Forumowe śluby - zapraszamy

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubił: 0
Polubione posty: 1 raz

Re: Forumowe śluby - zapraszamy

Post 19 gru 2011, o 16:34

no nieee... jak na chlejady ogolony? wymóg żony? :-)

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Figa_72
0 gwiazdek
Auto: Subaru Forester 2.0 XT 2003
Polubione posty: 0

Post 19 gru 2011, o 18:19

zgadzam się z Przedmówcą!! to na codzień powinien się golić, a właśnie na Chlejadach wystąpić z zarostem:)))

depro
0 gwiazdek

Post 19 gru 2011, o 19:29

Figa_72 pisze:Kochani, żyjemy :)

w załączeniu kilka zdjęć:)
jeszcze raz dziękujemy!!!!!
https://picasaweb.google.com/Kasia1801/ ... directlink

zostawiliśmy kilka trunków z uroczystości na następne Chlejady :))
No w końcu się zalogowałem.
Mam nadzieję że film ze ślubu wyszedł :)
Bo jako kamerzysta chyba nie zrealizowałem się najlepiej.
Te wszystkie nowoczesne ustrojstwa, zatyczki wizjerów, baterie, kto by to ogarnął?

Jeszcze raz gratki dla młodej pary :thumb:

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 19 gru 2011, o 22:53

Figo, Gratulacje :thumb: Panna Młoda Piękna , szczęśliwa i kwitnąca tylko co ten Łysol koło Niej robi :giggle: A taki fajny Chłopak był ;-)
Gratulacje Kochani :thumb:

Figo
2 gwiazdki
Auto: Tribeca b9/forester 20XT

Post 20 gru 2011, o 10:44

Piter 35 pisze:

Post wczoraj, o 22:53
Figo, Gratulacje :thumb: Panna Młoda Piękna , szczęśliwa i kwitnąca tylko co ten Łysol koło Niej robi :giggle: A taki fajny Chłopak był ;-)
Gratulacje Kochani :thumb:
Wielkie dzięki kolego
to łysine aż tak widać

Figo
2 gwiazdki
Auto: Tribeca b9/forester 20XT

Post 20 gru 2011, o 10:45

eMTi pisze:

Post wczoraj, o 16:34
no nieee... jak na chlejady ogolony? wymóg żony? :-)
dobra to nie będę się golił już tydzień przed

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 20 gru 2011, o 18:51

yeah! :evilgrin: We like it rough!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Figa_72
0 gwiazdek
Auto: Subaru Forester 2.0 XT 2003

Post 20 gru 2011, o 22:27

dziękujemy, dziękujemy :))
depro, dziękujemy za nakręcenie filmu :)
już teraz będziesz wiedzieć że przed naciśnięciem play - zdejmujemy osłonkę z obiektywu:)))))))
dzięki - coś tam wyszło!!!! buziak

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 21 gru 2011, o 11:34

eMTi pisze:yeah! :evilgrin: We like it rough!
Przerażasz mnie. :mrgreen:
czarne jest piękne...

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: 2011 Subaru WRX

Post 29 gru 2011, o 21:18

Czesc wam wszystkim.

Nie dlugo tutaj sie krence, ale dla tych kturzy mnie nie widzieli, to tutaj jest krutka historia mnie:

http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=7697

Bylem tutaj pokazany zebym napisal o swoim slubie. :thumb: No to tutaj som dane:

Pierwszy slub: bedzie w Dominican Republic na plarzy 28 Lutego 2012. Jak ktos bedzie w Domincan Republic to bardzo zapraszam do towarzystwa. Poznalismy sie na plarzy w Cancun, Mexico. Ona jest z Nowego Jorku a ja z Chicago. Poznalismy sie poraz pierwszy na plarzy i tak sie bedziemy zenic na plarzy... zaczynamy tam zycie razem gdzie sie poras pierwszy poznalismy. :mrgreen:

Pierwsze przyjencie: bedzie w Chicago, chyba pod koniec Kwietnia ale daty nie wiem, narzeczona bardziej wie nisz ja. :lol:

Drugie wesele: bedzie w Polsce, zaraz kolo Nysa, September 8, 2012. To bedzie koscielne wesele i potem bedzie impreza druga.

Nie wiem jeszcze wszystkich szczeguluw, czy ktos z was sie pokarze, czy zamuwic dania i picie wiencej... naprawde to nie znam zabardzo takich Polskich zwyczaji. Ale wiem ze jusz my wszyscy mamy to do wspulnego ze jestesmy Polakami i jezdzimy takimi samymi autami.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 29 gru 2011, o 21:29

scrmnwrx pisze: Drugie wesele: bedzie w Polsce, zaraz kolo Nysa, September 8, 2012. To bedzie koscielne wesele i potem bedzie impreza druga.

