[s] WRX 01 Wiśnia
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [s] WRX 01 Wiśnia
Wracając do tematu
sprzedał się już 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Piter 35, oznajmiasz, czy pytasz ?
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
A tak chciałem się kulturalnie zapytać bo mam chyba ze 3 takie fury do sprzedaży i nie chciałem Remkowi wchodzić w paradęrrosiak pisze: Piter 35, oznajmiasz, czy pytasz ?
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
eMTi pisze: ale za to mają jedną, zasadniczą wadę. Ostatnio gadałem z gościami, którzy się zajmują tzw. szybkimi naprawami lakierniczo-blacharskimi i mówili, że to najgorszy kolor z możliwych, jeśli chodzi o dobór odcienia i wygubienie malowania elementu. Absolutnie z żadnym innym kolorem nie ma tylu problemów i np przy uszkodzeniu tylnego nadkola trzeba by malować cały bok, żeby tego widać nie było. Dosyć cenny hint![]()
Biały jest najgorszy, ze wszystkich kolorów najwięcej odcieni jest właśnie bieli.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
z tymi kolorami to jest trochę tak, że zależy od lakiernika. Jednemu lepiej pójdzie srebrny innemu biały. Ja np. słyszałem od lakiernika, że z czarnym metalikiem też jest trudno jak przytarłem Clio.
A inny podczas poprawek w Żabie twierdził, że subarowy zielony jest trochę trudny.
Tymczasem, mój brat rodzony, nie będąc lakiernikiem, pomalował pół subaraka na biało i wyszło b. dobrze.
A inny podczas poprawek w Żabie twierdził, że subarowy zielony jest trochę trudny.
Tymczasem, mój brat rodzony, nie będąc lakiernikiem, pomalował pół subaraka na biało i wyszło b. dobrze.
Ci goście, z którymi rozmawiałem, zajmują się wyłącznie miejscowymi naprawami - nigdy nie robią całych elementów, więc zawsze muszą to zamaskować tylko na fragmencie. Mówią, że ilość odcieni nie gra roli, bo i tak dopasowują pod to, co jest na samochodzie, ale mówią, że w samym srebrnym jest coś takiego dziwnego, że jakby się nie robiło, to ciężko ukryć.. Żadne tam perły, grafity, metallici i inne takie nie robią ponoć takich problemów. No ale z drugiej strony Remek ma też dużo racji, że może być co kraj, to obyczaj.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, wrzuć jakieś namiary na nich.
Oni malują, ściemniają, polerują, rysy kasują, czy jeszcze inaczej.
Mam parę do białego, ale nie blachy po offrołdach...
Oni malują, ściemniają, polerują, rysy kasują, czy jeszcze inaczej.
Mam parę do białego, ale nie blachy po offrołdach...
Dolce far niente 
FUX, wszystko robią, pełna renowacja i auto-detailing. Szybko i profesjonalnie.
http://www.fleshcar.pl/
na świeradowskiej są. W galerii możesz też zobaczyć kilka naprawd szkód "parkingowych"
http://www.fleshcar.pl/
na świeradowskiej są. W galerii możesz też zobaczyć kilka naprawd szkód "parkingowych"
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A ile sobie za taka renowację lakieru liczą bez malowania?
Pi x oko.
Pi x oko.
Dolce far niente 
ale to, czy jest bez malowania zależy od typu uszkodzenia. Bez malowania to będą jakieś pierdoły, bo tylko polerką to przejadą. Jeśli chodzi o naprawy z lakierowaniem, to koszt jest uzależniony od powierzchni, jaką trzeba by prysnąć. Może to być 100-300pln. Oczywiście można negocjować, jak tych uszkodzeń jest sporo.
A Wy co za przeproszeniem baby jestescie, ze wybieracie samochody ze wzgledu na kolor? Chyba nikt z Was na pytanie jaki ma samochod nie odpowiada: zielony 
Wlasnie mi sie cos przypomnialo.
Na rally sprint w Chorzowie podjezdzam pomiedzy "odcinkami" na jakis catering, czyli kwadrat na kolkach z hotdogami, gdzie obslugiwaly mile panie w podeszlym wieku. Jedna rzucila okiem na moje auto (srebrna, oczywiscie, impreze) i pyta ze zdziwieniem:
- a Pan to mercedesem startuje w rajdach?!

Na rally sprint w Chorzowie podjezdzam pomiedzy "odcinkami" na jakis catering, czyli kwadrat na kolkach z hotdogami, gdzie obslugiwaly mile panie w podeszlym wieku. Jedna rzucila okiem na moje auto (srebrna, oczywiscie, impreze) i pyta ze zdziwieniem:
- a Pan to mercedesem startuje w rajdach?!
mizoo pisze: a Pan to mercedesem startuje w rajdach?!
na to bym nie wpadl
niby kolor nie jeździ ale potrafi wkur*@#**! co zazwyczaj nie pozostaje bez wpływu na jazdę 
srebrne sa najfajniejsze. i do tego praktyczne. nie nagrzewaja sie tak latem, nie widac brudu. niestety nie kazdemu sie podobaja.. sa laski ktore mowia, ze to niepolakierowane auto 
ale wisnia oczywiscie tez sliczna i jesli aktualny kandydat nie wypali to pewnie bede jechal do Remka na ogledziny..
oczywiscie jak juz zrozumie, ze to padlo jest warte max 25k pln
Remek, silnik byl juz dlubany mechanicznie?
oczywiscie jak juz zrozumie, ze to padlo jest warte max 25k pln
Remek, silnik byl juz dlubany mechanicznie?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
silnik jest dziewicą, nigdy jednej śrubki nikt nie dotykałgregski pisze: Remek, silnik byl juz dlubany mechanicznie?
a mówiłem, żebyś się zamienił na OBK? nawet chciałem do tej gazówki dopłacić.gregski pisze: oczywiscie jak juz zrozumie, ze to padlo jest warte max 25k pln
a zamiast kombinować z ceną, za którą nie oddam Ci auta, napisz rozsądne PW i możemy pogadać
Alan, Alan, Alan!, serio: odezwe sie jak sie kandydat no1 nie sprawdzi. na razie nie bede Tobie i sobie zawracal gitarry.
Bo mercedes oznacza dobry, ładny samochód, tak ogólnie.gregski pisze:mizoo pisze: a Pan to mercedesem startuje w rajdach?!
na to bym nie wpadlmasz jakies przypuszczenia skad jej sie to wzielo?
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.