pfff, 30kmh koń jechał pod górę, mam oczywiście na piśmie.Chloru pisze: a ten maly popapraniec 45-50 km/h prowadzil nas przez te zwężki

pfff, 30kmh koń jechał pod górę, mam oczywiście na piśmie.Chloru pisze: a ten maly popapraniec 45-50 km/h prowadzil nas przez te zwężki
czasem bywa tak, ale czasem bywa wręcz odwrotnieesilon pisze: jechałem wczoraj taką drogą 40km w jedna i 40 w druga stronę, pomijając kwestie szerokości użytkowej drogi to co miesiąc zawias do wymiany gdybym tam mieszkał i codziennie musiał jeździć, chyba lepiej i taniej czasem postać
Лукашэнка pisze: Dlatego nie zaszkodzi trochę solidniejsze auto...
jak choćby Subaru
Nie wiem czy wypalił, czy nie wypalił, ale poszli już dalej. Wczoraj zwężenia sięgały już od Radziejowic do zjazdu na Bełchatów, czyli jakieś 20 km za PiotrkówЛукашэнка pisze:To ciesz się, że nie wypalił na razie przetarg na piotrkowsko-częstochowski odcinek autostrady A1 (która ma być tam budowana nie w polu, tylko w miejscu obecnej trasy katowickiej), bo miałbyć wówczas plac budowy nie od Radziejowic do Piotrkowa, tylko od Radziejowic do Częstochowy.Chloru pisze:moj rekord to jakies ~5:30 do Częstochowy.![]()
w czwartek jak jechałem już tak było.zofija pisze: Wczoraj zwężenia sięgały już od Radziejowic do zjazdu na Bełchatów
bz obawAlan, Alan, Alan! pisze:w czwartek jak jechałem już tak było.zofija pisze: Wczoraj zwężenia sięgały już od Radziejowic do zjazdu na Bełchatów
to działa tylko dopóki coś się przed tobą nie rozkraczy na takim zwężeniu...Alan, Alan, Alan! pisze:Mam wrażenie, że dzięki temu, że zamknięte jest wszystko część kierowców znacznie upłynniła poruszanie się
racja, tak trzeba...Alan, Alan, Alan! pisze:no a później na pustej opachołkowanej maluch 30km/h, a przed nim nic, no nie wytrzymałem![]()
nie, nie dlatego. Dlatego, że to bez sensu się wlec w imię czegoś. Bansai, pachołki te sprawyЛукашэнка pisze: żeby turbo się nie zapiekło z powodu eco-jazdy
pachołki?Alan, Alan, Alan! pisze:pachołki te sprawy
Ciekawe, czy na pasażerów też taka terapia działa...Alan, Alan, Alan! pisze: jak mi się zesrał w Wiśni (w transporterze) to się przyzwyczaił do latania bombą
barbie pisze: pobiłam rekord emeryta, (...). A najlepsze, że jeszcze mandat wtedy dostałam bo się zagapiłam i miałam 80 na 50
W zeszłym tygodniu, wracając z Wawy siódemką, w środku nocy spotkałem (gdzieś koło Szydłowca) tę tarczę, co to na budowę metra wieźli. Piloci zgonili mnie na pobocze, transport walił środkiem chyba ze 40 na godzinę, a za nim, długi na dobre kilka kilometrów, korek złozony w większości z TIRów. Wyobrażam sobie, jak ci ludzie klęli...Alan, Alan, Alan! pisze: z Katowicką to jest tak, że teraz zawsze się na coś trafi. Ja teraz miałem jakiegoś palanta, który wiózł konie i miał za sobą ze 3km sznurek.
A tu się nie zgodzę, jako uzytkownik głównie osiek, doceniam róznicę w komforcie szybkiego zjechania na pobocze dwoma kołami - w ośce, i w AWD.esilon pisze: na szerokość drogi to nie pomoże niestety
Лукашэнка pisze: pachołki?
idealne, żeby potrenować slalom...
WiS pisze: tu się nie zgodzę, jako uzytkownik głównie osiek, doceniam róznicę w komforcie szybkiego zjechania na pobocze dwoma kołami - w ośce, i w AWD.
nie kumam, jak zgonili? jechałeś sobie napierałeś i Cię przepędzili.WiS pisze: Piloci zgonili mnie na pobocze
Po prostu, kolumnę otwierały jakieś Patrole czy inne LCruisery migające na żółto, jadące ławą. Przynajmniej jeden szedł mi wprost na czołówkę i najwyraźniej nie zamierzał ustąpić, a ja - widząc w dodatku, ze za nim jedzie coś naprawdę dużego - niespecjalnie się napinając, zjechałem grzecznie jak najbardziej do prawego brzegu, przyhamowałem i przeczekałem.Alan, Alan, Alan! pisze: nie kumam, jak zgonili? jechałeś sobie napierałeś i Cię przepędzili.
nie no, myślałem, że Cię zagnali gdzieś i kazali wlec za nimi.WiS pisze: Wiem, mięczak jestem
Nożkurdężbaląs, może ja siwy jestem i gruby, może nie jeżdżę po Jodłowniku jak Artiś, albo przynajmniej Loeb - ale jednak po drogach publicznych nie jeżdżę AŻ TAK emerycko, nawet Skodą, żeby mnie wieloosiowe zestawy wiozące tarcze górnicze doganiały i spychaly na bok!!!Alan, Alan, Alan! pisze: nie no, myślałem, że Cię zagnali gdzieś i kazali wlec za nimi.
a mięchem? mięchem rzuciłbyś i wzrokiem?WiS pisze: Jakbysmy jechali w tę samą strone, to jakośtam bym się spiął i im chyba uciekł...
Siwy, łysy, ze sztuczną nogą i bez oka, ale na szczęście nie kalekaAlan, Alan, Alan! pisze: jak nie to jesteś siwy