszenie na oficjalnym forum subaru zamieścił countdown bo go o to poprosiłem.
ign.pl pisze: Mamy tutaj do czynienia chyba z osobami które sie nudzą i nie maja co robić tylko wpie..... się i wysnuwać spiskowe teorie.
Ogłoszenie na oficjalnym forum subaru zamieścił countdown bo go o to poprosiłem.
ign.pl pisze: Jak kogoś samochód interesuje to proszę o kontakt telefoniczny, a jak ktoś się nudzi to niech sobie pisze pierdoły.
ign.pl pisze: Dla tych co chcieli by coś jeszcze dowiedzieć się o aucie i być może przypadkiem je znają, auto jest po Krzyśku Janiszu, ja też przejmowałem od niego leasing na ten samochód dwa lata temu.
Nie brałem nim udziału w żadnych zawodach, 2x zaliczyłem SJS w Kielcach, trening na Tychach i 2x Wyrazów. Jechałem też jako 00 w zeszłym roku na Rajdzie Moto Gliwice. Żadnych groźnych przygód nie miałem. Po zimie jest tylko pęknięty na dole przedni zderzak. Krótko mówiąc samochód nie jest już fabrycznie nowy, używany jest od kilku lat i przejechał parę tysięcy kilometrów.