Za gipsowanie 10pln/mkwradekk pisze:Ciekawe ile by mi wyszło za malowanie domu![]()

Za gipsowanie 10pln/mkwradekk pisze:Ciekawe ile by mi wyszło za malowanie domu![]()
Jakaś kawiorowa ta cenaFUX pisze: Za gipsowanie 10pln/mkw![]()
Chciałbym widzieć ich reakcję, gdy im oznajmiasz "chciałbym pomalować dom"Azrael pisze: To jest szczyt kawioru pomalować sobie dom w ASO Toyoty....
Przekażę komu trzeba, że nawet kolesie od Subaru chwaląWiS pisze:ASO Toyoty jest OK, szczególnie kieleckie
Nie tyle od Subaru, co od T-Sportów.5qra pisze: nawet kolesie od Subaru chwalą
damaz pisze: a teraz drugie w jednym (teges):
hala Toyoty, średniej wielkości, ok. 8 lub 10 stanowisk (podnośników). nasz slowmammal skromnie wprowadził się na pierwszy podnośnik, z przodu hali. po jakiejś minucie słychać przez stukot pneumatycznych wkrętaków i inne odgłosy warsztatowe: su(stuk, stuk)ru ? ty, ku(wiiiiizg)baru ! e, zoba, suba(stuk, wizg)...
się lekko spłoszyłem, ale twardo asystuję dalej (mechanikowi). przy zmianie 3 koła słyszę z końca sali ryk na całe gardło, do "mojego" mechanika: Wojtek, to dwa zero czy z turbiną ? pan grzecznie się mnie spytał, odwrzasnął, że bez turbiny, porozmawialiśmy o reduktorach, wersjach silnika, obejrzeliśmy płyty osłonowe itd. wychodząc grzecznie się pożegnałem, wyczuwając wyraźnie unoszący się w powietrzu szacuneczek ekipy mechanicznej.![]()
damaz pisze: po roku używania najzwyklejszego Forestera (...) ego, szowinizm i subaroza podlewane w ten sposób rosną, rosną, rosną
To oczywista oczywistość. A co do prognoz, Vertcik na TYM etapie też jeszcze nie przypuszczał, że będzie gonił Sołowowa.damaz pisze: skrót myślowy jest zmyślony
Tylko zawiąż w pasie.radekk pisze:Pytanie czy wytrzymaesilon pisze: linkę kupiłem
WiS pisze: hogi, na człowieku najlepiej jest zaczepiać o szelki. Wiązanie w pasie może się skończyć podziałem człowieka na połówki... Przy zbyt mocnym szarpnięciu.![]()
ROTFLFilip Cz pisze:Chyba wolałbym zginąć przez poćwiartowanie, niż miały by mi się spodnie zbyt wysoko podszarpnąć.
Nie mogę.esilon pisze: hogi, zapraszamy 21/22 na spocik![]()