a to dobry żart przecież ty nic innego tu nie piszesz jak tylko wszystkim udowadniasz jaki to on zły ,aż tak mocno cię skrzywdziłPaweł C pisze: dawno mareczka olałem, nie odpowiadam na jego posty

a to dobry żart przecież ty nic innego tu nie piszesz jak tylko wszystkim udowadniasz jaki to on zły ,aż tak mocno cię skrzywdziłPaweł C pisze: dawno mareczka olałem, nie odpowiadam na jego posty
Paweł C pisze: ciekawe kto jeszcze widzi, że kubik i burat to mareczek![]()
uuuuuu to już jest poważna sprawa specjalista tu może tylko próbować pomócPaweł C pisze: ciekawe kto jeszcze widzi, że kubik i burat to mareczek![]()
Paweł C, bzyka ci w głowie....mózgojad, chce wyjść bo z głodu umiera...Paweł C pisze: ciebie bzyka i jestem zazdrosny![]()
![]()
mareczku, postaraj się bardziejburat pisze:uuuuuu to już jest poważna sprawa specjalista tu może tylko próbować pomócPaweł C pisze: ciekawe kto jeszcze widzi, że kubik i burat to mareczek![]()
Paweł C, a jak gasisz światło to pod łóżkiem nie leży on może ty weź sprawdź lepiej bo jeszcze ci coś do jedzenia dosypie i w taki sposób będzie cie wykańczał to na pewno jest ogólnonarodowy spisek![]()
![]()
ja nie widzę, żeby ktoś tu oprócz Waszego towarzystwa wciągał się w jakieś Wasze gierki, o ile one w ogóle istnieją.Paweł C pisze: Wkurwia mnie jedynie to, że wielu ludzi (tu też) daje się wciągnąć w grę kogoś
znaczy się w necie to już kultury nie potrzebujesz, tak? widać...Paweł C pisze: Normalni ludzie oceniają kogoś patrząc jaki jest w realnym życiu, nie po internetowym avatarze...
bardzo ciekawe. Często tak masz? bo widzisz, z Buratem to wielu z nas piwa się napiło na żywo.Paweł C pisze: ciekawe kto jeszcze widzi, że kubik i burat to mareczek
ciekawe jaki żart by Ci przyszedł do głowy kiedy byś spotkał Burata i Kruszyna na żywo.Paweł C pisze: ciebie bzyka i jestem zazdrosny
dobre...Kruszyn pisze: mózgojad, chce wyjść bo z głodu umiera...
Jezu i rozmnaża się jeszczePaweł C pisze: poziom mojego 8-letniego syna![]()
burat pisze: Jezu i rozmnaża się jeszcze![]()
Alan, Alan, Alan! pisze: ciekawe jaki żart by Ci przyszedł do głowy kiedy byś spotkał Burata i Kruszyna na żywo.
sądząc po tym co powyżej, to jest szansa, że Twoim zmyślonym przyjacielemPaweł C pisze: bardzo chętnie się spotkam Ciekawe czyim kolegą jest kubik
O jeżu kolczastyAlan, Alan, Alan! pisze:Kruszyn, oj Marek czepiasz się.
pozdrawiam Marek
![]()
![]()
![]()
i nie ma na imie marekAlan, Alan, Alan! pisze: z Buratem to wielu z nas piwa się napiło na żywo.
Alan, Alan, Alan! pisze: z Buratem to wielu z nas piwa się napiło na żywo.![]()
Jasne, że ma, tak jak każdy na tym forumPaweł C pisze: i nie ma na imie marek![]()
rrosiak pisze: to rób to nadal, ale nie wylewaj swoich żali na publiku![]()
przyznam uczciwie, że większości nie pamiętamKruszyn pisze: Alan, Alan, Alan!, a ze mną czego
Ja spotkałam tego drugiego na żywo...Alan, Alan, Alan! pisze:ciekawe jaki żart by Ci przyszedł do głowy kiedy byś spotkał Burata i Kruszyna na żywo.Paweł C pisze: ciebie bzyka i jestem zazdrosny