straszne info
Coś niedobrego
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Re: Coś niedobrego
A tu jeszcze ciekawa wypowiedź w tej sprawie:FUX pisze:Najczęściej muszą się do poziomu reproduktorów, o pardon, rodziców dostosować...Konto usunięte pisze: tak debilnych pytań o wyjazd na zimowa szkołę dawno nie słyszałem
+ poziom nauczycieli
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/5024732, ... rukuj.html
No i co dalej z tą Polską? zapytałby ktoś...
Ale ja zapytam, co dalej z tym kręgiem kulturowym, do którego aspirując, w końcu się w nim znaleźliśmy z określonymi konsekwencjami... i nadal aspirujemy, żeby tych konsekwencji było jeszcze więcej.
Ciągle mało nam.
Coś bardzo trafnego jest w tym stwierdzeniu Legutki na temat głupoty.
A żebyś wiedział , to nie jest normalneKonto usunięte pisze: straszne info
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Oj, należy Ci się nagroda za wskazanie najciężsej zbrodni w tym kraju!
Proponuję, aby nagroda, którą zdobyłeś nosiła imię Adama Michnika.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Piter sory ale takie gówno nie powinno wisieć na stronie onetu nawet 5 minPiter 35 pisze:A żebyś wiedział , to nie jest normalneKonto usunięte pisze: straszne info. Wyrok zapadł i ma się ten obywatel dostosować a On ma to w dupie
wiadomość dnia w morde - już nie ma o czym pisać ? tyle jest złych wyroków czy nie załatwionych spraw a Tu prosze wielka Agora jest pokrzywdzona
są sądy niech się sądzą
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
obserwuje to od 4 lat-chodzi mi o szkołę podstawową TRAGEDIA. Twierdzę, że czym szybciej powinno się powrócić do 8 lat szkoły i potem LO, technika czy inne szkoły.Лукашэнка pisze:A tu jeszcze ciekawa wypowiedź w tej sprawie:FUX pisze:Najczęściej muszą się do poziomu reproduktorów, o pardon, rodziców dostosować...Konto usunięte pisze: tak debilnych pytań o wyjazd na zimowa szkołę dawno nie słyszałem
+ poziom nauczycieli
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/5024732, ... rukuj.html
![]()
No i co dalej z tą Polską? zapytałby ktoś...
Ale ja zapytam, co dalej z tym kręgiem kulturowym, do którego aspirując, w końcu się w nim znaleźliśmy z określonymi konsekwencjami... i nadal aspirujemy, żeby tych konsekwencji było jeszcze więcej.
Ciągle mało nam.
Coś bardzo trafnego jest w tym stwierdzeniu Legutki na temat głupoty.
Tym dzieciakom sie w baniakach poprzewracało - oni idąc do gimnazjum myślą, ze sa już bardzo dorośli
16 lat pracuje na uczelni wyższej i powiem tak - ostatnie 3 lata tragedia umysłowa
Poczekaj aż dotrą studenci wychowani na SMS i GG . Zaczniesz dostawać teksty bez dużych liter , interpunkcji i błędami ortograficznymi .Konto usunięte pisze: 16 lat pracuje na uczelni wyższej i powiem tak - ostatnie 3 lata tragedia umysłowa![]()
więcej testów a oni za 4 lata nie będą znali wzoru na pole trójkąta
![]()
Zobacz tematy zakładane na forum przez młodych i gniewnych co poprawność językową zostawiają wykształciuchom . Mnie sie nie chce czytać i nawet jak wiem jaka jest przyczyna awarii , to nie reaguję i nie podpowiadam
Chyba się nie rozumiemyЛукашэнка pisze: Oj, należy Ci się nagroda za wskazanie najciężsej zbrodni w tym kraju!
Tego to nie rozumiem , do czego pijeszЛукашэнка pisze: Proponuję, aby nagroda, którą zdobyłeś nosiła imię Adama Michnika.
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35,
jakie państwo prawa?
Właśnie historia spółki Agora pięknie obrazuje jakie to państwo i jakie jego prawa, a raczej kpina z państwa prawa.
A to, ze agorowcy wręcz lubują się w pieniactwie sądowym - to taka ich kolejna aberacja.
Poza tym, żaden skazany nie ma obowiązku zgadzać się z wyrokiem sądu.
Gdyby było inaczej, to nie istniałyby instytucje odwołań, apelacji, itd...
Masz najwyraźniej osobistą awersję do Jarosława Kaczyńskiego, skoro tak podnosisz wagę tego incydentu, bardziej politycznego przecież niż kryminalnego.
jakie państwo prawa?
Właśnie historia spółki Agora pięknie obrazuje jakie to państwo i jakie jego prawa, a raczej kpina z państwa prawa.
A to, ze agorowcy wręcz lubują się w pieniactwie sądowym - to taka ich kolejna aberacja.
Poza tym, żaden skazany nie ma obowiązku zgadzać się z wyrokiem sądu.
Gdyby było inaczej, to nie istniałyby instytucje odwołań, apelacji, itd...
