[ES] Czarne Zło - Impreza WRX MY07

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
liwit
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: A6 vel Odi
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 0

Re: [ES] Czarne Zło - Impreza WRX MY07

Post 7 lis 2011, o 23:09

mały 5150, Zło to legenda, Mały i Zło to jedno. Że na zawsze, że na wieki .... Nie zamieniaj tego samego na to samo, ale brzydsze. Za rok ten przebieg będzie jak w Źle. Do tego ten kolor :-/ Bilex na pewno Ci wybaczy, ale czy Ty wybaczysz to sobie?

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 7 lis 2011, o 23:16

nie sprzeda, nie da rady :evilgrin:

KonSTi
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Rarrrr!
Polubił: 0

Post 7 lis 2011, o 23:18

Livit :loving:
Aaa i cholerni mi byłoby szkoda gdyby WRX Bilex'a trafił do jakiegoś rzeźnika, który go zajeździ w pół roku :-/
Pomyśl sobie jak szkoda Ci będzie jak jakaś wredna(wiesz co) będzie zajeżdżała twoje zło. :wall:
Bilex sobie poradzi :wall:
To tak jak byś mnie wymienił, bo jesteś ze mną długo, a kolega ma fajna dziewczynę do oddania, może i mały przebieg tylko co z tego ;-)
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.
Obrazek Obrazek

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 7 lis 2011, o 23:19

esilon pisze: nie sprzeda, nie da rady :evilgrin:
esilon, no chyba ,że Fux wyłoży pół melona :giggle:
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

esilon
6 gwiazdek

Post 7 lis 2011, o 23:20

Kruszyn pisze: no chyba ,że Fux wyłoży pół melona
zapakowane w disco :giggle:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

KonSTi pisze: To tak jak byś mnie wymienił, bo jesteś ze mną długo, a kolega ma fajna dziewczynę do oddania, może i mały przebieg tylko co z tego ;-)

No poczekaj KonSTi, co napisze WiS :mrgreen: bo juz tuning auta zaproponował :-d

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

esilon pisze: zapakowane w disco :giggle:

Esi w disco polo :mrgreen:

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubione posty: 2 razy

Post 7 lis 2011, o 23:24

KonSTi pisze: tak jak byś mnie wymienił, bo jesteś ze mną długo, a kolega ma fajna dziewczynę do oddania, może i mały przebieg
Ty uważaj, samce miewają na temat takich transakcji inny pogląd, niż samiczki ;-) Mały jest co prawda niezwykle cywilizowany i kurtularny, ale (nie ma siły!) ciężar pamięci genetycznej setek pokoleń robi swoje :mrgreen:
Wiem co mówię, też jestem przecież monogamiczny i cywilizowany, ale Zły nie spi (co publicznie potwierdził Ojciec Tadeusz, w tych dniach ;-)).
Kruszyn pisze: poczekaj KonSTi, co napisze WiS
Wuala :evilgrin:
Ostatnio zmieniony 7 lis 2011, o 23:26 przez WiS, łącznie zmieniany 1 raz.

Bilex
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 16 razy
Polubione posty: 273 razy

Post 7 lis 2011, o 23:25

Лукашэнка pisze: ja wprawdzie kibicuje Bilexowi, żeby swojego WRXa jak najszybciej sprzedał...
No to jest jedyna słuszna wypowiedź... :evilgrin:
Лукашэнка pisze: żeby zobaczyć to jego nowe Pajero
A tu będę cię musiał niestety zmartwić... :whistle:

A tak BTW to ja też bym chciał, żeby ktoś znajomy kupił mój samochód.
Mały to ktoś więcej, więc nawet nie byłoby mi przykro mu oddać... :oops:
Death ain't nothin' but a heartbeat away...

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 7 lis 2011, o 23:27

Bilex, ale to uruchamia lawinę. Wtedy ja muszę kupić zło, Remek musi przejąć Subarbie, Esilon musi kupić wiśnię, a WiS legaca. To jest tak skomplikowany proces, że Ty się lepiej zastanów czy chcesz go uruchamiać ;-)

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: A500 @ Piotruś II
Polubił: 20 razy
Polubione posty: 15 razy

Post 7 lis 2011, o 23:27

Bilex pisze: Mały to ktoś więcej, więc nawet nie byłoby mi przykro mu oddać...

O! To jednak Mały i KonSTi będą mieli po WRXie :-)

barbie pisze: Bilex, ale to uruchamia lawinę. Wtedy ja muszę kupić zło, Remek musi przejąć Subarbie, Esilon musi kupić wiśnię, a WiS legaca. To jest tak skomplikowany proces, że Ty się lepiej zastanów czy chcesz go uruchamiać ;-)

I wszyscy, jeśli coś się przytrafi z ich nowym samochodem, będą mieli pretensje do Bilexa :!:

Bilex
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 16 razy
Polubione posty: 273 razy

Post 7 lis 2011, o 23:30

barbie pisze:Bilex, ale to uruchamia lawinę. Wtedy ja muszę kupić zło, Remek musi przejąć Subarbie, Esilon musi kupić wiśnię, a WiS legaca. To jest tak skomplikowany proces, że Ty się lepiej zastanów czy chcesz go uruchamiać ;-)
No ale to przecież prawie jak w amerykańskim serialu... jakichś "Przyjaciołach" albo co... :-)
To fajnie chyba... :evilgrin:
Death ain't nothin' but a heartbeat away...

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubione posty: 2 razy

Post 7 lis 2011, o 23:31

barbie pisze: Esilon musi kupić wiśnię, a WiS legaca.
Po czym ja muszę tego legaca zaturbić turbiną z Wiśni, zlecając to oczywiście Koperowi lub 4turbo w drodze przetargu, o którego obsługę SoWhat stoczy bój z Funkym i Niuńkiem...
Nie, nie, to jednak warto zatrzymać, zanim ruszy :evilgrin:

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 7 lis 2011, o 23:32

barbie pisze:Bilex, ale to uruchamia lawinę. Wtedy ja muszę kupić zło, Remek musi przejąć Subarbie, Esilon musi kupić wiśnię, a WiS legaca. To jest tak skomplikowany proces, że Ty się lepiej zastanów czy chcesz go uruchamiać ;-)
barbie, ale ten proces rozpoczął już WiS sprzedając Yarka - ma wolne miejsce na legaca, wtedy Esi ma miejsce na wiśnię, Remek na subarbie, Ty na zło, a Mały na auto bilexa ;-)

Ale, tak jak już małemu pisałam - otrząśnij się i opamiętaj! Zło już nigdy nie byłoby Złem bez Ciebie :!:
Czarownica prawdę Ci powie :D

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło

Post 7 lis 2011, o 23:33

Cholera, bo jakby esi albo gregu kupili od Bilex'a to byłoby po problemie 8-) A tak to będę musiał mieć oba, bo jak nie daj Bóg sprzedam Zło to mi ślepia wydrapiecie :evilgrin:
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 7 lis 2011, o 23:36

zofija pisze: barbie, ale ten proces rozpoczął już WiS sprzedając Yarka - ma wolne miejsce na legaca, wtedy Esi ma miejsce na wiśnię, Remek na subarbie, Ty na zło, a Mały na auto bilexa ;-)

Dobra, pogubiłem się. Czy moja mama musi sprzedawać Piotrusia, czy nie, bo już nic nie wiem?

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: OBK

Post 8 lis 2011, o 00:06

Witek pisze:
zofija pisze: barbie, ale ten proces rozpoczął już WiS sprzedając Yarka - ma wolne miejsce na legaca, wtedy Esi ma miejsce na wiśnię, Remek na subarbie, Ty na zło, a Mały na auto bilexa ;-)

Dobra, pogubiłem się. Czy moja mama musi sprzedawać Piotrusia, czy nie, bo już nic nie wiem?
Nie, Twoja mama musi oddać Piotrusia rdxcellowi na upalanie. :-d
Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 8 lis 2011, o 01:19

FUX pisze: mały 5150, znaczy Ci pastylek brak, żeby auto rozwojować...
Daj na luz; ja nie kupię, a już zwłaszcza od Ciebie...
Upalane, kombinowane, etc...
Kupa blichtru dla gawiedzi, zero przemyślanego działania; ot Koleżeństwo podpowiedziało, żeby Ci się przypodobać i fajnie wyglądało/brzmiało, ala pucowanie irchą wydechu...
wywaliłeś pierdylion kasy, która znacząco osiągów nie podniosła.
trza było kupić STi, evo lub fajne prosię.

Sprzedawaj esiemu i WiSowi.
To znaczy nigdy, bo Oni nie chcą kupić, tylko kupują, jak większość...

EOT, ale fajnie się czyta...
snapshot :evilgrin:

był kiedyś taki film Włoska Robota. Tam był ten koleś co nie miał na tyle fantazji, żeby mieć własne, nawet głupie, marzenia. Tak mi się przypomniało.

