Forumowe śluby - zapraszamy
Re: Forumowe śluby - zapraszamy
no nieee... jak na chlejady ogolony? wymóg żony? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Figa_72
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester 2.0 XT 2003
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
zgadzam się z Przedmówcą!! to na codzień powinien się golić, a właśnie na Chlejadach wystąpić z zarostem:)))
No w końcu się zalogowałem.Figa_72 pisze:Kochani, żyjemy :)
w załączeniu kilka zdjęć:)
jeszcze raz dziękujemy!!!!!
https://picasaweb.google.com/Kasia1801/ ... directlink
zostawiliśmy kilka trunków z uroczystości na następne Chlejady :))
Mam nadzieję że film ze ślubu wyszedł :)
Bo jako kamerzysta chyba nie zrealizowałem się najlepiej.
Te wszystkie nowoczesne ustrojstwa, zatyczki wizjerów, baterie, kto by to ogarnął?
Jeszcze raz gratki dla młodej pary

Figo, Gratulacje
Panna Młoda Piękna , szczęśliwa i kwitnąca tylko co ten Łysol koło Niej robi
A taki fajny Chłopak był
Gratulacje Kochani

Gratulacje Kochani

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Figo
- 2 gwiazdki
- Auto: Tribeca b9/forester 20XT
Wielkie dzięki kolegoPiter 35 pisze:
Post wczoraj, o 22:53
Figo, GratulacjePanna Młoda Piękna , szczęśliwa i kwitnąca tylko co ten Łysol koło Niej robi
A taki fajny Chłopak był
Gratulacje Kochani![]()
to łysine aż tak widać
-
Figo
- 2 gwiazdki
- Auto: Tribeca b9/forester 20XT
dobra to nie będę się golił już tydzień przedeMTi pisze:
Post wczoraj, o 16:34
no nieee... jak na chlejady ogolony? wymóg żony?![]()
yeah!
We like it rough!

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Figa_72
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester 2.0 XT 2003
dziękujemy, dziękujemy :))
depro, dziękujemy za nakręcenie filmu :)
już teraz będziesz wiedzieć że przed naciśnięciem play - zdejmujemy osłonkę z obiektywu:)))))))
dzięki - coś tam wyszło!!!! buziak
depro, dziękujemy za nakręcenie filmu :)
już teraz będziesz wiedzieć że przed naciśnięciem play - zdejmujemy osłonkę z obiektywu:)))))))
dzięki - coś tam wyszło!!!! buziak
Przerażasz mnie.eMTi pisze:yeah!We like it rough!

czarne jest piękne...
Czesc wam wszystkim.
Nie dlugo tutaj sie krence, ale dla tych kturzy mnie nie widzieli, to tutaj jest krutka historia mnie:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=7697
Bylem tutaj pokazany zebym napisal o swoim slubie.
No to tutaj som dane:
Pierwszy slub: bedzie w Dominican Republic na plarzy 28 Lutego 2012. Jak ktos bedzie w Domincan Republic to bardzo zapraszam do towarzystwa. Poznalismy sie na plarzy w Cancun, Mexico. Ona jest z Nowego Jorku a ja z Chicago. Poznalismy sie poraz pierwszy na plarzy i tak sie bedziemy zenic na plarzy... zaczynamy tam zycie razem gdzie sie poras pierwszy poznalismy.
Pierwsze przyjencie: bedzie w Chicago, chyba pod koniec Kwietnia ale daty nie wiem, narzeczona bardziej wie nisz ja.
Drugie wesele: bedzie w Polsce, zaraz kolo Nysa, September 8, 2012. To bedzie koscielne wesele i potem bedzie impreza druga.
Nie wiem jeszcze wszystkich szczeguluw, czy ktos z was sie pokarze, czy zamuwic dania i picie wiencej... naprawde to nie znam zabardzo takich Polskich zwyczaji. Ale wiem ze jusz my wszyscy mamy to do wspulnego ze jestesmy Polakami i jezdzimy takimi samymi autami.
Nie dlugo tutaj sie krence, ale dla tych kturzy mnie nie widzieli, to tutaj jest krutka historia mnie:
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=7697
Bylem tutaj pokazany zebym napisal o swoim slubie.

Pierwszy slub: bedzie w Dominican Republic na plarzy 28 Lutego 2012. Jak ktos bedzie w Domincan Republic to bardzo zapraszam do towarzystwa. Poznalismy sie na plarzy w Cancun, Mexico. Ona jest z Nowego Jorku a ja z Chicago. Poznalismy sie poraz pierwszy na plarzy i tak sie bedziemy zenic na plarzy... zaczynamy tam zycie razem gdzie sie poras pierwszy poznalismy.

