Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Rozumiem, że A.A.A. i przyległoś√ są teraz na drugiej półkuli, i że tam cieĻlo bo lat. To nie wnerwia. Mnie wnerwia, że jestem na rej samej pólkuli i chodziłem dziś w T-Shircie. Aż się chce emigorwać.
Cały rok słońce i pogoda. Ruskich nasłać, porządek zrobią.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
widze, że drinki macie conajmniej tak dobre jak my tuArno pisze: Rozumiem, że A.A.A. i przyległoś√ są teraz na drugiej półkuli, i że tam cieĻlo bo lat. To nie wnerwia. Mnie wnerwia, że jestem na rej samej pólkuli i chodziłem dziś w T-Shircie. Aż się chce emigorwać.

Marta już prawie w londonie

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
To jakieś straszne miejsce.Arno pisze: jestem na rej samej pólkuli i chodziłem dziś w T-Shircie

Mnie tam nasza obecna pogoda całkiem odpowiada, przynajmniej jest pretekst, zeby się żywić tym co lubię najbardziej - mięsem i alkoholem (właśnie zjadłem lekki obiad przy otwartym oknie - łosoś i wino, wieczorem jak się ochłodzi zamknę okno, zjem kiełbasę na chlebie ze smalcem i popiję spirytusem

Niestety, podobno wiosna nadchodzi... trzeba się będzie zacząć odchudzać

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
od kiedy ryba to mięso. Ryba to takie coś jak pierogi z truskawkami, to nie jedzenie.WiS pisze: łosoś i wino

Póki co mój samolot stoi na tablicy jako aktualny, więc miejmy nadzieję, że jednak Okęcie przyjmuje loty normalnie. Pada w Polsce?
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
barbie, nic nie pada w Warszawie. Raczej za zimno na opad.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Chloru, Ty jak nie gotujesz to dawaj na skajpa, bo kurna trzymam kciuki i nie mogę pisać 

- WiS
- 6 gwiazdek
Pierogi z truskawkami owszem, ale już z wiśniami, niekoniecznieAlan, Alan, Alan! pisze: Ryba to takie coś jak pierogi z truskawkami, to nie jedzenie.

Ryby też bywają różne - taki węgorz na przykład, jeśli żeruje na dzikich kapieliskach w gliniankach, to jest całkiem niejarski

Tylko rząd, ale jeszcze trochę popada, zdążysz wrócić i obserwować z bliskabarbie pisze: Pada w Polsce?

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Alan, Alan, Alan!, na skajpaja się pisze!

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
WiS pisze: Pierogi z truskawkami owszem
Knedliczki ze śliwuniami, jako deser, nie główne.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Och, wczoraj jak uciekałem przed strażą leśną to marzyłem o czymś takim! mmmmniam!leon pisze: Knedliczki ze śliwuniami
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
jedzeniem nazywamy mięso pochodzenia z mięsa, zwykle charakteryzuje się ono tym, że się poruszało przed trafieniem na ogień i dzidę lub inny humanitarny przedmiot jak łuk, strzała, nabój odpryskowy, gwóźdź etc. Nie licząc miśków koala, które się nie poruszają. Ale je lubimy za to, że są z mięsa i uwielbiają robic to co uwielbia robić każdy normalny facet. Spać, żreć, być nawalonym. Czasami łażą przez ulicę, ale nigdy w poszukiwaniu kolejnego butiku. Zawsze idą się nawalić.WiS pisze: ierogi z truskawkami owszem, ale już z wiśniami, niekoniecznie
Ryby też bywają różne - taki węgorz na przykład, jeśli żeruje na dzikich kapieliskach w gliniankach, to jest całkiem niejarski
Inny rodzaj jedzenia nazywamy babskim i omijamy, gdyż powoduje poważne problemy z tożsamością i uległość w kuchni.
A i najważniejsze. Żarcie z reguły musi boleć na drugi dzień. Wtedy też tracimy wodę i możemy znowu napełniać się piwem.
A. Jajcznica jest dozwolona naturalnie, gdyż jest to niedojrzałe mięso.
Alan, Alan, Alan!,
święte słowa,
powiedział po zeżarciu kilograma surowej wołowiny popitej pół litrem wódki (i tak drugi weekend z rzędu) :D
święte słowa,

powiedział po zeżarciu kilograma surowej wołowiny popitej pół litrem wódki (i tak drugi weekend z rzędu) :D
Chyba 3-ka mi sie konczy
Wlasnie wturlalem sie na Zieleniec. Na trojce trzesie cala skrzynia...

