WitAce pisze: Лукашэнка, A ja myslalem, ze dzisiaj na Monza jezdza F1, a nie M1![]()
To oni się kfa tymi sklepami ścigają? Przecież to nudne musi być.
WitAce pisze: Лукашэнка, A ja myslalem, ze dzisiaj na Monza jezdza F1, a nie M1![]()
Tia......Alan, Alan, Alan! pisze:ja się nie starzeję.
Subaru rulez, walić dupowozy.
no panowie, wstydu trochę, takie wpisy?jarmaj pisze:Tia......Alan, Alan, Alan! pisze:ja się nie starzeję.
Subaru rulez, walić dupowozy.
Ciekawe jak to ocenią forumowi eksperci od ciągłego dbania o swój wizerunek. Diagnoza może nie być łagodna.....![]()
Eeetam, nie wiem, jak reszta, ale ja przeciwnie - z czasem dziecinniejębarbie pisze: to ciekawe zjawisko, że na forum Subaru najpopularniejszy ostatnio wątek jest o wszystkim innym niż Subaru.
Chyba naprawdę się starzejemy,
WiS pisze: z czasem dziecinnieję![]()
o i ten argument powoduje u mnie zejście do opozycji. BewareWiS pisze: Spox, Was też to czeka, droga mlodzieży
Alan, Alan, Alan! pisze: o i ten argument powoduje u mnie zejście do opozycji.
tak do Jarka. Chociaż akurat nie muszę przechodzić, gdyż mamy bardzo podobne poglądy.leon pisze: do jarka ?
Jeździłem takim kiedyś. 2.0 benzyna. Prowadził się rewelacyjnie. Wygoda kierowcy i pasażerów - również bardzo dobre.Grzegorz pisze: Pozostaje kilka pytań: przede wszystkim jak się prowadzi oraz jak droga jest eksploatacja ...
W Polsce dopiero od niedawna.Grzegorz pisze:myślałem że od kilku lat filtr ten jest standardem we wszystkich dieslach niezależnie od marki.
A jakie to ma znaczenie w urządzeniu do przemieszczania się z punktu A do punktu B? Trzeba jechać tak, jak pozwala pojazd i tyle.Grzegorz pisze: przede wszystkim jak się prowadzi
Grzegorz miałam przygodę seksualną z takim autem. Dwa dni i trochę ponad 100 km. Pół na pół miasto i trasa. I byłam bardzo, ale to bardzo zawiedziona.Grzegorz pisze:Wracając do tematu - ciekawi mnie zdanie użytkowników nt takiego nietypowego zachowania seksualnego jakim jest poruszanie się pojazdem marki Peugot. Znajomy ostatnio (kilka tygodni temu) kupił wersję 307 SW i jest bardzo zadowolony
Grzegorz pisze:Pozostaje kilka pytań: przede wszystkim jak się prowadzi
I tu się pozwolę nie zgodzić drogi WiSieWiS pisze:ky ma rację, "złe" lub dobre prowadzenie ma znaczenie na torze, KJSie, albo gdy Azi jedzie niespiesznie i zgodnie z przepisami...