Ciekawe czy przeżyjesz :?: :giggle: Może trzeba koledze mały trening chlejadowy zrobić :giggle:
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 29 gru 2011, o 21:40

Kruszyn pisze:
scrmnwrx pisze: Drugie wesele: bedzie w Polsce, zaraz kolo Nysa, September 8, 2012. To bedzie koscielne wesele i potem bedzie impreza druga.

Ciekawe czy przeżyjesz :?: :giggle: Może trzeba koledze mały trening chlejadowy zrobić :giggle:
Nie rozumiem slowa "chlejadowy". Domuslam sie ze to znaczy "pic vudke", ale tylko sie domyslam. Jak tak, to jak ja jusz sie rospakuje w domu w Lodzi, to zaprosze was na spotkanie na jedzenie i picie, to tam mi pokarzecie.

Jak bylem 3 lata temu w Polsce na weselu kuzyna, to sie trzy dni bawilismy. Nic nie ma takiego jak Polskiego wesela. :? :mrgreen: :thumb:
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 442 razy

Post 29 gru 2011, o 21:56

scrmnwrx pisze:Drugie wesele: bedzie w Polsce, zaraz kolo Nysa, September 8, 2012.
Do Nysy daleko nie mamy. Termin wstępnie też wydaje się z niczym nie kolidować. Jak coś, to chętnie podjedziemy porobić trochę bulgoczącego hałasu pod kościołem i po drodze ;-)

Gootek
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 29 gru 2011, o 22:21

scrmnwrx pisze:Pierwszy slub: bedzie w Dominican Republic na plarzy 28 Lutego 2012. Jak ktos bedzie w Domincan Republic to bardzo zapraszam do towarzystwa. Poznalismy sie na plarzy w Cancun, Mexico. Ona jest z Nowego Jorku a ja z Chicago. Poznalismy sie poraz pierwszy na plarzy i tak sie bedziemy zenic na plarzy... zaczynamy tam zycie razem gdzie sie poras pierwszy poznalismy. :mrgreen:
scrmnwrx,
piękny pomysł! :-)

Kiedyś, wiele lat temu, byłem w Republice Dominikany i nawet widziałem tam jakiś ślub.
Było bardzo romantycznie.
Karaibska plaża, zachodzące słońce i Pani Młoda w pięknej sukni jechała konno po spienionej wodzie.

Jest tam też takie jedyne w swoim rodzaju miasteczko - Altos de Chavón.
Zbudowali go w latach 70-tych Amerykanie w europejskim, śródziemnomorskim stylu z przed kilku stuleci.
W tym miasteczku jest mały kościółek św. Stanisława (Iglesia San Estanislao de Cracovia).
Ten polski akcent jest tam na cześć Jana Pawła II, który odwiedził Republikę Dominikany w roku 1979.

Ciekawe miejsce to Altos de Chavón. I ciekawy kraj.
:->

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 gru 2011, o 22:36

scrmnwrx, no i super!
a "chelajdowy" wzięło się od "Chlejad". Chlejady (jako przerobienie słowa Plejady - od gwiazdek na znaczku Subaru) to nasz coroczny zlot - spotykamy się raz w roku, z całej Polski, żeby wspólnie pojeździć (Ci, co chcą i są trzeźwi :lol: ) oraz poimprezować przez 3 dni w przyjacielskiej atmosferze. A bywają to bardzo "grube' imprezy, stąd słowa Kruszyna :-)
Myślę, że dolnośląską grupę również uda się zmobilizować, żebyśmy do Was wpadli.
Лукашэнка pisze: Karaibska plaża, zachodzące słońce i Pani Młoda w pięknej sukni jechała konno po spienionej wodzie.
A nie było jej za gorąco? W takiej scenerii to jakąś suknię bikini bym widział :mrgreen: Choć może nie, bo wtedy to dopiero gorąco by się zrobiło :-)

Gootek
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 29 gru 2011, o 22:45

eMTi pisze:A nie było jej za gorąco? W takiej scenerii to jakąś suknię bikini bym widział :mrgreen: Choć może nie, bo wtedy to dopiero gorąco by się zrobiło :-)
A o biedną szkapę, która męczyła się pod Młodą nie pytasz?
Widać, że kiepski z Ciebie miłośnik zwierząt. ;-)

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 29 gru 2011, o 22:49

Лукашэнка pisze:
scrmnwrx pisze:Pierwszy slub: bedzie w Dominican Republic na plarzy 28 Lutego 2012. Jak ktos bedzie w Domincan Republic to bardzo zapraszam do towarzystwa. Poznalismy sie na plarzy w Cancun, Mexico. Ona jest z Nowego Jorku a ja z Chicago. Poznalismy sie poraz pierwszy na plarzy i tak sie bedziemy zenic na plarzy... zaczynamy tam zycie razem gdzie sie poras pierwszy poznalismy. :mrgreen:
scrmnwrx,
piękny pomysł! :-)

Kiedyś, wiele lat temu, byłem w Republice Dominikany i nawet widziałem tam jakiś ślub.
Było bardzo romantycznie.
Karaibska plaża, zachodzące słońce i Pani Młoda w pięknej sukni jechała konno po spienionej wodzie.