Masz najwyraźniej osobistą awersję do Jarosława Kaczyńskiego, skoro tak podnosisz wagę tego incydentu, bardziej politycznego przecież niż kryminalnego.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
"To nie ludzie - to wilcy!"Лукашэнка pisze: Masz najwyraźniej osobistą awersję do Jarosława Kaczyńskiego,
"Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie"Лукашэнка pisze: żaden skazany nie ma obowiązku zgadzać się z wyrokiem sądu
"...a u was biją Murzynów, o!"Лукашэнка pisze: historia spółki Agora pięknie obrazuje jakie to państwo i jakie jego prawa, a raczej kpina z państwa prawa.
" Dyktator ' my się chyba nie rozumiemy
Dla mnie to jest wszystko jedno kto to jest, czy Kaczyński , czy Tusk czy inny marny polityk .
Ważne jest to ,że człowiek, który rządził 40 mln krajem i ma aspiracje do ponownego wybrania by nim rządzić, nie respektuje orzeczenia sądu
.
To przepraszam bardzo są równi i równiejsi
Więc jak przegrał to musi się zastosować do orzeczenia sądu
A podnoszę tylko wątek na nie respektowania prawa . Tak samo bym się oburzył gdyby to był polityk z innej partii
Tak samo mnie dobiła premia dla gościa co organizował euro 2012 . No rzesz , za co on dostał ta premię , za wykonywanie swojej pracy
To każdy urzędnik powinien takie premie dostawać , bo zrobił co miał do zrobienia
Dla mnie to jest wszystko jedno kto to jest, czy Kaczyński , czy Tusk czy inny marny polityk .
Ważne jest to ,że człowiek, który rządził 40 mln krajem i ma aspiracje do ponownego wybrania by nim rządzić, nie respektuje orzeczenia sądu
To przepraszam bardzo są równi i równiejsi
Nie jestem pewny ale chyba już wyczerpał sposoby odwołania się do wyższej instancji lub z niej nie skorzystał ( jego prawo ) .Лукашэнка pisze: Poza tym, żaden skazany nie ma obowiązku zgadzać się z wyrokiem sądu
Więc jak przegrał to musi się zastosować do orzeczenia sądu
A Kaczyńskiego nie lubię to prawda , to mały człowiek , megaloman rządny władzy ( z resztą jak reszta tej chorej klasy politycznej ).Лукашэнка pisze: Masz najwyraźniej osobistą awersję do Jarosława Kaczyńskiego, skoro tak podnosisz wagę tego incydentu, bardziej politycznego przecież niż kryminalnego.
A podnoszę tylko wątek na nie respektowania prawa . Tak samo bym się oburzył gdyby to był polityk z innej partii
Tak samo mnie dobiła premia dla gościa co organizował euro 2012 . No rzesz , za co on dostał ta premię , za wykonywanie swojej pracy
To każdy urzędnik powinien takie premie dostawać , bo zrobił co miał do zrobienia
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, no tak miał skonstruowana umowę czy kontrakt i ,mu się należy.Piter 35 pisze: . No rzesz , za co on dostał ta premię , za wykonywanie swojej pracy
To każdy urzędnik powinien takie premie dostawać , bo zrobił co miał do zrobienia![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie do końca się zgodzę. Skoro to chłop odpowiedzialny za narodowy, a na narodowym nie można grać meczy i nie jest skończony to znaczy, że nie wykonał zadania i sie nie należy. No ale pewno umowa jest taka, że się należyKruszyn pisze: Piter 35, no tak miał skonstruowana umowę czy kontrakt i ,mu się należy.
a w sumie, może wyślę klientowi fakturę, bo mi się już nie chce kończyć tej roboty
Alan, Alan, Alan!, niby tak , jeżeli to jego wina,
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
skoro jest szefem cyrku to jego, po to się zatrudnia szefówKruszyn pisze: Alan, Alan, Alan!, niby tak , jeżeli to jego wina,
Jak klientowi nie chodzi strona bo marne łącze to co ? Nie powinien Ci zapłacić 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ja nie podpisuję umów na dostawę łącza, serwera etc. i zawsze mam jakiś zapisek o tym, że to nie moja sprawaKruszyn pisze: Jak klientowi nie chodzi strona bo marne łącze to co ? Nie powinien Ci zapłacić
ale jeżeli nie chodzi, bo dałem dupy, to nie mówię, że się zmęczyłem tylko siadam i robię
tak to już jest, podejmujesz się pracy, ponosisz ryzyko.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
z jego odwołaniem to jest jakas grubsza sprawaKruszyn pisze:Piter 35, no tak miał skonstruowana umowę czy kontrakt i ,mu się należy.Piter 35 pisze: . No rzesz , za co on dostał ta premię , za wykonywanie swojej pracy
To każdy urzędnik powinien takie premie dostawać , bo zrobił co miał do zrobienia![]()
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Konto usunięte pisze: z jego odwołaniem to jest jakas grubsza sprawa
Ten kraj jest chory, bardzo chory.
Tak sobie myślę ,że jeśli teraz ludzie nie wyjdą na ulicę to już niedługo będzie za późno, obudzimy się z ręką w nocniku tak jak Grecy.
