jak bieg na ten, no.. KasprowyGump pisze:dla przyjemności.

Z ust mi to wyjąłeś drogi damaziudamaz pisze: jak bieg na ten, no.. Kasprowy![]()
patrząc na te kilka startów off-roadowych, mogę tylko potwierdzić. niby nagrodą jest uścisk dłoni organizatora, a nie żadna fortuna. niby głównie chodzi o pretekst do wyświnienia auta, a nie o wyścig. a i tak znajdzie się nie jeden a paru, którzy po prostu walą w ch... i bez armii sędziów nie ma co podchodzić do organizacji imprezy. żeby to jeszcze były wyjątki. ale gdzie tam. wyjątkiem są ci, którzy jadą zgodnie z regulaminem.Gump pisze:nawet amatorzy się szprycują sam się z tym spotkałem na wyścigu, jest to wkurwiające bo nigdy nie wiesz czy ktoś jest lepszy bo lepiej trenował czy może ma dobrą aptekę
damaz, miejmy nadzieje ,ze jednak jesteś złym prorokiemdamaz pisze: nie chcę być złym prorokiem, ale coś mi się wydaje, że w tym sezonie astmatyczna Marit wytłumaczy Justynie, że biegi narciarskie są NORWESKIM sportem narodowym.
niestety...
damaz pisze: 1. po dzisiejszym wyniku (nie Justyny, tylko Marit)
2. po tym, że dla niej to ostatni sezon/sezony, a akurat tak się składa, że nie ma żadnych mistrzostw świata, olimpiad i innych. jest tylko puchar. tym razem astmatyczka nie odpuści żadnej imprezy (e.g. kryształowej kuli).
no pewnie, że mam nadzieję.Kruszyn pisze:damaz, miejmy nadzieje ,ze jednak jesteś złym prorokiem![]()
![]()
nie bawiła się w przewage 17 sekdamaz pisze: Justyna nie wygrała tak po prostu. astmatyczki zostały rozjechane.
i dobrze.
:
Ciekawe co Justysia bierzedamaz pisze: astmatyczki zostały rozjechane.
na pewno nic na astmę. to na astmę jest nieskuteczne.Piter 35 pisze:Ciekawe co Justysia bierze
oby barszczu nie piła jak nasz hokeistaPiter 35 pisze:Ciekawe co Justysia bierzedamaz pisze: astmatyczki zostały rozjechane.
PS (przegląd sportowy)Barthol pisze:
BTW. skąd to foto jest??
Czy Ona na pewno była kobietąKonto usunięte pisze: Bjoergen wygląda jak pół-mężczyzna
To zależy co byś wciągał PiterPiter 35 pisze:
Ile musiał bym ćwiczyć na taki bicepsk