SUBARU IMPREZA STI JDM - silnik 2 L - baza N14

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ign.pl
1 gwiazdka
Auto: SUBARU IMPREZA STI
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: SUBARU IMPREZA STI JDM - silnik 2 L - baza N14

Post 7 wrz 2011, o 19:11

hmm... czyli kolejna poprawka :-)
0,5 litra - leasing do przejęcia, wartość około 100000 zł , dla przejmującego gratis 2 litry w obudowie STI :lol:
jakoś tak to powinno być

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 7 wrz 2011, o 20:04

ign.pl pisze: 0,5 litra - leasing do przejęcia, wartość około 100000 zł , dla przejmującego gratis 2 litry w obudowie STI
jakoś tak to powinno być
"Dobrze Jasiu kombinujesz" - że polecę cycatą, tfu cytatem oczywiście :mrgreen:

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 7 wrz 2011, o 20:16

ign.pl pisze: sprostowanie małe, faktycznie nie jest to Spec C

no to troszkę mnie ostudziło, powodzenia w sprzedazy bo ładny wózek

countdown
0 gwiazdek

Post 7 wrz 2011, o 20:33

Hej,
To jest dokladnie to co kupuje Prodrive od Subaru jako baza do budowy rajdowek. Do tego jest oryginalny kit do zmiany kierownicy na dobra strone.
Samochod znam, jezdzilem i polecam wszystkim zainteresowanym.

Pozdrawiam

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 7 wrz 2011, o 20:37

Najpierw dziś rejestruje się ign.pl na forum, żeby wystawić auto na sprzedaż. Ok, rozumiem. Chce sprzedać Subaru, to wchodzi na forum Subaru.
A potem, również dziś rejestruje się countdown, tylko po to, żeby to auto pochwalić....

Jakoś tak dziwnie. :whistle:

Co nie znaczy, że auto nie jest w porządku ;-)
Czarownica prawdę Ci powie :D

esilon
6 gwiazdek

Post 7 wrz 2011, o 20:39

zofija, jakas Ty dzisiaj czujna :-)

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 7 wrz 2011, o 20:44

Bo to TE dni... ;-)
Dolce far niente ;-)

ign.pl
1 gwiazdka

Post 7 wrz 2011, o 20:46

na forum 4Turbo jestem zarejestrowany jakby trochę dłużej, teraz przyszedł czas zarejestrować się na forum Subaru bo była taka potrzeba, czy to zakazane ?
na forum 4Turbo jest to samo ogłoszenie o sprzedaży.

Poza tym wątek dotyczy sprzedaży samochodu a nie dat rejestracji na forum, to że ktoś się dopiero zarejestrował nie znaczy że o forum dowiedział się dopiero dzisiaj, może po prostu nie miał potrzeby udzielania się tutaj. Więc może wróćmy do tematu.
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2011, o 20:52 przez ign.pl, łącznie zmieniany 1 raz.

esilon
6 gwiazdek

Post 7 wrz 2011, o 20:47

ign.pl pisze: czy to zakazane

nie, absolutnie nie, po to jest tu dział ogłoszeń ;)

countdown
0 gwiazdek

Post 7 wrz 2011, o 20:52

zofija pisze:Najpierw dziś rejestruje się ign.pl na forum, żeby wystawić auto na sprzedaż. Ok, rozumiem. Chce sprzedać Subaru, to wchodzi na forum Subaru.
A potem, również dziś rejestruje się countdown, tylko po to, żeby to auto pochwalić....

Jakoś tak dziwnie. :whistle:

Co nie znaczy, że auto nie jest w porządku ;-)
Pod loginem coundown jestem na drugim forum subaru od okolo 8 lat, a tutaj sie zarejestrowalem zeby potwierdzic ze auto jest ok.
Zreszta kazdy potencjalny klient sprawdzi ten samochod wszedzie gdzie tylko bedzie potrafil i bedzie go ogladal na cztery strony.
Znowu sobie przypomnialem dlaczego przestalem odwiadzac forum.... Kazdy pacjent korzystajac z animowosci moze sobie insynuowac, oskarzac i klepac gupoty i farmazony.

Jestes zainteresowana to zadzwon do sprzedajacego, ogladnij samochod pojedz do subaru, 4turbo czy rally technology a nie pisz zeby tylko pisac.

Pozdrawiam normalnych forumowiczow

Lukasz

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 wrz 2011, o 20:53

ign.pl, spoko. Tak jak napisałam, nie ma w tym nic dziwnego.

Bardziej zastanawia mnie countdown ;-)
Takie zachowanie nie wzbudza po prostu zaufania. Przynajmniej mojego.

