Off the beaten track

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Re: Off the beaten track

Post 28 maja 2008, o 22:21

Gal pisze: Błota nie lubię, a OBK ma długie nawisy i opony szosowe - krótko mówiąc - w teren to on się nadaje jak koloratka do ślubu.

Daje radę, tylko później gwarancję SIP zabiera :mrgreen:

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 28 maja 2008, o 22:39

Gal pisze:
Błota nie lubię, a OBK ma długie nawisy i opony szosowe - krótko mówiąc - w teren to on się nadaje jak koloratka do ślubu.
Mam dokladnie to samo, raczej nie bedzie mi sie chcialo zmieniac na zimowki w kostke. Ale moze ktos posiada line kinetyczna? Jak sie pozaklejamy to sie moze przydac.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 28 maja 2008, o 22:57

Olleo pisze: A ja w 4turbo 850zl i wytrzymala zdecydowanie wiecej od tej z SIPu na Plejadach :mrgreen:
Ale ja mam auto na bardzo teoretycznej gwarancji i za płytę z 4turbo ma pewno by mi ją zabrali :roll:

esilon, dopisz mnie do listy na pojedynkę. Bardzo chrapię, więc mogę do kogoś w pokoju dołączyć. :giggle:

Skutkiem strajku rodziny mam teoretycznie 4 miejscówki wolne, jako i rrosiak. Zapraszam :-)

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 28 maja 2008, o 23:01

No to jak jest? Jedziemy 21-22 czy nie, bo juz sie pogubilem.

W kwestii formalnej to ja mam tak 1 + 1 (z dodatkiem 0.5 rocznym) + 1/2 (moze byc dostawka) + pies.
Pytanie co z tym psem (a właściwie suką). Da się?

E.... Żona mi się buntuje. Mówi, że nie chce być sama jako ta nie... zainteresowana/zrzeszona.
czarne jest piękne...

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 28 maja 2008, o 23:08

vibowit, jedziemy! Psa weź, mam dobry przepis z Korei :-d

Jak żona nie chce, to jej nie ciągnij. Moja nie chce, to nie ciągnę. W razie czego jak nie dam rady się doczołgać do łóżka to prześpię się na trawniku - jedna noc mi nie zaszkodzi, no i te puszcze jodłowe... normalnie sanatorium.

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 28 maja 2008, o 23:12

vibowit pisze: E.... Żona mi się buntuje. Mówi, że nie chce być sama jako ta nie... zainteresowana/zrzeszona.

Syrenka jedzie, więc sama nie będzie. Zresztą tam połowa będzie niezrzeszona/niezainteresowana. Więc zachęcaj - ale zmuszać nie ma co.
http://wwojnar.com/

– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

EterycznyŻołądź
6 gwiazdek

Post 28 maja 2008, o 23:12

Olleo, jedziesz? Będziesz miał wolne miejsce?

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 28 maja 2008, o 23:23

Konto usunięte pisze:vibowit, jedziemy! Psa weź, mam dobry przepis z Korei :-d
:-) Przekażę psu. Myślę, że się zaprzyjaźnicie. -> Pies
Konto usunięte pisze:Jak żona nie chce, to jej nie ciągnij. Moja nie chce, to nie ciągnę.
Nie to, że nie chce. Ona po prostu taka nieśmiała i się krępuje. Zresztą, podobnie jak ja. :oops:
Konto usunięte pisze:W razie czego jak nie dam rady się doczołgać do łóżka to prześpię się na trawniku - jedna noc mi nie zaszkodzi, no i te puszcze jodłowe... normalnie sanatorium.
Po dobrej imprezie akupunktura gratis. ;-)
czarne jest piękne...

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 28 maja 2008, o 23:30

vibowit pisze: Myślę, że się zaprzyjaźnicie.
Już go kocham Obrazek

Uwielbiam owczarki alzackie - tak zewnętrznie ofkorz ;-) Lubi się tarmosić w parterze?

