a to dobry żart przecież ty nic innego tu nie piszesz jak tylko wszystkim udowadniasz jaki to on zły ,aż tak mocno cię skrzywdziłPaweł C pisze: dawno mareczka olałem, nie odpowiadam na jego posty
pod papugami
Re: pod papugami
Paweł C, nie miałem nieprzyjemności poznać cię w realu i nie mam tym bardziej po tym co wypisujesz tutaj ,po twoich wpisach odczytuję cię jako małego zakompleksionego chłopczyka który obraża się na wszystkich bo oni go nie rozumieją i jego zajebistości.
to może podesłać ci dobrego psychiatrę bądź znaleźć proktologa 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Paweł C pisze: ciekawe kto jeszcze widzi, że kubik i burat to mareczek![]()
Paweł C, żonę a może chłopaka Ci puknął kolega ,ze tak odchodzisz od zmysłów
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
uuuuuu to już jest poważna sprawa specjalista tu może tylko próbować pomócPaweł C pisze: ciekawe kto jeszcze widzi, że kubik i burat to mareczek![]()
Paweł C, a jak gasisz światło to pod łóżkiem nie leży on może ty weź sprawdź lepiej bo jeszcze ci coś do jedzenia dosypie i w taki sposób będzie cie wykańczał to na pewno jest ogólnonarodowy spisek
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Kruszyn, niech cierpliwość palcem dół wykopie jak mawia M.Daniec...
ps
ciebie bzyka i jestem zazdrosny

ps
ciebie bzyka i jestem zazdrosny
Paweł C, bzyka ci w głowie....mózgojad, chce wyjść bo z głodu umiera...Paweł C pisze: ciebie bzyka i jestem zazdrosny![]()
![]()
mareczku, postaraj się bardziejburat pisze:uuuuuu to już jest poważna sprawa specjalista tu może tylko próbować pomócPaweł C pisze: ciekawe kto jeszcze widzi, że kubik i burat to mareczek![]()
Paweł C, a jak gasisz światło to pod łóżkiem nie leży on może ty weź sprawdź lepiej bo jeszcze ci coś do jedzenia dosypie i w taki sposób będzie cie wykańczał to na pewno jest ogólnonarodowy spisek![]()
![]()
ps
tutaj jeszcze masz szansę, bo cie nie znają...
Paweł C, no rozczaruję cię bo wielu mnie tu zna a ty nie za dużo filmów się naoglądałeś

mówi to panu coś

mówi to panu coś
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja nie widzę, żeby ktoś tu oprócz Waszego towarzystwa wciągał się w jakieś Wasze gierki, o ile one w ogóle istnieją.Paweł C pisze: Wkurwia mnie jedynie to, że wielu ludzi (tu też) daje się wciągnąć w grę kogoś
znaczy się w necie to już kultury nie potrzebujesz, tak? widać...Paweł C pisze: Normalni ludzie oceniają kogoś patrząc jaki jest w realnym życiu, nie po internetowym avatarze...
bardzo ciekawe. Często tak masz? bo widzisz, z Buratem to wielu z nas piwa się napiło na żywo.Paweł C pisze: ciekawe kto jeszcze widzi, że kubik i burat to mareczek
ciekawe jaki żart by Ci przyszedł do głowy kiedy byś spotkał Burata i Kruszyna na żywo.Paweł C pisze: ciebie bzyka i jestem zazdrosny
dobre...Kruszyn pisze: mózgojad, chce wyjść bo z głodu umiera...
poziom mojego 8-letniego syna
burat, skąd wiedziałeś 16 lip 2008, o 20:39,ze będziesz Paweł C, przesladował w 2011
Wróżka Ci powiedziała
Paweł C, może jeszcze nie zjadł ci całego mózgu robak to zaskoczysz.....
Wróżka Ci powiedziała
Paweł C, może jeszcze nie zjadł ci całego mózgu robak to zaskoczysz.....
Jezu i rozmnaża się jeszczePaweł C pisze: poziom mojego 8-letniego syna![]()
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
burat pisze: Jezu i rozmnaża się jeszcze![]()
No to jest przerażające
Alan, Alan, Alan! pisze: ciekawe jaki żart by Ci przyszedł do głowy kiedy byś spotkał Burata i Kruszyna na żywo.
bardzo chętnie się spotkam
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Paweł C,

sądząc po tym co powyżej, to jest szansa, że Twoim zmyślonym przyjacielemPaweł C pisze: bardzo chętnie się spotkam Ciekawe czyim kolegą jest kubik
ciekawe kiedy się połapie ,że to forum założył Mareczek i wszyscy jego członkowie to właśnie Mareczek
prawda Mareczek
prawda Mareczek
O jeżu kolczastyAlan, Alan, Alan! pisze:Kruszyn, oj Marek czepiasz się.
pozdrawiam Marek
![]()
![]()
![]()
i nie ma na imie marekAlan, Alan, Alan! pisze: z Buratem to wielu z nas piwa się napiło na żywo.
Alan, Alan, Alan! pisze: z Buratem to wielu z nas piwa się napiło na żywo.![]()
Alan, Alan, Alan!, a ze mną czego
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Jasne, że ma, tak jak każdy na tym forumPaweł C pisze: i nie ma na imie marek![]()
Paweł C, jeśli przyznajesz, że olewasz Kubika i wszystkie jego wcielenia, to rób to nadal, ale nie wylewaj swoich żali na publiku
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
rrosiak pisze: to rób to nadal, ale nie wylewaj swoich żali na publiku![]()
O sędzia Marek Dredd sie pojawił z reprymendą
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
przyznam uczciwie, że większości nie pamiętamKruszyn pisze: Alan, Alan, Alan!, a ze mną czego
Ostatnio to chyba Marrky Walkera
Ja spotkałam tego drugiego na żywo...Alan, Alan, Alan! pisze:ciekawe jaki żart by Ci przyszedł do głowy kiedy byś spotkał Burata i Kruszyna na żywo.Paweł C pisze: ciebie bzyka i jestem zazdrosny
oddaliłabym się z piskiem opon z miejsca zdarzeń
Dzisiaj na zakończenie wieczorku popijam sobie reddsa. Trochę relaksacji się należy.