Tak czy inaczej, jak wcześniej pisałam, do auta nic nie mam nagatywnego.
Co więcej, skoro Azrael napisał, że fura jest fajna:
Azrael pisze:Fajna.
To znaczy, że fajna :-)

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 7 wrz 2011, o 21:02

countdown pisze: Pod loginem coundown jestem na drugim forum subaru od okolo 8 lat, a tutaj sie zarejestrowalem zeby potwierdzic ze auto jest ok.
Pamiętam, choć na tamtym forum od pewnego czasu nie bywam ;-) I chyba nawet mam miłe wspomnienia z jakichś dawnych kontaktów "tam".
Niezależnie od wszystkiego, fajnie, że i nas podczytujesz, fajnie, że się zarejestrowałeś, mam nadzieję, że nie ograniczysz swojej aktywności do tego jednego razu i wątku. :-)

Ludziska, dziś jest jakaś zła karma - gdzie nie zajrzę, to jakieś fochy, nadinterpretacje i burknięcia. Uważajta, wyluzujta, a jakby co, to pamiętajta, że jest tu gdzieś wątek do przeprosin ;-)

Ad rem: a auta... nie kupię. Bo drewna w środku nie ma ;-)

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 7 wrz 2011, o 21:10

Ej, no dajcie spokój (mowa o węszycielach spisków :mrgreen: ) ... bo jakąś chałą wieje :wall:

ign.pl, countdown, nic się nie martwcie, będzie git :thumb:

Pozdrawiam
Grzegorz
Ostatnio zmieniony 7 wrz 2011, o 21:12 przez Grzesiek_67, łącznie zmieniany 2 razy.
Brak podpisu.

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 7 wrz 2011, o 21:11

WiS pisze: Ad rem: a auta... nie kupię. Bo drewna w środku nie ma
To zetniem coś , wyszlifujem i założym na kokpitowej deseczce , aby Ci się miło połykało kilometrki :mrgreen:

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 7 wrz 2011, o 21:24

countdown, sorki, wyszło może słabo :oops: ale nie mam obowiązku czytać kropki. Chociaż zarejestrowana tam też jestem od 7 lat. Na forum 4T zresztą też. ;-)

A to co napisałam, to nie czepialstwo, tylko zwykła czujność, bo niestety mieliśmy tutaj już takie... hmmm... nazwijmy to "praktyki sprzedażowe", że rejestrował się gość żeby coś sprzedać, a później drugi (albo i ten sam pod innym nickiem) tylko po to żeby to zachwalać i tak kilka razy, za każdym razem pod innymi nickami. Stąd zwykła podejrzliwość i jak pisałam wcześniej czujność. Nic osobistego.

Dzięki temu dowiedzieliśmy się, że wszystko jest ok i mimo iż jak sądzę
countdown pisze:Kazdy pacjent korzystajac z animowosci moze sobie insynuowac, oskarzac i klepac gupoty i farmazony.
to głównie o mnie, to nie żałuję, bo sprawa jest teraz jasna i czysta. I to mnie cieszy.

Uważam, że jak się ma wątpliwości, to można, a nawet trzeba o nich napisać. Nikogo nie powinno to urazić.
A jeśli uraziło, to jak pisałam wcześniej - sorry.

Z mojej strony to love and peace chłopaki. :-)

I ign.pl, powodzenia w sprzedaży :thumb:

niuniek
4 gwiazdki
Auto: impka

Post 8 wrz 2011, o 09:43

Kto sprzedaje to auto? Countdown, to twoja zabawka?

http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f=15
Obrazek

ign.pl
1 gwiazdka

Post 8 wrz 2011, o 10:21

niuniek pisze:Kto sprzedaje to auto? Countdown, to twoja zabawka?

to jest moja zabawka, countdown ma starszy model

niuniek
4 gwiazdki

Post 8 wrz 2011, o 10:25

Przepraszam ign.pl ale jak sprzedajecie w tym samym czasie dwa podobne auta to głupio tak to samo zdjęcie zamieszczać.
Obrazek

niuniek
4 gwiazdki

Post 8 wrz 2011, o 10:27

Ooo, wybrany wątek na forum.subaru.pl już nie istnieje. Hmm, pewnie jeden się już sprzedał :thumb: No to życze teraz Tobie ign, szybkiej sprzedaży :mrgreen:
Obrazek

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 8 wrz 2011, o 12:14

:whistle: Oooo, widzę, że ten wątek jednak ma potencjał... idę więc po czipsy :cofee:

ign.pl
1 gwiazdka

Post 8 wrz 2011, o 12:45

niuniek pisze:Przepraszam ign.pl ale jak sprzedajecie w tym samym czasie dwa podobne auta to głupio tak to samo zdjęcie zamieszczać.
Mamy tutaj do czynienia chyba z osobami które sie nudzą i nie maja co robić tylko wpie..... się i wysnuwać spiskowe teorie.
Ogłoszenie na oficjalnym forum subaru zamieścił countdown bo go o to poprosiłem.

