straszne info

A tu jeszcze ciekawa wypowiedź w tej sprawie:FUX pisze:Najczęściej muszą się do poziomu reproduktorów, o pardon, rodziców dostosować...Konto usunięte pisze: tak debilnych pytań o wyjazd na zimowa szkołę dawno nie słyszałem
+ poziom nauczycieli
A żebyś wiedział , to nie jest normalneKonto usunięte pisze: straszne info
Oj, należy Ci się nagroda za wskazanie najciężsej zbrodni w tym kraju!
Piter sory ale takie gówno nie powinno wisieć na stronie onetu nawet 5 minPiter 35 pisze:A żebyś wiedział , to nie jest normalneKonto usunięte pisze: straszne info. Wyrok zapadł i ma się ten obywatel dostosować a On ma to w dupie
obserwuje to od 4 lat-chodzi mi o szkołę podstawową TRAGEDIA. Twierdzę, że czym szybciej powinno się powrócić do 8 lat szkoły i potem LO, technika czy inne szkoły.Лукашэнка pisze:A tu jeszcze ciekawa wypowiedź w tej sprawie:FUX pisze:Najczęściej muszą się do poziomu reproduktorów, o pardon, rodziców dostosować...Konto usunięte pisze: tak debilnych pytań o wyjazd na zimowa szkołę dawno nie słyszałem
+ poziom nauczycieli
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/5024732, ... rukuj.html
![]()
No i co dalej z tą Polską? zapytałby ktoś...
Ale ja zapytam, co dalej z tym kręgiem kulturowym, do którego aspirując, w końcu się w nim znaleźliśmy z określonymi konsekwencjami... i nadal aspirujemy, żeby tych konsekwencji było jeszcze więcej.
Ciągle mało nam.
Coś bardzo trafnego jest w tym stwierdzeniu Legutki na temat głupoty.
Poczekaj aż dotrą studenci wychowani na SMS i GG . Zaczniesz dostawać teksty bez dużych liter , interpunkcji i błędami ortograficznymi .Konto usunięte pisze: 16 lat pracuje na uczelni wyższej i powiem tak - ostatnie 3 lata tragedia umysłowa![]()
więcej testów a oni za 4 lata nie będą znali wzoru na pole trójkąta
![]()
Chyba się nie rozumiemyЛукашэнка pisze: Oj, należy Ci się nagroda za wskazanie najciężsej zbrodni w tym kraju!
Tego to nie rozumiem , do czego pijeszЛукашэнка pisze: Proponuję, aby nagroda, którą zdobyłeś nosiła imię Adama Michnika.
"To nie ludzie - to wilcy!"Лукашэнка pisze: Masz najwyraźniej osobistą awersję do Jarosława Kaczyńskiego,
"Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie"Лукашэнка pisze: żaden skazany nie ma obowiązku zgadzać się z wyrokiem sądu
"...a u was biją Murzynów, o!"Лукашэнка pisze: historia spółki Agora pięknie obrazuje jakie to państwo i jakie jego prawa, a raczej kpina z państwa prawa.
A to, ze agorowcy wręcz lubują się w pieniactwie sądowym - to taka ich kolejna aberacja.
Nie jestem pewny ale chyba już wyczerpał sposoby odwołania się do wyższej instancji lub z niej nie skorzystał ( jego prawo ) .Лукашэнка pisze: Poza tym, żaden skazany nie ma obowiązku zgadzać się z wyrokiem sądu
A Kaczyńskiego nie lubię to prawda , to mały człowiek , megaloman rządny władzy ( z resztą jak reszta tej chorej klasy politycznej ).Лукашэнка pisze: Masz najwyraźniej osobistą awersję do Jarosława Kaczyńskiego, skoro tak podnosisz wagę tego incydentu, bardziej politycznego przecież niż kryminalnego.
Piter 35, no tak miał skonstruowana umowę czy kontrakt i ,mu się należy.Piter 35 pisze: . No rzesz , za co on dostał ta premię , za wykonywanie swojej pracy
To każdy urzędnik powinien takie premie dostawać , bo zrobił co miał do zrobienia![]()
nie do końca się zgodzę. Skoro to chłop odpowiedzialny za narodowy, a na narodowym nie można grać meczy i nie jest skończony to znaczy, że nie wykonał zadania i sie nie należy. No ale pewno umowa jest taka, że się należyKruszyn pisze: Piter 35, no tak miał skonstruowana umowę czy kontrakt i ,mu się należy.
skoro jest szefem cyrku to jego, po to się zatrudnia szefówKruszyn pisze: Alan, Alan, Alan!, niby tak , jeżeli to jego wina,
ja nie podpisuję umów na dostawę łącza, serwera etc. i zawsze mam jakiś zapisek o tym, że to nie moja sprawaKruszyn pisze: Jak klientowi nie chodzi strona bo marne łącze to co ? Nie powinien Ci zapłacić
z jego odwołaniem to jest jakas grubsza sprawaKruszyn pisze:Piter 35, no tak miał skonstruowana umowę czy kontrakt i ,mu się należy.Piter 35 pisze: . No rzesz , za co on dostał ta premię , za wykonywanie swojej pracy
To każdy urzędnik powinien takie premie dostawać , bo zrobił co miał do zrobienia![]()
Konto usunięte pisze: z jego odwołaniem to jest jakas grubsza sprawa
normalnie przypierdzielić to małoza wybiórczą
Grupa kiboli Arki Gdynia zaatakowała piłkarzy Lechii Gdańsk z rocznika... 2004! Napastnicy zrywali z dzieci koszulki i bili rodziców, którzy stanęli w ich obronie. - Jak mamy im teraz wytłumaczyć, że to byli bandyci, że zabawa w piłkę wcale tak nie wygląda - pyta załamany trener Lechii
Więcej... http://wyborcza.pl/1,75478,11139069,Kib ... z1mLC04u9x
no ja właśnie mam dysonans poznawczy.OBK H6 pisze:jeśli chodzi o Kaplera, to (nie broniąc go) ale z tego co wiem oddał wszystkie papiery jakie miał do zdania - czyli stadion wszystkie odbiory przeszedł, ma zgodę na użytkowanie obiektu
O ile pewne zachowania, pomimo, że nielegalne mogą być tolerowane, to jest grupa sytuacji, które nie mają prawa mieć miejsca nawet w społeczeństwie bezprawia. Nie przeszkadza mi, że kibole się leją w lasach, parkach, poza miastem, ich zdrowie, ich czas, ich sprawa.
Jednak takie zachowania są niedopuszczalne i wierzę, że środowisko samo się z nich oczyści. To tak jak z etyką więzienną. Mordercy, gwałciciele, złodzieje żyją sobie w swoim parasystemie i jakoś w nim się odnajdują. Natomiast jeśli pójdzie plotka, że ktoś ze skazańców molestował lub krzywdził dzieci, to wyrok zostaje wykonany przez więźniów.
Kto tyka dzieci nie jest człowiekiem, lecz bydlęciem i powinien być trzymany na uwięzi.
damaz pisze: WTF?