Jest tam też takie jedyne w swoim rodzaju miasteczko - Altos de Chavón.
Zbudowali go w latach 70-tych Amerykanie w europejskim, śródziemnomorskim stylu z przed kilku stuleci.
W tym miasteczku jest mały kościółek św. Stanisława (Iglesia San Estanislao de Cracovia).
Ten polski akcent jest tam na cześć Jana Pawła II, który odwiedził Republikę Dominikany w roku 1979.

Ciekawe miejsce to Altos de Chavón. I ciekawy kraj.
:->
Bede musial tam pojechac i zobaczyc. Dziekuje za informacje.
eMTi pisze:scrmnwrx, no i super!
a "chelajdowy" wzięło się od "Chlejad". Chlejady (jako przerobienie słowa Plejady - od gwiazdek na znaczku Subaru) to nasz coroczny zlot - spotykamy się raz w roku, z całej Polski, żeby wspólnie pojeździć (Ci, co chcą i są trzeźwi :lol: ) oraz poimprezować przez 3 dni w przyjacielskiej atmosferze. A bywają to bardzo "grube' imprezy, stąd słowa Kruszyna :-)
Myślę, że dolnośląską grupę również uda się zmobilizować, żebyśmy do Was wpadli.
Лукашэнка pisze: Karaibska plaża, zachodzące słońce i Pani Młoda w pięknej sukni jechała konno po spienionej wodzie.
A nie było jej za gorąco? W takiej scenerii to jakąś suknię bikini bym widział :mrgreen: Choć może nie, bo wtedy to dopiero gorąco by się zrobiło :-)
A gdzie sie spotykacie w ten jedno roczny durzy zjazd? Chetnie bym sie zabral z wtedy zonom.

Po weselu i powrucie do domu, dam tutaj kilka zdjenc, albo zaczne swuj temat i opis o tym wszystkim, ale morze po Angielsku jusz. :-p

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 gru 2011, o 23:08

zazwyczaj była to Srebrna Góra (na Dolnym Śląsku), tak więc też niedaleko z Nysy ;-)

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 29 gru 2011, o 23:20

eMTi pisze:zazwyczaj była to Srebrna Góra (na Dolnym Śląsku), tak więc też niedaleko z Nysy ;-)
To bede mial po co jechac z Lodzi (gdzie bede mieszkal) zobaczyc rodzine w Nysie. Chociasz mam dom w Nysie zebym sie przespal.

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 gru 2011, o 23:30

spokojnie, Chlejady trwają 3 dni, wraz z noclegiem ;-)

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 30 gru 2011, o 00:06

scrmnwrx pisze: Chociasz mam dom w Nysie zebym sie przespal.
Ciekawe jak byś tam dojechał :giggle:
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 30 gru 2011, o 09:12

pewnie pojawimy się mi termin na razie też odpowiada co by odprowadzić kolejnego na ślub ;-)

eMTi w tym roku Chlejady będą w lutym i raczej nie w Srebrnej :->
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 gru 2011, o 12:28

ojtamojtam :-p

l_ewy
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: mat

Post 31 gru 2011, o 00:49

scrmnwrx, jak się już rozpakujesz w Łodzi to daj znać. Wstępnie przygotuję Cię do polskiego wesela i nawet mogę Ci o nim coś opowiedzieć. Jak to wytrzymasz i przeżyjesz będziesz gotowy żeby wybrać się na Chlejady, a wtedy wesele w septeberu przeżyjesz. :thumb:

scrmnwrx
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 19 sty 2012, o 15:14

l_ewy pisze:scrmnwrx, jak się już rozpakujesz w Łodzi to daj znać. Wstępnie przygotuję Cię do polskiego wesela i nawet mogę Ci o nim coś opowiedzieć. Jak to wytrzymasz i przeżyjesz będziesz gotowy żeby wybrać się na Chlejady, a wtedy wesele w septeberu przeżyjesz. :thumb:
Czesc... oczywiscie ze tak.

ODPOWIEDZ