Jak kogoś samochód interesuje to proszę o kontakt telefoniczny, a jak ktoś się nudzi to niech sobie pisze pierdoły.

Dla tych co chcieli by coś jeszcze dowiedzieć się o aucie i być może przypadkiem je znają, auto jest po Krzyśku Janiszu, ja też przejmowałem od niego leasing na ten samochód dwa lata temu.
Nie brałem nim udziału w żadnych zawodach, 2x zaliczyłem SJS w Kielcach, trening na Tychach i 2x Wyrazów. Jechałem też jako 00 w zeszłym roku na Rajdzie Moto Gliwice. Żadnych groźnych przygód nie miałem. Po zimie jest tylko pęknięty na dole przedni zderzak. Krótko mówiąc samochód nie jest już fabrycznie nowy, używany jest od kilku lat i przejechał parę tysięcy kilometrów.

ign.pl
1 gwiazdka

Post 8 wrz 2011, o 12:51

ign.pl pisze:
niuniek pisze:Kto sprzedaje to auto? Countdown, to twoja zabawka?

to jest moja zabawka, countdown ma starszy model
ale ten wątek istnieje http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f= ... ead#unread

esilon
6 gwiazdek

Post 8 wrz 2011, o 12:57

ign.pl pisze: Mamy tutaj do czynienia chyba z osobami które sie nudzą i nie maja co robić tylko
nie, to zwykła czujność, i dobrze
a że to forum a nie otomoto to komentarze i dyskusja sie pojawiaja , także luzik ;-)
ign.pl pisze: Ogłoszenie na oficjalnym forum subaru zamieścił countdown bo go o to poprosiłem.
tam chyba nie da się zamieścic ogłoszenia bez iluś wcześniejszych postów w innych tematach

ign.pl
1 gwiazdka

Post 8 wrz 2011, o 13:01

esilon pisze:
ign.pl pisze: Mamy tutaj do czynienia chyba z osobami które sie nudzą i nie maja co robić tylko
nie, to zwykła czujność, i dobrze
a że to forum a nie otomoto to komentarze i dyskusja sie pojawiaja , także luzik ;-)
ign.pl pisze: Ogłoszenie na oficjalnym forum subaru zamieścił countdown bo go o to poprosiłem.
tam chyba nie da się zamieścic ogłoszenia bez iluś wcześniejszych postów w innych tematach
poczytaj wątek uważnie, to wyczytasz że countdown jest użytkownikiem tamtego forum już chyba 8 lat i mógł sobie ogłoszenie zamieścić

niuniek
4 gwiazdki

Post 8 wrz 2011, o 13:02

ign.pl pisze: Mamy tutaj do czynienia chyba z osobami które sie nudzą i nie maja co robić tylko wpie..... się i wysnuwać spiskowe teorie.
Ogłoszenie na oficjalnym forum subaru zamieścił countdown bo go o to poprosiłem.

Primo - pogoda się spierdoliła ale to nie znaczy, że się nudzę. Mam lepsze rzeczy do zrobienia. Auto jest bardzo fajne, tyle tylko że na jednym forum sprzedaje je kolega a na innym właściciel. Problem w tym, że kolega również wpisał siebie jako właściciela.
Ogłoszenie przeczytałem bo miało ciekawy tytuł. Troche trudno było w tym roku o Spec C w tej budzie.
ign.pl pisze: Jak kogoś samochód interesuje to proszę o kontakt telefoniczny, a jak ktoś się nudzi to niech sobie pisze pierdoły.

Jeżeli jesteś zainteresowany sprzedażą to zdanie które wypowiedziałeś tyczy się tylko Twojej osoby.

ign.pl pisze: Dla tych co chcieli by coś jeszcze dowiedzieć się o aucie i być może przypadkiem je znają, auto jest po Krzyśku Janiszu, ja też przejmowałem od niego leasing na ten samochód dwa lata temu.
Nie brałem nim udziału w żadnych zawodach, 2x zaliczyłem SJS w Kielcach, trening na Tychach i 2x Wyrazów. Jechałem też jako 00 w zeszłym roku na Rajdzie Moto Gliwice. Żadnych groźnych przygód nie miałem. Po zimie jest tylko pęknięty na dole przedni zderzak. Krótko mówiąc samochód nie jest już fabrycznie nowy, używany jest od kilku lat i przejechał parę tysięcy kilometrów.

I to jest postawienie sprawy. Z mojej strony moge dodać, że auto widziałem i pierwszy właściciel wkładał to co najlepsze a chłopaki z 4turbo dbali o niego. (btw. jak o każdego klienta) :mrgreen:

Życze szybkiej i dobrej sprzedaży bo auto jest tego warte.

BTW, to chyba to STi które było kością niezgody z pewną Krakowską firmą :mrgreen:
Obrazek

Zablokowany