Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Wolnosc wypowiedzi - to mi sie podoba. No i wszechobecne offtopic'i. Pamietam jak na innym forum napisalem cos z innej beczki to od razu dostalem zjebki 

WitAce, coś mi się wydaje, że się szybko od nas uzależnisz
No a kto się zgłasza na wymianę sprzęgła u mnie za flachę sidorówki? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a ta wymiana musi być skuteczna??? 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Albo remap użytkownika. Jest na sali hipnotyzer?
Coś niedobrego, znowu muszę piec kartę graficzną, żeby działała.

Coś niedobrego, znowu muszę piec kartę graficzną, żeby działała.

wolę piec kartę, niż wymieniać sprzęgło 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
WitAce, remap silnika przy okazji wymiany sprzęgła ,tak to wygląda w sipie jeśli wysyłają cię na doszkalanie ,żart dla wtajemniczonych jak widzę 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Witek
- 6 gwiazdek
eMTi, może spróbuj piec sprzęgło?
Jeśli to Cię pocieszy, to niektórzy mają droższy problem z STi. 

mi się jeszcze niedługo ponownie szykują tarcze i klocki z przodu, tak więc koszt rośnie
Co tam nie bangla u Was?

wszystko bangla bo nie upalamy bezlitośnie, właściwie to wogóleeMTi pisze: Co tam nie bangla u Was?

Chyba najgorszy model Nokii w Historii, szczegolnie z menu Oragne - nie przejmuj sie aktaualizacja nie ma nic do tegoSo What! pisze: Najwyraźniej z głupoty postanowiłem zaktualizować oprogramowanie w telefonie (N97mini)

Life is a Joke !
Nie czytales ?? Karta graficzna padla w STieMTi pisze: Co tam nie bangla u Was?

Life is a Joke !
esi, to było do Witka i właścielki tego stija, a nie do szanownego gremium 

Az sie obrazilem normalnieburat pisze:WitAce, remap silnika przy okazji wymiany sprzęgła ,tak to wygląda w sipie jeśli wysyłają cię na doszkalanie ,żart dla wtajemniczonych jak widzę

P.S. A swoja droga ciekawe jak bardzo zmniejszylaby sie zywotnosc skrzyni przy zastosowaniu kola jednomasowego?
- Witek
- 6 gwiazdek
eMTi pisze: mi się jeszcze niedługo ponownie szykują tarcze i klocki z przodu, tak więc koszt rośnieCo tam nie bangla u Was?
Superhipermegapseudopływające tarcze mocno biją kiedy się nagrzeją.

Musimy się spotkać i wspólnie ponarzekać na te niebieskie auta.

a jakie masz u siebie tarcze? Ja na swoje DBA nie mogłem narzekać, ale coś szybko je zjadło... No ale jest wojna, są ofiary 

- Witek
- 6 gwiazdek
eMTi, mniej więcej takie AP pod seryjne zaciski STi. Dziwne, że się w ogóle pogięły (użytkowniczka wyznaje zasadę, że nie lubi hamować, ale jak już musi to ma dobrze hamować
). Nawet nie wiem czy to można prostować.

Witek, obstawiam że to wiesz, ale na wszelki wypadek napiszę, że nacinane tarcze zawsze biją. A jeszcze jak się rowki przybrudzą, to już w ogóle. Jak tylko założyłam nacinane, to się wściekałam że krzywe czy co, a potem chwilę pomyślałam i doszłam do wniosku, że przecież musi tak być 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
barbie pisze: napiszę, że nacinane tarcze zawsze biją
barbie, tylko przy hamowaniu

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
miałem w Foresterze nacinane z których znawcy się nasmiewali na Cynie ale nic nie biło
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
esilon, moje (skromne) doswiadczenia z nacinanymi tarczami sa takie, ze czuc bicie przy delikatnych hamowaniach. Przy mocniejszych zdecydowanie mniej.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
barbie pisze: Witek, obstawiam że to wiesz, ale na wszelki wypadek napiszę, że nacinane tarcze zawsze biją. A jeszcze jak się rowki przybrudzą, to już w ogóle. Jak tylko założyłam nacinane, to się wściekałam że krzywe czy co, a potem chwilę pomyślałam i doszłam do wniosku, że przecież musi tak być
A moja mówi, że Barbuta- Bałamuta dobrze prawi. Ja się już przyzwyczaiłem ale moje walą, że heyChloru pisze: tylko przy hamowaniu

Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Już nowe tarcze czekają na montaż - tym razem czysty zestaw : tarcze Hawk i klocki Hawk - zobaczymy

Brak podpisu.
barbie, no to nie wiem, jakie masz... Moje już się prawie kończą i nie biły, a są nacinane.. Może troszkę przy ostrzejszym hamowaniu z 200km/h na autostradzie... Tak poza tym to nic..
Witek, jeszcze jedna kwestia... czy użytkowniczka przypadkiem sama ich nie załatwiła? Tarczę można pokrzywić w dowolnym momencie, wystarczy po ostrzejszym hamowaniu zostawić nogę na hamulcu ten raz jedyny i może być pozamiatane. Grzesiu z miłą chęcią się Ciebie zapytam, jak ten zestaw działa... Bo się właśnie zastanawiam, czy się z DBA na Hawki nie przerzucić, zostawiając HP<plus> z przodu...
PS - Remek, czemu z posta wycina znak plusa????
PS - Remek, czemu z posta wycina znak plusa????