Wełniacz, fajne to was tam wczoraj na Polsacie pokazywali w Wiadomościach co do drugiego filmiku to ,może to tylko moje wrażenie ,ale wydaje mi się ,że szczególnie na początku, za blisko się trzymacie siebie ,w razie jakiegoś bączka mogło by być niewesoło
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
A właśnie, co na to niebiescy? Nie wolno po jeziorze jeździć? Widziałem w wiadomościach ostatnio jak jakiś radiowóz zorganizował pościg po jeziorze hehhehe
Arti pisze:
A właśnie, co na to niebiescy? Nie wolno po jeziorze jeździć? Widziałem w wiadomościach ostatnio jak jakiś radiowóz zorganizował pościg po jeziorze hehhehe
Artiś, nie tyle nie można jeździć po zamarźniętym akwenie, co nie ma do niego....legalnego zjazdu. I tu leży wielki kocur pogrzebany
"Mieszkańcy osiedli położonych nad największym w Olsztynie jeziorem Krzywym każdego dnia obserwują jak po tafli akwenu ścigają się kierowcy rajdowych samochodów."
Pięknie, widziałem obie informacje w TV o jeżdżeniu na Krzywym. O dziwo jednego wieczora w TVN i TVP. Chyba jakiś usłużny doniósł aby zrobić reportaże. A co do legalności to jak G67 napisał, brak oficjalnego zjazdu do jeziora.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
burat pisze:
ja to się boję najbardziej tego na tych waszych stawach
No ja właśnie też nie jestem przekonany. Jakoś twarde podłoże bardziej do mnie przemawia, mimo, że czasem spotkanie z nim może być bolesne. Auto da się wyklepać, za to po pełnym zanurzeniu to już niewiele się odzyska . Wiem, że skoro ludzie latają po lodzie, to jakoś tam jest to bezpieczne, ale ja jestem sceptyczny....
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
co jak co, ale w tym roku zima była taka, że warstwa lodu jest pewnie baaaaaaaaaardzo gruba... Jak na Ice Road Truckers sobie dają radę 18-kołowcami, to co za problem w subaru... temperatury wcale nie dużo wyższe, niż na Alasce Ale w trakcie "typowej" zimy chyba bym się nie odważył..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna