jak bieg na ten, no.. KasprowyGump pisze:dla przyjemności.
Złota Justyna
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Re: Złota Justyna
Z ust mi to wyjąłeś drogi damaziudamaz pisze: jak bieg na ten, no.. Kasprowy![]()
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
patrząc na te kilka startów off-roadowych, mogę tylko potwierdzić. niby nagrodą jest uścisk dłoni organizatora, a nie żadna fortuna. niby głównie chodzi o pretekst do wyświnienia auta, a nie o wyścig. a i tak znajdzie się nie jeden a paru, którzy po prostu walą w ch... i bez armii sędziów nie ma co podchodzić do organizacji imprezy. żeby to jeszcze były wyjątki. ale gdzie tam. wyjątkiem są ci, którzy jadą zgodnie z regulaminem.Gump pisze:nawet amatorzy się szprycują sam się z tym spotkałem na wyścigu, jest to wkurwiające bo nigdy nie wiesz czy ktoś jest lepszy bo lepiej trenował czy może ma dobrą aptekę
a to w zasadzie nawet jeszcze sport nie jest...
damaz, miejmy nadzieje ,ze jednak jesteś złym prorokiemdamaz pisze: nie chcę być złym prorokiem, ale coś mi się wydaje, że w tym sezonie astmatyczna Marit wytłumaczy Justynie, że biegi narciarskie są NORWESKIM sportem narodowym.
niestety...
damaz pisze: 1. po dzisiejszym wyniku (nie Justyny, tylko Marit)
2. po tym, że dla niej to ostatni sezon/sezony, a akurat tak się składa, że nie ma żadnych mistrzostw świata, olimpiad i innych. jest tylko puchar. tym razem astmatyczka nie odpuści żadnej imprezy (e.g. kryształowej kuli).
Jak na razie Justy miażdży
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
A ja się boję, że szanowne jury zdyskwalifikuje Justynę za...hmm, np. za niemanie swiateł
Wszystko jest możliwe.
no pewnie, że mam nadzieję.Kruszyn pisze:damaz, miejmy nadzieje ,ze jednak jesteś złym prorokiem![]()
![]()
Kurcze Justyna zaatakował i chyba wygra 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
coś mi się widzi, że Norweżki po prostu przegięły z treningami.
w ogóle dziwnie jakoś. pierdylion serwismenów, trenerów, strategów, a do pierwszych biegów TdS nart nie potrafili przygotować.
a co mnie to obchodzi.
Justyna nie wygrała tak po prostu. astmatyczki zostały rozjechane.
i dobrze.

w ogóle dziwnie jakoś. pierdylion serwismenów, trenerów, strategów, a do pierwszych biegów TdS nart nie potrafili przygotować.
a co mnie to obchodzi.
Justyna nie wygrała tak po prostu. astmatyczki zostały rozjechane.
i dobrze.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
nie bawiła się w przewage 17 sekdamaz pisze: Justyna nie wygrała tak po prostu. astmatyczki zostały rozjechane.
i dobrze.
:
nie kalkulowała
załatwiła to po męsku
Ciekawe co Justysia bierzedamaz pisze: astmatyczki zostały rozjechane.
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
na pewno nic na astmę. to na astmę jest nieskuteczne.Piter 35 pisze:Ciekawe co Justysia bierze
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
oby barszczu nie piła jak nasz hokeistaPiter 35 pisze:Ciekawe co Justysia bierzedamaz pisze: astmatyczki zostały rozjechane.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, o karwa... Sam bym chciał mieć takiego bicka...
a blondynka fajna (wygląda normalnie jak na sportowca, to chyba jest Terese Johaug)
BTW. skąd to foto jest??
a blondynka fajna (wygląda normalnie jak na sportowca, to chyba jest Terese Johaug)
BTW. skąd to foto jest??
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
PS (przegląd sportowy)Barthol pisze:
BTW. skąd to foto jest??
tu artykuł z ichniej prasy
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/v ... 4180673.ab
masakra to już nie jest kobieta, tylko bizon... :/ Pewnie tak właśnie wyglądały amazonki.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Bjoergen wygląda jak pół-mężczyzna. Ale musi szprycować... Nasza Justyna przy niej jest delikatna jak kwiat.
Czy Ona na pewno była kobietąKonto usunięte pisze: Bjoergen wygląda jak pół-mężczyzna
Ile musiał bym ćwiczyć na taki bicepsk
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
To zależy co byś wciągał PiterPiter 35 pisze:
Ile musiał bym ćwiczyć na taki bicepsk
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "