[ES] Czarne Zło - Impreza WRX MY07
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [ES] Czarne Zło - Impreza WRX MY07
mały 5150, Zło to legenda, Mały i Zło to jedno. Że na zawsze, że na wieki .... Nie zamieniaj tego samego na to samo, ale brzydsze. Za rok ten przebieg będzie jak w Źle. Do tego ten kolor
Bilex na pewno Ci wybaczy, ale czy Ty wybaczysz to sobie?

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Livit
Bilex sobie poradzi
To tak jak byś mnie wymienił, bo jesteś ze mną długo, a kolega ma fajna dziewczynę do oddania, może i mały przebieg tylko co z tego

Pomyśl sobie jak szkoda Ci będzie jak jakaś wredna(wiesz co) będzie zajeżdżała twoje zło.Aaa i cholerni mi byłoby szkoda gdyby WRX Bilex'a trafił do jakiegoś rzeźnika, który go zajeździ w pół roku

Bilex sobie poradzi

To tak jak byś mnie wymienił, bo jesteś ze mną długo, a kolega ma fajna dziewczynę do oddania, może i mały przebieg tylko co z tego

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

esilon, no chyba ,że Fux wyłoży pół melonaesilon pisze: nie sprzeda, nie da rady![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
zapakowane w discoKruszyn pisze: no chyba ,że Fux wyłoży pół melona

KonSTi pisze: To tak jak byś mnie wymienił, bo jesteś ze mną długo, a kolega ma fajna dziewczynę do oddania, może i mały przebieg tylko co z tego![]()
No poczekaj KonSTi, co napisze WiS

esilon pisze: zapakowane w disco![]()
Esi w disco polo

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ty uważaj, samce miewają na temat takich transakcji inny pogląd, niż samiczkiKonSTi pisze: tak jak byś mnie wymienił, bo jesteś ze mną długo, a kolega ma fajna dziewczynę do oddania, może i mały przebieg

Wiem co mówię, też jestem przecież monogamiczny i cywilizowany, ale Zły nie spi (co publicznie potwierdził Ojciec Tadeusz, w tych dniach

WualaKruszyn pisze: poczekaj KonSTi, co napisze WiS

Ostatnio zmieniony 7 lis 2011, o 23:26 przez WiS, łącznie zmieniany 1 raz.
No to jest jedyna słuszna wypowiedź...Лукашэнка pisze: ja wprawdzie kibicuje Bilexowi, żeby swojego WRXa jak najszybciej sprzedał...

A tu będę cię musiał niestety zmartwić...Лукашэнка pisze: żeby zobaczyć to jego nowe Pajero

A tak BTW to ja też bym chciał, żeby ktoś znajomy kupił mój samochód.
Mały to ktoś więcej, więc nawet nie byłoby mi przykro mu oddać...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Bilex, ale to uruchamia lawinę. Wtedy ja muszę kupić zło, Remek musi przejąć Subarbie, Esilon musi kupić wiśnię, a WiS legaca. To jest tak skomplikowany proces, że Ty się lepiej zastanów czy chcesz go uruchamiać 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Bilex pisze: Mały to ktoś więcej, więc nawet nie byłoby mi przykro mu oddać...
O! To jednak Mały i KonSTi będą mieli po WRXie

barbie pisze: Bilex, ale to uruchamia lawinę. Wtedy ja muszę kupić zło, Remek musi przejąć Subarbie, Esilon musi kupić wiśnię, a WiS legaca. To jest tak skomplikowany proces, że Ty się lepiej zastanów czy chcesz go uruchamiać![]()
I wszyscy, jeśli coś się przytrafi z ich nowym samochodem, będą mieli pretensje do Bilexa

No ale to przecież prawie jak w amerykańskim serialu... jakichś "Przyjaciołach" albo co...barbie pisze:Bilex, ale to uruchamia lawinę. Wtedy ja muszę kupić zło, Remek musi przejąć Subarbie, Esilon musi kupić wiśnię, a WiS legaca. To jest tak skomplikowany proces, że Ty się lepiej zastanów czy chcesz go uruchamiać