Pierwsze przyjencie: bedzie w Chicago, chyba pod koniec Kwietnia ale daty nie wiem, narzeczona bardziej wie nisz ja.

Drugie wesele: bedzie w Polsce, zaraz kolo Nysa, September 8, 2012. To bedzie koscielne wesele i potem bedzie impreza druga.
Nie wiem jeszcze wszystkich szczeguluw, czy ktos z was sie pokarze, czy zamuwic dania i picie wiencej... naprawde to nie znam zabardzo takich Polskich zwyczaji. Ale wiem ze jusz my wszyscy mamy to do wspulnego ze jestesmy Polakami i jezdzimy takimi samymi autami.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
scrmnwrx pisze: Drugie wesele: bedzie w Polsce, zaraz kolo Nysa, September 8, 2012. To bedzie koscielne wesele i potem bedzie impreza druga.
Ciekawe czy przeżyjesz

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Nie rozumiem slowa "chlejadowy". Domuslam sie ze to znaczy "pic vudke", ale tylko sie domyslam. Jak tak, to jak ja jusz sie rospakuje w domu w Lodzi, to zaprosze was na spotkanie na jedzenie i picie, to tam mi pokarzecie.Kruszyn pisze:scrmnwrx pisze: Drugie wesele: bedzie w Polsce, zaraz kolo Nysa, September 8, 2012. To bedzie koscielne wesele i potem bedzie impreza druga.
Ciekawe czy przeżyjesz![]()
Może trzeba koledze mały trening chlejadowy zrobić
Jak bylem 3 lata temu w Polsce na weselu kuzyna, to sie trzy dni bawilismy. Nic nie ma takiego jak Polskiego wesela.

Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Do Nysy daleko nie mamy. Termin wstępnie też wydaje się z niczym nie kolidować. Jak coś, to chętnie podjedziemy porobić trochę bulgoczącego hałasu pod kościołem i po drodzescrmnwrx pisze:Drugie wesele: bedzie w Polsce, zaraz kolo Nysa, September 8, 2012.

scrmnwrx,scrmnwrx pisze:Pierwszy slub: bedzie w Dominican Republic na plarzy 28 Lutego 2012. Jak ktos bedzie w Domincan Republic to bardzo zapraszam do towarzystwa. Poznalismy sie na plarzy w Cancun, Mexico. Ona jest z Nowego Jorku a ja z Chicago. Poznalismy sie poraz pierwszy na plarzy i tak sie bedziemy zenic na plarzy... zaczynamy tam zycie razem gdzie sie poras pierwszy poznalismy.![]()
piękny pomysł!

Kiedyś, wiele lat temu, byłem w Republice Dominikany i nawet widziałem tam jakiś ślub.
Było bardzo romantycznie.
Karaibska plaża, zachodzące słońce i Pani Młoda w pięknej sukni jechała konno po spienionej wodzie.
Jest tam też takie jedyne w swoim rodzaju miasteczko - Altos de Chavón.
Zbudowali go w latach 70-tych Amerykanie w europejskim, śródziemnomorskim stylu z przed kilku stuleci.
W tym miasteczku jest mały kościółek św. Stanisława (Iglesia San Estanislao de Cracovia).
Ten polski akcent jest tam na cześć Jana Pawła II, który odwiedził Republikę Dominikany w roku 1979.
Ciekawe miejsce to Altos de Chavón. I ciekawy kraj.

scrmnwrx, no i super!
a "chelajdowy" wzięło się od "Chlejad". Chlejady (jako przerobienie słowa Plejady - od gwiazdek na znaczku Subaru) to nasz coroczny zlot - spotykamy się raz w roku, z całej Polski, żeby wspólnie pojeździć (Ci, co chcą i są trzeźwi
) oraz poimprezować przez 3 dni w przyjacielskiej atmosferze. A bywają to bardzo "grube' imprezy, stąd słowa Kruszyna
Myślę, że dolnośląską grupę również uda się zmobilizować, żebyśmy do Was wpadli.
Choć może nie, bo wtedy to dopiero gorąco by się zrobiło 
a "chelajdowy" wzięło się od "Chlejad". Chlejady (jako przerobienie słowa Plejady - od gwiazdek na znaczku Subaru) to nasz coroczny zlot - spotykamy się raz w roku, z całej Polski, żeby wspólnie pojeździć (Ci, co chcą i są trzeźwi

Myślę, że dolnośląską grupę również uda się zmobilizować, żebyśmy do Was wpadli.
A nie było jej za gorąco? W takiej scenerii to jakąś suknię bikini bym widziałЛукашэнка pisze: Karaibska plaża, zachodzące słońce i Pani Młoda w pięknej sukni jechała konno po spienionej wodzie.

A o biedną szkapę, która męczyła się pod Młodą nie pytasz?eMTi pisze:A nie było jej za gorąco? W takiej scenerii to jakąś suknię bikini bym widziałChoć może nie, bo wtedy to dopiero gorąco by się zrobiło
Widać, że kiepski z Ciebie miłośnik zwierząt.

Bede musial tam pojechac i zobaczyc. Dziekuje za informacje.Лукашэнка pisze:scrmnwrx,scrmnwrx pisze:Pierwszy slub: bedzie w Dominican Republic na plarzy 28 Lutego 2012. Jak ktos bedzie w Domincan Republic to bardzo zapraszam do towarzystwa. Poznalismy sie na plarzy w Cancun, Mexico. Ona jest z Nowego Jorku a ja z Chicago. Poznalismy sie poraz pierwszy na plarzy i tak sie bedziemy zenic na plarzy... zaczynamy tam zycie razem gdzie sie poras pierwszy poznalismy.![]()
piękny pomysł!![]()
Kiedyś, wiele lat temu, byłem w Republice Dominikany i nawet widziałem tam jakiś ślub.
Było bardzo romantycznie.
Karaibska plaża, zachodzące słońce i Pani Młoda w pięknej sukni jechała konno po spienionej wodzie.
Jest tam też takie jedyne w swoim rodzaju miasteczko - Altos de Chavón.
Zbudowali go w latach 70-tych Amerykanie w europejskim, śródziemnomorskim stylu z przed kilku stuleci.
W tym miasteczku jest mały kościółek św. Stanisława (Iglesia San Estanislao de Cracovia).
Ten polski akcent jest tam na cześć Jana Pawła II, który odwiedził Republikę Dominikany w roku 1979.
Ciekawe miejsce to Altos de Chavón. I ciekawy kraj.
A gdzie sie spotykacie w ten jedno roczny durzy zjazd? Chetnie bym sie zabral z wtedy zonom.eMTi pisze:scrmnwrx, no i super!
a "chelajdowy" wzięło się od "Chlejad". Chlejady (jako przerobienie słowa Plejady - od gwiazdek na znaczku Subaru) to nasz coroczny zlot - spotykamy się raz w roku, z całej Polski, żeby wspólnie pojeździć (Ci, co chcą i są trzeźwi) oraz poimprezować przez 3 dni w przyjacielskiej atmosferze. A bywają to bardzo "grube' imprezy, stąd słowa Kruszyna
![]()
A nie było jej za gorąco? W takiej scenerii to jakąś suknię bikini bym widziałЛукашэнка pisze: Karaibska plaża, zachodzące słońce i Pani Młoda w pięknej sukni jechała konno po spienionej wodzie.Choć może nie, bo wtedy to dopiero gorąco by się zrobiło
Po weselu i powrucie do domu, dam tutaj kilka zdjenc, albo zaczne swuj temat i opis o tym wszystkim, ale morze po Angielsku jusz.

zazwyczaj była to Srebrna Góra (na Dolnym Śląsku), tak więc też niedaleko z Nysy 

To bede mial po co jechac z Lodzi (gdzie bede mieszkal) zobaczyc rodzine w Nysie. Chociasz mam dom w Nysie zebym sie przespal.eMTi pisze:zazwyczaj była to Srebrna Góra (na Dolnym Śląsku), tak więc też niedaleko z Nysy
spokojnie, Chlejady trwają 3 dni, wraz z noclegiem 

Ciekawe jak byś tam dojechałscrmnwrx pisze: Chociasz mam dom w Nysie zebym sie przespal.

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
pewnie pojawimy się mi termin na razie też odpowiada co by odprowadzić kolejnego na ślub 
eMTi w tym roku Chlejady będą w lutym i raczej nie w Srebrnej

eMTi w tym roku Chlejady będą w lutym i raczej nie w Srebrnej

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

ojtamojtam 

scrmnwrx, jak się już rozpakujesz w Łodzi to daj znać. Wstępnie przygotuję Cię do polskiego wesela i nawet mogę Ci o nim coś opowiedzieć. Jak to wytrzymasz i przeżyjesz będziesz gotowy żeby wybrać się na Chlejady, a wtedy wesele w septeberu przeżyjesz. 

Czesc... oczywiscie ze tak.l_ewy pisze:scrmnwrx, jak się już rozpakujesz w Łodzi to daj znać. Wstępnie przygotuję Cię do polskiego wesela i nawet mogę Ci o nim coś opowiedzieć. Jak to wytrzymasz i przeżyjesz będziesz gotowy żeby wybrać się na Chlejady, a wtedy wesele w septeberu przeżyjesz.