esilon pisze:podobno tam według umiejętności przyjmowaliWitek pisze: Szkoda, że mój samochód jest zbyt ładny i nie pasuje do tych waszych kaszalotów, przez co widocznie nie łapię do sekcji
Mój samochód ma duże umiejętności.

esilon pisze:podobno tam według umiejętności przyjmowaliWitek pisze: Szkoda, że mój samochód jest zbyt ładny i nie pasuje do tych waszych kaszalotów, przez co widocznie nie łapię do sekcji
Witek pisze: Mój samochód ma duże umiejętności
Ale to zacny hot-hatch jest i za te samie pieniądze będzie sporo świeższy.WRC fan pisze: Ehhh, usiłuję kumpla namówić na WRX'a, a on się uparł na Megane RS![]()
Co to jest "rądo"?esilon pisze:
to wrzuc jakies filmik jak idzesz boczurem po rądzie na przykład![]()
esilon pisze:
to wrzuc jakies filmik jak idzesz boczurem po rądzie na przykład![]()
Godlik pisze: "Slajdem po rądzie", czyli prehistoria w wykonaniu Arno
http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?p=229681#p229681
Wiek 65+ (duży plus), styl jazdy przepisy minus 20% i co za tym idzie korkomejkerowanie gdzie się tylko da, dorzucają w gratisie zaraz po zakupieniu tego auta, czy trzeba dopłacić?Bergen pisze:Czemu "w ostateczności"? Dyć to zacny dyliżans jest@lbert pisze: 2. w ostatecznosci Mercedes 190 2.0 ( jeszcze na gazniku)
I co, nie da się nim szybko jeździć? ;> Miałem AWD, fajne było, ale aż takiego fetyszu tego napędu nie mam. I gdybym miał kupić wózek czteropędny, dla jego niesamowitych własności trakcyjnych, to miałby sztywne mosty, reduktor i blokadę.Bergen pisze:FWD
Nie każdy dostrzega coś interesującego w tapalniu się w błocie, topieniu aut w wodzie i piasku i przemieszczaniu się w terenie, w którym średnie prędkości liczy się w góra setkach metrów na godzinęky pisze:to miałby sztywne mosty, reduktor i blokadę.
A ile razy byłeś z nami w zimie polatać nocą po górach? Ile razy rozpalałeś w 20cm śniegu ognisko na parkingu? Ile razy przy -15 machałeś przez pół godziny łopatą, żeby wyciągnąć furę kumpla z zaspy'?Witek pisze:Szkoda, że mój samochód jest zbyt ładny i nie pasuje do tych waszych kaszalotów, przez co widocznie nie łapię do sekcji.
@lbert pisze: Pozniej usiadlem do szukania silnika wlasnie 2.2 lub 2.0 167 kucy - upatrzylem calego type-r po przekladce moze uda sie cos $$ wygospodarowac
Nienienie. Nigdzie nie użyłem magicznych zaklęć takich jak ,,lift'', ,,30"'' czy ,,wyciągarka''. Proste auto na codzienne zmagania z łódzkimi ulicami :) A że przy okazji miałbym totalnie wy... na to, czy je odśnieżają, czy nie? Gdyby Jimny był trochę większy i miał wolnossącego zjadacza mazutu, to byłby to dla mnie ideał.jarmaj pisze: Nie każdy dostrzega coś interesującego w tapalniu się w błocie, topieniu aut w wodzie i piasku i przemieszczaniu się w terenie, w którym średnie prędkości liczy się w góra setkach metrów na godzinę![]()
Ja też bym się nie zastanawiał. Jedno i drugie było chłostane, ile wlezie. Jedno przez pięć lat, drugie przez dziesięć. Jedno i drugie jest skarbonką bez dna, tylko to drugie ma do tego większy przekrój otworu wrzutowego. Jedno ma szansę polatać, drugie postukać panewką czy wypluć skrzynię pod siebie ;) A na dodatek jedno i drugie jest mi w stanie pokazać, gdzie jest moje miejsce.jarmaj pisze: Ale pomijając cenę, nie zastanawiałbym się ani chwili mogąc kupić WRX.![]()
jarmaj pisze: korkomejkerowanie
Ja tez nie jezdzilem ale sporo przejechalem Megane 2.0T - wole swoje rozklekotane N/A. T jak TURBO zobowiazuje, tam nie slychac, nie czuc turbiny; nie wyzwala To zadnych emocji. I jeszcze to wspomaganiejarmaj pisze: Nie jeździłem Megan Sport
Sie staram, niestety $ na type-r wydalem 30. wrzesnia na wozek widlowy ( koszty byly potrzebne ). W gre wchodzi leasing/kredyt co za tym idzie Faktura. Kto mi wyleasinguje type-r z 99' za 40 kPLN ??eMTi pisze: Myśl pozytywnie, będzie dobrze! Działaj, bo zima już tuż tuż..
no to jak taki nieużytek to zakładaj do niego klatkę co by ci pasowała do kasku i żebyś się zimą drzew nie bał@lbert pisze: Nie wiem, co to za wresja - ultralekki, czerwone sprezyny, niski, bez zadnej elektryki/elektorniki - zapierd...AŁ. Dawno to nie bylo ruszane. Dzisiaj moze go uruchomie.
Meganka akurat z początku produkcji wersji Sport - 2004.ky pisze: Jedno i drugie było chłostane, ile wlezie. Jedno przez pięć lat, drugie przez dziesięć.
Ja też co prawda nie jeździłem ani jednym, ani drugim, ale śmiem twierdzić, że 2.0T i Sport to kompletnie inne auta (nawet pomijając już tę różnicę 60KM).@lbert pisze: Ja tez nie jezdzilem ale sporo przejechalem Megane 2.0T - wole swoje rozklekotane N/A. T jak TURBO zobowiazuje, tam nie slychac, nie czuc turbiny; nie wyzwala To zadnych emocji.