To fajnie chyba...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Po czym ja muszę tego legaca zaturbić turbiną z Wiśni, zlecając to oczywiście Koperowi lub 4turbo w drodze przetargu, o którego obsługę SoWhat stoczy bój z Funkym i Niuńkiem...barbie pisze: Esilon musi kupić wiśnię, a WiS legaca.
Nie, nie, to jednak warto zatrzymać, zanim ruszy

barbie, ale ten proces rozpoczął już WiS sprzedając Yarka - ma wolne miejsce na legaca, wtedy Esi ma miejsce na wiśnię, Remek na subarbie, Ty na zło, a Mały na auto bilexabarbie pisze:Bilex, ale to uruchamia lawinę. Wtedy ja muszę kupić zło, Remek musi przejąć Subarbie, Esilon musi kupić wiśnię, a WiS legaca. To jest tak skomplikowany proces, że Ty się lepiej zastanów czy chcesz go uruchamiać

Ale, tak jak już małemu pisałam - otrząśnij się i opamiętaj! Zło już nigdy nie byłoby Złem bez Ciebie

Czarownica prawdę Ci powie :D
Cholera, bo jakby esi albo gregu kupili od Bilex'a to byłoby po problemie
A tak to będę musiał mieć oba, bo jak nie daj Bóg sprzedam Zło to mi ślepia wydrapiecie 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Witek
- 6 gwiazdek
zofija pisze: barbie, ale ten proces rozpoczął już WiS sprzedając Yarka - ma wolne miejsce na legaca, wtedy Esi ma miejsce na wiśnię, Remek na subarbie, Ty na zło, a Mały na auto bilexa![]()
Dobra, pogubiłem się. Czy moja mama musi sprzedawać Piotrusia, czy nie, bo już nic nie wiem?
Nie, Twoja mama musi oddać Piotrusia rdxcellowi na upalanie.Witek pisze:zofija pisze: barbie, ale ten proces rozpoczął już WiS sprzedając Yarka - ma wolne miejsce na legaca, wtedy Esi ma miejsce na wiśnię, Remek na subarbie, Ty na zło, a Mały na auto bilexa![]()
Dobra, pogubiłem się. Czy moja mama musi sprzedawać Piotrusia, czy nie, bo już nic nie wiem?

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
snapshotFUX pisze: mały 5150, znaczy Ci pastylek brak, żeby auto rozwojować...
Daj na luz; ja nie kupię, a już zwłaszcza od Ciebie...
Upalane, kombinowane, etc...
Kupa blichtru dla gawiedzi, zero przemyślanego działania; ot Koleżeństwo podpowiedziało, żeby Ci się przypodobać i fajnie wyglądało/brzmiało, ala pucowanie irchą wydechu...
wywaliłeś pierdylion kasy, która znacząco osiągów nie podniosła.
trza było kupić STi, evo lub fajne prosię.
Sprzedawaj esiemu i WiSowi.
To znaczy nigdy, bo Oni nie chcą kupić, tylko kupują, jak większość...
EOT, ale fajnie się czyta...

był kiedyś taki film Włoska Robota. Tam był ten koleś co nie miał na tyle fantazji, żeby mieć własne, nawet głupie, marzenia. Tak mi się przypomniało.
Witek, musi go co najmniej zostawić w Kielcach na upalanie, żeby esilon i gregu mieli porównanie jak będą się przypasowywać do Wiśni. Ewentualnie może go sprzedać Bilexowi, wtedy wszystko zostanie w rodzinie 

- Witek
- 6 gwiazdek
barbie, pytanie tylko kto jej wtedy kupi GTRa.
Z Lambo już się wyleczyła. Nie podobało jej się jak jeździ.

mały 5150, albo zaraz napiszesz, że, to taki jokemały 5150 pisze: jak nie daj Bóg sprzedam Zło to mi ślepia wydrapiecie![]()

Obiecałeś mi syna i Zło w spadku???????????
To bierz się do roboty a nie próbujesz sprzedać Zło, Ty "pipo" (cytata z autora

P.S. Dla dociekliwych: obiecał mi syna a nie zrobić mi syna, taka drobna różnica

kurde mol, dopiero teraz trafiłem na ten wątek...
Chyba czas rozprawić się z tym debilnym pomysłem waląc prosto z mostu, bo wszyscy chyba za bardzo się cackają... barbie, wybacz te słowa, ale muszę... mały, z całym szacunkiem i miłością do Ciebie, za przeproszeniem weź Ty idź do garażu, znajdź największy klucz i pierd..nij się nim w łeb najmocniej jak umiesz
No.. ulżyło mi..
Bardziej debilnego pomysłu nie widziałem, żeby WRXa na WRXa zmieniać dla przebiegu.... Co ja gadam... zmieniać Zła na stockowego WRXa dla przebiegu... Chłopie, to jest wbrew Twojej naturze i Twoim potrzebom użytkowania fury!! KAMAN! Niedawno żałowałeś, że nie kupiłeś STi.. A teraz chcesz mieć znowu stockowego WRXa, prawie w tej samej cenie... i wszystkie ulepszenia Zła, przybliżające go do STi szlag trafi, kolor niebojowy, a duży przegląd znowu będziesz musiał zrobić za jakiś czas
No chyba, że wcześniej znowu będziesz szukał młodszej "wiekiem" i tak non stop.. No jaaa... Wg mnie the only way to zmiana na STi, jeśli w ogóle taka zmiana miałaby wchodzić w grę.. Ale to już na bank wszyscy Ci mówili, więc chłopie nie idź pod prąd, bo potem nie starczy Ci na takie ilości łyskacza, które wystarczą Ci na utopienie smutku oraz żalu decyzji
No chyba, że totalnie już Ci wiek uderzył do głowy, myślisz o emeryturze, konSTi jest w ciąży z czworaczkami, nabawiłeś się choroby lokomocyjnej, od dźwieku wydechu boli Cię głowa, smród spalin i benzyny jest nie do zniesienia, a od wybojów wypadają Ci plomby i pękają nerki... Jeśli na choćby jedno z powyższych brzmi NIE, to wybij sobie pomysł kupowania stockowego WRXa z głowy!
Niech go ktoś uszczypnie czy coś... Kurde, spać nie będę teraz mógł... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
mały 5150, nie słuchaj stada doradców, rób to co podpowiada Ci serce. Masz chęć na zmianę - to zmieniaj. Jeśli masz wątpliwości, to zostaw tak jak jest. To tylko przedmiot, pitolenie o jakimś Twoim związku z samochodem, bez którego nie będziesz już tym samym gościem to bełkot
Tak tylko sobie to napisałem, bo wiem, że masz w dupie opinie otoczenia i zrobisz to co uznasz za stosowne. No chyba, że KonSTI jakoś Cię zmanipuluje "swoimi" metodami
A Dido jak chce Zło w spadku, to niech sobie je od Ciebie kupi. Teraz jest świetna okazja

Tak tylko sobie to napisałem, bo wiem, że masz w dupie opinie otoczenia i zrobisz to co uznasz za stosowne. No chyba, że KonSTI jakoś Cię zmanipuluje "swoimi" metodami

A Dido jak chce Zło w spadku, to niech sobie je od Ciebie kupi. Teraz jest świetna okazja

sprawa jest chyba bardzo prosta, poza uwielbieniem do niskich przebiegów Mały projekt :ZŁO zakończył; a on uwielbia dokręcać śrubki , wkurzać się że nie sa idealie dokręcone, wstawiać rozpórki, lakierowac dodatki..............itd
Zło ma juz wszystko co miało sens(?
) , poza remapem oczywiście
to szuka se chłop zajęcia 
Zło ma juz wszystko co miało sens(?