Z dwojga złego ...Godlik pisze:
He he he. Chyba my będziemy wypluwać płuca, a Ty będziesz kółka wokół nas robił
To już wolę napić się z Konto usunięte

Z dwojga złego ...Godlik pisze:
He he he. Chyba my będziemy wypluwać płuca, a Ty będziesz kółka wokół nas robił
To już wolę napić się z Konto usunięte
Jak bym lubił i umiał, to bym nie musiał ćwiczyćesilon pisze:Gump pisze: ale Fido nie wygląda mi na takiego co by lubił wypić
wygląda nie wyglada ale gada dobrze
Ciesze się.... Juto możesz mieć ciężki dzień -> zakwasy. Dziś nic nie czujesz bo pobiegałeś na świeżościGodlik pisze: No dobra, zmotywowałeś mnie. Z wielkim bólem (i po obiedzie u teściowej...) zmusiłem się. Sił starczyło mi tylko na 6,2 km i 33 minuty
A teraz uzupełniam kalorie
Za jakieś 20 lat; tyle minęło od wyzwolenia, więc na cuda od ręki nie liczę...inquiz pisze:FUX, wierzysz w cuda
Ale pewnie wył jak szlifierka tnąca ruręЛукашэнка pisze:Z radością donoszę, że Forester 2.5XT (MY2006) po ośmiu dobach stania na siarczystym mrozie, dzisiaj wczesnym rankiem, przy temp. -17oC...
odpalił bez problemu.
danikl pisze: mój klekot w sobote rano nie odpalił
Zapomniałem tego ustrojstwa dolać i się akumulator poddał . U mnie ciepło pojawia się po kilku km jazdy po mieścieesilon pisze:danikl pisze: mój klekot w sobote rano nie odpalił
dzisiaj jeźdże klekotem który na szczęście odpala ale pierwszy podmuch ciepła( taki +1:) ) po 30km wydaje do kabiny, kto to wymyslił te samochody na gnojówke
A jaki ma związek akumulator z domieszkami.danikl pisze:Zapomniałem tego ustrojstwa dolać i się akumulator poddał . U mnie ciepło pojawia się po kilku km jazdy po mieście
To bardzo fajna sprawa jest, tylko trzeba uważać z tym grzaniem tyłeczka, bo bardzo łatwo można sobie nerki i inne przydatki tym załatwićvibowit pisze:2. W audi są podgrzewane stołki i przy temperaturze < -20 w tyłek jest ciepło od samego startu.
Ano taki ,że też nigdy niczego nie dolewałem i chyba w czwartek zanim odpalił to musiałem go trochę kręcić i niestety w Sobotę już nie starczyło prądu na dłuższe kręcenie. W niedzielę wieczorem dolałem tego specyfiku i wczoraj i dzisiaj odpalił bez problemu .vibowit pisze:A jaki ma związek akumulator z domieszkami.danikl pisze:Zapomniałem tego ustrojstwa dolać i się akumulator poddał . U mnie ciepło pojawia się po kilku km jazdy po mieście
vibowit pisze: esi, masz jakieś traumatyczne doświadczenia. W Odi faktycznie zaczyna dmuchać ciepłe powietrze nieco później niż w GT, ale..