Life is a Joke !
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Jakie warunki w Zieleńcu bo chyba zaliczę w przyszłym tygodniu ? Bardzo twardo ?
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
http://euro2012.interia.pl./news-stadio ... nId,432710
To, qurva nie jest wcale śmieszne!
Dolce far niente 

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Kuźwa, zaczęło mi coś śmierdzieć benzyną w Legacy. Wracaliśmy od znajomych i poczułem smród w kabinie. Myślałem, ze to gdzieś obok, ale jak już dojechaliśmy otworzyłem maskę i jednak czuje specyficzny zapach. Ciekawe co się wysralo... Wolałbym nie utknąć gdzieś jutro na trasie, bo muszę wrócić do Warszawy. No nic, spróbuje pojeździć jutro w dzień i będę obserwował. Na razie jest pod -20 i ciemno, więc nawet nie ma jak sprawdzić. Mogło coś przymarznąć? Nie zauważyłem jakiegoś ubytku na wskaźniku paliwa
Ten obiekt będzie tak kosztowny dla miasta, że tam najpóźniej za rok po prostu wrócą handlarze - będzie znowu największy bazar wschodniej europy - jak wcześniej.FUX pisze:http://euro2012.interia.pl./news-stadio ... nId,432710
Ale teraz będzie pod dachem - lepsze warunki. Można powiedzieć - XXI w.

Godlik,
gdzies kiedys czytalem, ze "czasem bywa tak" w Legasiu przy niskich temp. Podobno nic groznego.
gdzies kiedys czytalem, ze "czasem bywa tak" w Legasiu przy niskich temp. Podobno nic groznego.
Life is a Joke !
Grzegorz, na nartach w Zielencu nie bylem...
... jakies 15 lat.
Bylem dzisiaj na kawie. Ci , no, narciarze
sobie chwala. Droga czarna
i ...twarda
... jakies 15 lat.

Life is a Joke !
Godlik, skoro miły zapach benzyny czuć w kabinie, to bym zdjął siedzisko kanapy z tyłu, zaślepkę nad zbiornikiem i obejrzał okolice pompy paliwa. Maskę dopiero na końcu, bo jeśli tunel nawiewu jest szczelny, to nic spod maski nie powinno się dostawać do kabiny, nawet jeśli coś przecieka.
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Też poczułem zapach benzyny kilka dni temu w swojej imprezie ale teraz jak jest trochę cieplej to już nic nie czuć. Może poczekaj kilka dni ma się ocieplić.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
- WiS
- 6 gwiazdek
No to zarówno pierogi z wiśniami się łapia, jak i łosoś.Alan, Alan, Alan! pisze: jedzeniem nazywamy mięso pochodzenia z mięsa, zwykle charakteryzuje się ono tym, że się poruszało
A tak w ogóle, to najszlachetniejsze jedzenie jest z takiego mięsa, ktore niedługo przed zjedzeniem nie tylko "się poruszało", ale jeszcze poruszało się w Twoim kierunku, szczerząc kły.
O!

Alan, Alan, Alan! pisze: Jajcznica jest dozwolona naturalnie, gdyż jest to niedojrzałe mięso.

PS. Przy czym jajecznica z jaj krokodyla stoi wyżej niż jajecznica z jaj kurzych

O ile ktoś tego podczas E2012 nie wysadzi w powietrzeЛукашэнка pisze: za rok po prostu wrócą handlarze - będzie znowu największy bazar wschodniej europy - jak wcześniej.

e tam,WiS pisze:O ile ktoś tego podczas E2012 nie wysadzi w powietrzeЛукашэнка pisze: za rok po prostu wrócą handlarze - będzie znowu największy bazar wschodniej europy - jak wcześniej.
takie kity to można wciskać politykom przy dzieleniu budżetu na "obroność" pomiędzy różnych potrzebujących...
a nie zwykłym, prostym obywatelom