Kolejny zastrzyk gotówki z Eurolandu nic nie da, Grecja jest skazane na porażkę niestety.
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
czarnowidztwo jest typowym efektem zimna, małej ilości promieni słonecznych,
oby do wiosny
a premie tez bym wziął jeżeli była zapisana w umowie
choćby za to z kim* musiał pracować sie należała
*z politykami
oby do wiosny
a premie tez bym wziął jeżeli była zapisana w umowie
choćby za to z kim* musiał pracować sie należała
*z politykami
jeśli chodzi o Kaplera, to (nie broniąc go) ale z tego co wiem oddał wszystkie papiery jakie miał do zdania - czyli stadion wszystkie odbiory przeszedł, ma zgodę na użytkowanie obiektu - jeżeli miał taki zapis w kontrakcie, że premia należy się w momencie uzyskania pozwolenia na użytkowanie - to w sądzie się wybroni.
A to że policja nie wydała zgody na mecz podwyższonego ryzyka - to już inna sprawa. Zresztą gościu w trakcie umowy miał obniżoną pensję, czego w kontrakcie nie było, a mimo wszystko się zgodził na obniżkę poborów - który manager by tak zrobił? Murzyn zrobił swoje, murzyn może spier...
dla mnie niedobrą wiadomością dnia jest to
http://wyborcza.pl/1,75478,11139069,Kib ... tnich.html
A to że policja nie wydała zgody na mecz podwyższonego ryzyka - to już inna sprawa. Zresztą gościu w trakcie umowy miał obniżoną pensję, czego w kontrakcie nie było, a mimo wszystko się zgodził na obniżkę poborów - który manager by tak zrobił? Murzyn zrobił swoje, murzyn może spier...
dla mnie niedobrą wiadomością dnia jest to
normalnie przypierdzielić to małoza wybiórczą
Grupa kiboli Arki Gdynia zaatakowała piłkarzy Lechii Gdańsk z rocznika... 2004! Napastnicy zrywali z dzieci koszulki i bili rodziców, którzy stanęli w ich obronie. - Jak mamy im teraz wytłumaczyć, że to byli bandyci, że zabawa w piłkę wcale tak nie wygląda - pyta załamany trener Lechii
Więcej... http://wyborcza.pl/1,75478,11139069,Kib ... z1mLC04u9x
http://wyborcza.pl/1,75478,11139069,Kib ... tnich.html
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
no ja właśnie mam dysonans poznawczy.OBK H6 pisze:jeśli chodzi o Kaplera, to (nie broniąc go) ale z tego co wiem oddał wszystkie papiery jakie miał do zdania - czyli stadion wszystkie odbiory przeszedł, ma zgodę na użytkowanie obiektu
stadion wybudowany, oddany, odebrany, otwarty (oficjalnie) a tu nagle: nie wolno rozegrać meczu.
WTF?
a może po prostu miasto nie chciało rozdziewiczać obiektu przed Euro 2012?
damaz - muszą rozdziewiczyć - wg umowy z UEFA muszą zostać rozegrane min 2 oficjalne mecze na stadionie z min 20 tys ludzi
bardzo mi się spodobał komentarz na forum pod artykułem o tych idiotach z arki gdynia, co niby kibicami są a pobili 7 letnie dzieci
bardzo mi się spodobał komentarz na forum pod artykułem o tych idiotach z arki gdynia, co niby kibicami są a pobili 7 letnie dzieci
O ile pewne zachowania, pomimo, że nielegalne mogą być tolerowane, to jest grupa sytuacji, które nie mają prawa mieć miejsca nawet w społeczeństwie bezprawia. Nie przeszkadza mi, że kibole się leją w lasach, parkach, poza miastem, ich zdrowie, ich czas, ich sprawa.
Jednak takie zachowania są niedopuszczalne i wierzę, że środowisko samo się z nich oczyści. To tak jak z etyką więzienną. Mordercy, gwałciciele, złodzieje żyją sobie w swoim parasystemie i jakoś w nim się odnajdują. Natomiast jeśli pójdzie plotka, że ktoś ze skazańców molestował lub krzywdził dzieci, to wyrok zostaje wykonany przez więźniów.
Kto tyka dzieci nie jest człowiekiem, lecz bydlęciem i powinien być trzymany na uwięzi.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
damaz pisze: WTF?
gdyby stadion był galerią handlową wybudowana przez "biznes" to na pewno wpuściliby klientów 5 minut po odbiorze a poniewaz na razie jest to strategiczny obiekt polityczny to decyzje w jego sprawie nie będa racjonalne
-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
stadiony zostały zaprojektowane i wybudowane pod ME i spełniają te normy (?)
liga i nasze podwórko to inna rzeczywistość => zasieki, druty kolczaste, psy (czworonogi :), armatki, gumowe kule
tego nie opisują żadne normy, albo przestrzeganie ich jest żadne

liga i nasze podwórko to inna rzeczywistość => zasieki, druty kolczaste, psy (czworonogi :), armatki, gumowe kule
tego nie opisują żadne normy, albo przestrzeganie ich jest żadne