Gal pisze: Błota nie lubię, a OBK ma długie nawisy i opony szosowe - krótko mówiąc - w teren to on się nadaje jak koloratka do ślubu.
Daje radę, tylko później gwarancję SIP zabiera

Gal pisze: Błota nie lubię, a OBK ma długie nawisy i opony szosowe - krótko mówiąc - w teren to on się nadaje jak koloratka do ślubu.
Mam dokladnie to samo, raczej nie bedzie mi sie chcialo zmieniac na zimowki w kostke. Ale moze ktos posiada line kinetyczna? Jak sie pozaklejamy to sie moze przydac.Gal pisze:
Błota nie lubię, a OBK ma długie nawisy i opony szosowe - krótko mówiąc - w teren to on się nadaje jak koloratka do ślubu.
Ale ja mam auto na bardzo teoretycznej gwarancji i za płytę z 4turbo ma pewno by mi ją zabraliOlleo pisze: A ja w 4turbo 850zl i wytrzymala zdecydowanie wiecej od tej z SIPu na Plejadach![]()
vibowit pisze: E.... Żona mi się buntuje. Mówi, że nie chce być sama jako ta nie... zainteresowana/zrzeszona.
Konto usunięte pisze:vibowit, jedziemy! Psa weź, mam dobry przepis z Korei![]()
Nie to, że nie chce. Ona po prostu taka nieśmiała i się krępuje. Zresztą, podobnie jak ja.Konto usunięte pisze:Jak żona nie chce, to jej nie ciągnij. Moja nie chce, to nie ciągnę.
Po dobrej imprezie akupunktura gratis.Konto usunięte pisze:W razie czego jak nie dam rady się doczołgać do łóżka to prześpię się na trawniku - jedna noc mi nie zaszkodzi, no i te puszcze jodłowe... normalnie sanatorium.
Już go kochamvibowit pisze: Myślę, że się zaprzyjaźnicie.
Uwielbia. Nawet bez ćwiartki.Konto usunięte pisze: Już go kocham
Uwielbiam owczarki alzackie - tak zewnętrznie ofkorzLubi się tarmosić w parterze?
Tego się właśnie obawiam.Konto usunięte pisze:Żonie (i Tobie) myślę że po pierwszej ćwiartce nieśmiałość przejdzie
Aaaa...vibowit pisze:Tego się właśnie obawiam.Konto usunięte pisze:Żonie (i Tobie) myślę że po pierwszej ćwiartce nieśmiałość przejdzie
Wlasnie probuje sie zorientowac - musimy zaplanowac sobie urlop i wyglada na to, ze nie da rady inaczej, niz kawalek czerwca i I polowa lipca. Teraz pytanie, czy to bedzie kolidowac z takim wyjazdem, czy tez moze to byc wlasnie poczatek naszego urlopu (a wtedy 22-giego nie wracamy do Wroclawia) =)EterycznyŻołądź pisze:Olleo, jedziesz? Będziesz miał wolne miejsce?
esilon skup się bracie. Spojrzyj mi głęboko w oczy i czytaj z ruchu warg. Pisałem to już dwa razy w tym wątkuesilon pisze: 8. Konto usunięte ..........(1 + 1 lub 2 + 4 jaki pokój chcecie? ).....................pokój 2 osobowy +pokój 4osobowy ?
Konto usunięte pisze: skup się bracie. Spojrzyj mi głęboko w oczy i czytaj z ruchu warg.
Konto usunięte pisze: ale ktoś się zadeklarował że nocleg załatwi
esilon, możesz sobie pisać, że brak. I tak wszyscy wiedzą, że jesteś organizatorem imprezyesilon pisze:Konto usunięte pisze: skup się bracie. Spojrzyj mi głęboko w oczy i czytaj z ruchu warg.
Organizatora brak więc reklamacje mozna od razu pozostawić w domkach
esilon pisze: WRC musisz byc![]()
Powiedz wujkowi, że przydałaby się płyta, terenowe opony. Zapytaj też o głębokość brodzenia. Na pewno Ci pożyczy ForkaWRC fan pisze: I jeszcze pytanie - czy jest sens jechać Forkiem bez płyty pod silnikiem na taką off-roadową pojeżdżawkę ? Bo nie wiem czy w ogóle zaczynać temat z wujkiem