Więc ktoś chętny

tu stronka co i jak

jak lubisz fajne pogo to w Warszawie pod tym względem było zajebiścieburat pisze:No właśnie a co z "atmosferą" na koncercie bo doszły mnie głosy ,że w Wawce dużo lepsza jest niż w Pradze.
A jak bilet to tylko na Golden Circle
chodzi tylko o dostęp do browara czy nagłośnienie też lipaKonto usunięte pisze: jak lubisz piwko i posłuchac to kaszana
Konto usunięte pisze: Azrael, w Chorzowie był lipa jakiej mało jak zawiał wiatr to muzyka uciekała (siedziałem na koronie nie ganiałem po płycie)
Ten starszy koncert w Chorzowie był lepszy- moze dlatego ze nie wiało
burat pisze: Azrael, jeśli chodzi o nagłośnienie tak??
dokładnie tak -choć nie wiem na którym ty byłeśAzrael pisze:Konto usunięte pisze: Azrael, w Chorzowie był lipa jakiej mało jak zawiał wiatr to muzyka uciekała (siedziałem na koronie nie ganiałem po płycie)
Może mówimy o różnych Chorzowach? Ja na jednym tam akurat byłem.
.
Faktycznie na koronie było kiepsko (rozmawaiamy o 2008) .Znajomi tam byli i przenieśli się na płytę . Ja byłem na płycie i było ok choć czasami dzwięk pływał .Konto usunięte pisze:Azrael, w Chorzowie był lipa jakiej małojak zawiał wiatr to muzyka uciekała
(siedziałem na koronie nie ganiałem po płycie)
Ten starszy koncert w Chorzowie był lepszy- moze dlatego ze nie wiało![]()
jak by tak grali wszystko do Czarnego Albumu to bym się nie obraziłKonto usunięte pisze: eraz będzie cały Czarny Albumna nim ponoć skończyła sie Metallica
![]()
Byłam na obydwóch koncertach, na płycie słychać było doskonale.Konto usunięte pisze:dokładnie tak -choć nie wiem na którym ty byłeśAzrael pisze:Konto usunięte pisze: Azrael, w Chorzowie był lipa jakiej mało jak zawiał wiatr to muzyka uciekała (siedziałem na koronie nie ganiałem po płycie)
Może mówimy o różnych Chorzowach? Ja na jednym tam akurat byłem.
.![]()
w 2008 wiało i była lipa z wiatrem
może na dole było git ale na górze jak zawiał wiatr nie było słychać muzyki- zanikała![]()
na wczesniejszym było wszystko git (szukam biletu bo nie wiem który to był rok)
znalazłem -2004
Az, dostałem zaproszenie na ten koncert. Ze względu na mój stan będę zajmował miejsce w strefie z "wózkiem" może zechcesz do mnie dołączyć jako mój opiekun? :)Azrael pisze:Ja na Bemowo mam na piechotę 15 minut, więc kłopoty z parkowaniem mnie nie dotyczą ;) wieć chyba się wybiorę jak będę mógł.
No niestety tym razem odpuszczam .Za to w lipcu jadę na RHCHP.Poza tym zamierzam trochę polatać na Euro po meczach i niestety budżet tego wszystkiego nie wytrzymaGrzesiek_67 pisze:
PS. danikl, a Ty Leszczyku idziesz ?
danikl pisze: RHCHP
Trochę mnie kusi, nie powiemGrzesiek_67 pisze: Bacha, będziesz w Warszawie na Metallice ? Jak tak, to idziemy razem![]()
![]()
Życzę, żeby ten koncert był udany.danikl pisze: Za to w lipcu jadę na RHCHP