Żonie (i Tobie) myślę że po pierwszej ćwiartce nieśmiałość przejdzie 8-)

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 28 maja 2008, o 23:36

Konto usunięte pisze: Już go kocham Obrazek

Uwielbiam owczarki alzackie - tak zewnętrznie ofkorz ;-) Lubi się tarmosić w parterze?
Uwielbia. Nawet bez ćwiartki.
Konto usunięte pisze:Żonie (i Tobie) myślę że po pierwszej ćwiartce nieśmiałość przejdzie 8-)
Tego się właśnie obawiam. :giggle:
czarne jest piękne...

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 28 maja 2008, o 23:45

vibowit pisze:
Konto usunięte pisze:Żonie (i Tobie) myślę że po pierwszej ćwiartce nieśmiałość przejdzie 8-)
Tego się właśnie obawiam. :giggle:
Aaaa... ;-) to trzeba było tak od razu... a nie jakieś ściemy... :thumb:

Olleo
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester 2.5XT

Post 29 maja 2008, o 07:05

EterycznyŻołądź pisze:Olleo, jedziesz? Będziesz miał wolne miejsce?
Wlasnie probuje sie zorientowac - musimy zaplanowac sobie urlop i wyglada na to, ze nie da rady inaczej, niz kawalek czerwca i I polowa lipca. Teraz pytanie, czy to bedzie kolidowac z takim wyjazdem, czy tez moze to byc wlasnie poczatek naszego urlopu (a wtedy 22-giego nie wracamy do Wroclawia) =)
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 29 maja 2008, o 09:38

WRC fan, 21-22 czerwca w okolicach Kielc, w doborowym towarzystwie :mrgreen:

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 29 maja 2008, o 10:07

Aby Towarzystwo miało noclegi w jednym miejscu, to do jutra tj piątku do godz 9.00 musi być skład,

później bedzie trudno znaleźć w jednym lub w pobliskich kwaterach pokoje ale bedzie to oczywiście możliwe, przyjazd w piątek też możliwy =2 noclegi
Zaktualizowana lista 21/22 czerwiec

1. damaz ............(1)-..........................................................pokój 1osobowy
2. esilon............(1 + 1) się zobaczy..........
3. So What!.........(1 + Niuniek) ..............................................pokój 2 osobowy
4. Devlin............(1 +2 ).......................................................pokój 3 osobowy
5. vibowit..........(1 + 1 szkodnik, no i pies)......... .......................pokój 2 osobowy
6. inquiz............(1 + ?)....................................... ................pokój 1osobowy
7. WiS ............nigdy nie śpi choć uparcie twierdzi że śpi :whistle:
8. Konto usunięte ..........(1 + 1+jednadruga )..... .................................................pokój 2 osobowy z dostawka
9. Zofija............(1 + Michal - pokój dwójeczka) -:) ......................pokój 2 osobowy
10. rrosiak ............(1)........................................................pokój 1 osobowy
11. Chlor z Zagatką. W koncu do Kielc to chwila moment...................?

proszę korygować jakby coś no i czekamy az się Eteryczny z Olleo wykokosza wreszcie :mrgreen: ,

WRC musisz byc :!: Gal zapraszamy Arno może wreszcie przestanie o beemkach myslec no ludziska może bedzie fajnie :evilgrin: Zapraszamy wszystkich

to nie jest tak, że jak sie do jutra nie zdecydujecie to koniec i kropka :cofee: do widzenia, ale teraz jest szansa na wspólna "baze" potem będziemy rozproszeni i przegrupowani, namioty, szałasy i tak dalej

p.s. Organizatora brak więc reklamacje mozna od razu pozostawić w domkach :whistle:
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, o 11:13 przez esilon, łącznie zmieniany 4 razy.

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 235 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 29 maja 2008, o 10:13

Jak w lipcu coś sie będzie dzialo, to sie piszę!
Od 18 VI - 03 VII jade na urlop.
Pozdrawki.
Dolce far niente ;-)

Grzegorz
5 gwiazdek
Auto: Leon
Polubił: 21 razy
Polubione posty: 35 razy

Post 29 maja 2008, o 10:37

Szkoda że nie wcześniej, byłaby szansa wreszcie zobaczyć forumowiczów a tak będę czuwał przy żonie, która w te dni rodzić ma :)
pozdrawiam
Grzegorz

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 29 maja 2008, o 11:07

esilon pisze: 8. Konto usunięte ..........(1 + 1 lub 2 + 4 jaki pokój chcecie? ).....................pokój 2 osobowy +pokój 4osobowy ?
esilon skup się bracie. Spojrzyj mi głęboko w oczy i czytaj z ruchu warg. Pisałem to już dwa razy w tym wątku ;-)

Proszę o pokój 2 osobowy z możliwością dostawki

http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?f= ... &start=241

esilon
6 gwiazdek

Post 29 maja 2008, o 11:10

Konto usunięte pisze: skup się bracie. Spojrzyj mi głęboko w oczy i czytaj z ruchu warg.

Organizatora brak więc reklamacje mozna od razu pozostawić w domkach

:mrgreen:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 29 maja 2008, o 11:33

Organizatora brak, ale ktoś się zadeklarował że nocleg załatwi :mrgreen: :whistle:

esilon
6 gwiazdek

Post 29 maja 2008, o 11:40

Konto usunięte pisze: ale ktoś się zadeklarował że nocleg załatwi

waryjat jakiś chyba :giggle:

1. damaz ............(1)-..........................................................pokój 1osobowy
3. So What!.........(1 + Niuniek) ..............................................pokój 2 osobowy
4. Devlin............(1 +2 ).......................................................pokój 3 osobowy
5. vibowit..........(1 + 1 szkodnik, no i pies)......... .......................pokój 2 osobowy
6. inquiz............(1 + ?)....................................... ................pokój 1osobowy
7. WiS ............nigdy nie śpi choć uparcie twierdzi że śpi
8. Konto usunięte ..........(1 + 1+jednadruga )..... ................................. pokój 2 osobowy z dostawka
9. Zofija............(1 + Michal - pokój dwójeczka) -:) ......................pokój 2 osobowy
10. rrosiak ............(1)........................................................pokój 1 osobowy

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 maja 2008, o 12:26

esilon pisze:
Konto usunięte pisze: skup się bracie. Spojrzyj mi głęboko w oczy i czytaj z ruchu warg.

Organizatora brak więc reklamacje mozna od razu pozostawić w domkach

:mrgreen:
esilon, możesz sobie pisać, że brak. I tak wszyscy wiedzą, że jesteś organizatorem imprezy :-p

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 maja 2008, o 12:31

4. Devlin............(2 +1 szkodnik )............................................pokój 2 osobowy
7. WiS ............nigdy nie śpi choć uparcie twierdzi że śpi
8. Konto usunięte ..........(1 + 1+jednadruga )..... ................................. pokój 2 osobowy z dostawka

– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 29 maja 2008, o 13:22

esilon pisze: WRC musisz byc :!:

Spoko - są duże szanse :-)

I jeszcze pytanie - czy jest sens jechać Forkiem bez płyty pod silnikiem na taką off-roadową pojeżdżawkę ? Bo nie wiem czy w ogóle zaczynać temat z wujkiem :roll:

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 maja 2008, o 13:23

Ja jadę bez płyty, myślę, że bez problemu. Zawsze można nie wjechać na daną przeszkodę.

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 maja 2008, o 13:57

WRC fan pisze: I jeszcze pytanie - czy jest sens jechać Forkiem bez płyty pod silnikiem na taką off-roadową pojeżdżawkę ? Bo nie wiem czy w ogóle zaczynać temat z wujkiem
Powiedz wujkowi, że przydałaby się płyta, terenowe opony. Zapytaj też o głębokość brodzenia. Na pewno Ci pożyczy Forka :giggle:

A tak na serio, to posłuchaj Devlina. Wystarczy odrobina rozsądku i będzie dobrze.

ODPOWIEDZ