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 lis 2011, o 01:23

Witek, musi go co najmniej zostawić w Kielcach na upalanie, żeby esilon i gregu mieli porównanie jak będą się przypasowywać do Wiśni. Ewentualnie może go sprzedać Bilexowi, wtedy wszystko zostanie w rodzinie ;-)

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 lis 2011, o 01:28

barbie, pytanie tylko kto jej wtedy kupi GTRa. :mrgreen: Z Lambo już się wyleczyła. Nie podobało jej się jak jeździ.

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 8 lis 2011, o 01:49

A to juz tą część scenariusza niech dopisze ktoś inny ;-)

Dido
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: To samo stado

Post 8 lis 2011, o 02:27

mały 5150 pisze: jak nie daj Bóg sprzedam Zło to mi ślepia wydrapiecie :evilgrin:
mały 5150, albo zaraz napiszesz, że, to taki joke ;-) albo zamkniesz w cholerę ten wątek albo ręki Ci nie podam :x :x :x

Obiecałeś mi syna i Zło w spadku???????????

To bierz się do roboty a nie próbujesz sprzedać Zło, Ty "pipo" (cytata z autora :razz: ) !!!

P.S. Dla dociekliwych: obiecał mi syna a nie zrobić mi syna, taka drobna różnica :evilgrin: :giggle:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone

Post 8 lis 2011, o 03:12

kurde mol, dopiero teraz trafiłem na ten wątek... :o Chyba czas rozprawić się z tym debilnym pomysłem waląc prosto z mostu, bo wszyscy chyba za bardzo się cackają... barbie, wybacz te słowa, ale muszę... mały, z całym szacunkiem i miłością do Ciebie, za przeproszeniem weź Ty idź do garażu, znajdź największy klucz i pierd..nij się nim w łeb najmocniej jak umiesz :x No.. ulżyło mi.. :-) Bardziej debilnego pomysłu nie widziałem, żeby WRXa na WRXa zmieniać dla przebiegu.... Co ja gadam... zmieniać Zła na stockowego WRXa dla przebiegu... Chłopie, to jest wbrew Twojej naturze i Twoim potrzebom użytkowania fury!! KAMAN! Niedawno żałowałeś, że nie kupiłeś STi.. A teraz chcesz mieć znowu stockowego WRXa, prawie w tej samej cenie... i wszystkie ulepszenia Zła, przybliżające go do STi szlag trafi, kolor niebojowy, a duży przegląd znowu będziesz musiał zrobić za jakiś czas :-p No chyba, że wcześniej znowu będziesz szukał młodszej "wiekiem" i tak non stop.. No jaaa... Wg mnie the only way to zmiana na STi, jeśli w ogóle taka zmiana miałaby wchodzić w grę.. Ale to już na bank wszyscy Ci mówili, więc chłopie nie idź pod prąd, bo potem nie starczy Ci na takie ilości łyskacza, które wystarczą Ci na utopienie smutku oraz żalu decyzji :wall: No chyba, że totalnie już Ci wiek uderzył do głowy, myślisz o emeryturze, konSTi jest w ciąży z czworaczkami, nabawiłeś się choroby lokomocyjnej, od dźwieku wydechu boli Cię głowa, smród spalin i benzyny jest nie do zniesienia, a od wybojów wypadają Ci plomby i pękają nerki... Jeśli na choćby jedno z powyższych brzmi NIE, to wybij sobie pomysł kupowania stockowego WRXa z głowy! :-) Niech go ktoś uszczypnie czy coś... Kurde, spać nie będę teraz mógł... :-/
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 8 lis 2011, o 09:56

mały 5150, nie słuchaj stada doradców, rób to co podpowiada Ci serce. Masz chęć na zmianę - to zmieniaj. Jeśli masz wątpliwości, to zostaw tak jak jest. To tylko przedmiot, pitolenie o jakimś Twoim związku z samochodem, bez którego nie będziesz już tym samym gościem to bełkot :evilgrin:

Tak tylko sobie to napisałem, bo wiem, że masz w dupie opinie otoczenia i zrobisz to co uznasz za stosowne. No chyba, że KonSTI jakoś Cię zmanipuluje "swoimi" metodami :giggle:

A Dido jak chce Zło w spadku, to niech sobie je od Ciebie kupi. Teraz jest świetna okazja :whistle:

esilon
6 gwiazdek

Post 8 lis 2011, o 09:56

sprawa jest chyba bardzo prosta, poza uwielbieniem do niskich przebiegów Mały projekt :ZŁO zakończył; a on uwielbia dokręcać śrubki , wkurzać się że nie sa idealie dokręcone, wstawiać rozpórki, lakierowac dodatki..............itd

Zło ma juz wszystko co miało sens(? :-> ) , poza remapem oczywiście :giggle: to szuka se chłop zajęcia :mrgreen:

ODPOWIEDZ