Zima w Górach AD. 2012
Re: Zima w Górach AD. 2012
GAZ KURWWWWWWAAAAA GAZZZZZZZ

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
HELLL YEAHHHH

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Wełniacz, fajne
to was tam wczoraj na Polsacie pokazywali w Wiadomościach
co do drugiego filmiku to ,może to tylko moje wrażenie ,ale wydaje mi się ,że szczególnie na początku, za blisko się trzymacie siebie ,w razie jakiegoś bączka mogło by być niewesoło 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Wełniacz pisze: W końcu zamarzły jeziora i...
No piękna sprawa
Ale chyba brakuje kolca do pełnego odlotu
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Boki pierwsza klasa. Widać, że na Mazurach wiedzą do czego służą czterołapy z turbo. 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
A właśnie, co na to niebiescy? Nie wolno po jeziorze jeździć? Widziałem w wiadomościach ostatnio jak jakiś radiowóz zorganizował pościg po jeziorze hehhehe

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Arti pisze: A właśnie, co na to niebiescy? Nie wolno po jeziorze jeździć? Widziałem w wiadomościach ostatnio jak jakiś radiowóz zorganizował pościg po jeziorze hehhehe
Artiś, nie tyle nie można jeździć po zamarźniętym akwenie, co nie ma do niego....legalnego zjazdu. I tu leży wielki kocur pogrzebany
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Za onetem
"Mieszkańcy osiedli położonych nad największym w Olsztynie jeziorem Krzywym każdego dnia obserwują jak po tafli akwenu ścigają się kierowcy rajdowych samochodów."
http://moto.onet.pl/1656653,1,jazda-po- ... tml?node=2
"Mieszkańcy osiedli położonych nad największym w Olsztynie jeziorem Krzywym każdego dnia obserwują jak po tafli akwenu ścigają się kierowcy rajdowych samochodów."
http://moto.onet.pl/1656653,1,jazda-po- ... tml?node=2
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Wełniacz, mega !
w sumie nie pamiętam nigdy żebym właził na lód na jeziorze, ale żeby tak autem wjechać, to trzeba raczej mieć jaja :)
w sumie nie pamiętam nigdy żebym właził na lód na jeziorze, ale żeby tak autem wjechać, to trzeba raczej mieć jaja :)
Pięknie, widziałem obie informacje w TV o jeżdżeniu na Krzywym. O dziwo jednego wieczora w TVN i TVP. Chyba jakiś usłużny doniósł aby zrobić reportaże. A co do legalności to jak G67 napisał, brak oficjalnego zjazdu do jeziora.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz pisze: brak oficjalnego zjazdu do jeziora.
Ponoć są 3.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
leon, tak gadali w telewizorni ale telewizja zazwyczaj kłamie
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Wełniacz pisze: A tak to ze środka wyglądało
Chciałem tylko zauważyć, że wątek nazywa się "zima W GÓRACH"
A tak serio to zazdraszczam świetnej zabawy
I dlatego tutaj wkleiłem bo to był SZCZYT moich możliwościryjeks pisze:Wełniacz pisze: A tak to ze środka wyglądało
Chciałem tylko zauważyć, że wątek nazywa się "zima W GÓRACH"![]()
:
Wełniacz, świetne waruny trzeba będzie kiedyś zrobić wymianę doświadczeń my do was na jeziorka ,wy do nas w góry

ja to się boję najbardziej tego na tych waszych stawach

Apropo Zimy w górach:
"Od wieczora obfite opady śniegu. Sprzęt odśnieżający w najwyższej gotowości" - Onet.pl
:)) W końcu! Pojeździmy jak ludzie w normalnych warunkach, a nie niskie zmrożone bandy, czarne jezdnie i w ogóle nie ślisko! :)
"Od wieczora obfite opady śniegu. Sprzęt odśnieżający w najwyższej gotowości" - Onet.pl
:)) W końcu! Pojeździmy jak ludzie w normalnych warunkach, a nie niskie zmrożone bandy, czarne jezdnie i w ogóle nie ślisko! :)
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
No ja właśnie też nie jestem przekonany. Jakoś twarde podłoże bardziej do mnie przemawia, mimo, że czasem spotkanie z nim może być bolesne. Auto da się wyklepać, za to po pełnym zanurzeniu to już niewiele się odzyskaburat pisze: ja to się boję najbardziej tego na tych waszych stawach
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

co jak co, ale w tym roku zima była taka, że warstwa lodu jest pewnie baaaaaaaaaardzo gruba... Jak na Ice Road Truckers sobie dają radę 18-kołowcami, to co za problem w subaru... temperatury wcale nie dużo wyższe, niż na Alasce
Ale w trakcie "typowej" zimy chyba bym się nie odważył..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna