barbie pisze: gregski, chyba są, ale nie wiem czy to to samo. Swoim autem jeździsz inaczej, znasz je dużo lepiej i trochę też mniej się o nie boisz w razie czego![]()
true.. swieta racja.
barbie pisze: gregski, chyba są, ale nie wiem czy to to samo. Swoim autem jeździsz inaczej, znasz je dużo lepiej i trochę też mniej się o nie boisz w razie czego![]()
Лукашэнка pisze: a znajdziesz dobrze utrzymany egzemplarz S3 z jak Ty to nazywasz "DSG" za około 10.000 EUR?
Wituś, o skarbnico złotych myśli, kupiłem takie auto jakie mi najbardziej odpowiada. Jakbym robił większe przebiegi, to bym kupił S3.Witek pisze: Złe auto kupiłeś.
dla przypomnienia: mowa o zabawce ktora nie zrobi w roku wiecej niz 7-8kkm i zmiesci sie budzecie do max 10kkmowoc666 pisze:Лукашэнка pisze: a znajdziesz dobrze utrzymany egzemplarz S3 z jak Ty to nazywasz "DSG" za około 10.000 EUR?
Aaa.. No to fakt, nie da rady.
Golf R to ośka.Лукашэнка pisze: Gdyby Gregski nie miał tu limitu finansowego, to bym go namawiał na Golfa R
fujowoc666 pisze: haldex.
bleeehWRC fan pisze: ośka.
owoc666 pisze: To w tym budżecie to chyba jakieś STi 2003-2004 trafisz
rozwin ?na pewno będzie tańszy (skrzynia, silnik, hamulce, itd).
dużo mocniejsze graty, które dużo trudniej ubić.gregski pisze: rozwin ?
to tylko w kontekście hardkorowego upalania, które Ci chyba raczej nie grozi. Pojeżdżenie sobie szybko i bokami u ALa nie nazwałbym jakimś upalaniem, co nie powinno Ci zmasakrować WRXa.. Po prostu STi jest już na dzień dobry bardziej przystosowane do zabawy, dużo mocniejsza skrzynia, dużo lepsze i wydajniejsze heble itp itd... Ale o ile się orientuje, to chcesz to mieć do funu, a nie do cotygodniowej napinki na zawodach, gdzie sprzęt będzie konkretnie katowany pod wynik...gregski pisze: rozwin ?
Pod jakim względem ?eMTi pisze: WRX będzie przyjemniejszy w trasie.
eMTi pisze: komfortu (ciszej, bardziej miękko) i spalania
to już się musisz w Nieczech rozejrzeć...gregski pisze: tylko czy faktycznie do 10 eur kupie niezarznietego sti gotowego do jazdy nie wymagajacego zadnych nakladow?
STi przy prędkościach koło 200 wciąga ponad 20l.... WRX niby tak samo?Azrael pisze: Zużycie paliwa w STi będzie mniejsze przy prędkościach autostradowych.
Tak, to prawda, tak napisałem ale na ostatnim Ułężu czwartek zauważył, że ja zbyt chamsko traktuję hamulce i za mało w tym silnikaowoc666 pisze: O hamulcach nie mówię, bo może Ci wystarczy dobry klocek/tarcza, ale jak już ktoś tu napisał dwa hamowania na agresywnym klocku ze 180 do 80 (co nawet na autostradzie, szczególnie w PL się zdarza) i trzeba stanąć na poboczu i wymienić tarcze .
Niekoniecznie, są dystanse za przysłowiowy psi ch...j albo trzeba tak jak ja od razu o tym myśleć kupując kolejne felgiowoc666 pisze: A jak będziesz chciał do WRXa wsadzić lepsze hamulce, to nagle się okaże, że trzeba tez kupić felgi, bo pod te nie pasują, a to trzeba wyremontować zaciski (jeśli kupisz używane) i cały czas taka zabawa.