No jasne, już widzę jak Kepler się zwalnia na sam koniec....jasne ,że wyjścia nie miął , papiery już pewnie gotowe czekały. Stadion został odebrany ,otwarty ..kasa się należy i już. Nasuwa się pytanie kto i jakim cudem go odebrał jak są problemy z rozegraniem meczy? W końcu taki projekt nie odbiera jedna osoba tylko jakaś komisja fachowców , z policją i strażą na czele.Nie spełnia kryteriów nie odbieramy , nie wypłacamy kasy proste. Tak mi się wydaje .A teraz chłop bierze pół baniaka i jedzie bzykać na hawaje.esilon pisze: gdyby stadion był galerią handlową wybudowana przez "biznes" to na pewno wpuściliby klientów 5 minut po odbiorze a poniewaz na razie jest to strategiczny obiekt polityczny to decyzje w jego sprawie nie będa racjonalne
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
u widać kolega nie był na nowych stadionach(stadiony Wisły,Legii,SAląska,Lechii,Korony Kielce,Zagłębia Lubin,Arki Gdynia,Cracovi czy Lech)-zasieków i drutu już dawno nie mazino pisze: zasieki, druty kolczaste, psy (czworonogi :), armatki, gumowe kule
:
a psy i gumowe kule są na całym świecie + gaz (tego nie lubię
no widzę że Bergen pomagasz doprowadzić debili na policję ?
tak trzymaj
http://www.sport.pl/sport-trojmiasto/1, ... tnich.htmlW ogólnopolskim turnieju halowym, który odbył się w Redzie, grały dzieci do lat 9. Lechia przyjechała nawet z zespołem z rocznika 2004, a więc z drużyną siedmiolatków.
W niedzielę ok. godz. 16 do hali wtargnęła grupa pseudokibiców Arki, którzy rzucili się na młodziutkich piłkarzy Lechii.
- Grupa ok. 15 bandytów w wieku 20-30 lat, niektórzy w kominiarkach, zdzierało z dzieci koszulki Lechii, zabierali im szaliki. W obronie dzieci stanęli rodzice. Kiedy wybiegłem z szatni słysząc krzyki jeden z nich leżał już zakrwawiony na podłodze - relacjonuje trener młodych piłkarzy Lechii Grzegorz Grzegorczyk i dodaje: - Płacz dzieci był porażający.
Kibole pobili rodziców, jeden z nich, który ucierpiał najbardziej, trafił do pomorskiego Centrum Traumatologii w Gdańsku.
Jak dowiedział się portal Trójmiasto.sport.pl we wtorek w godzinach popołudniowych do policyjnej izby zatrzymań w Wejherowie przywieziono kolejnych dwóch podejrzanych. Łącznie przebywa tam więc już sześć osób.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Nie łapię?OBK H6 pisze: no widzę że Bergen pomagasz doprowadzić debili na policję ?tak trzymaj
no toz to Twoje rejony - czyż nie kibicujesz Arce?

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
aaaaa.
Nie kręci mnie oglądanie spoconych facetów, biegających jak debile za workiem ze skóry, bez względu na drużynę.
Za to pojutrze zaczynam pracę przy Rajdzie Lotos. O tym możemy porozmawiać.
Nie kręci mnie oglądanie spoconych facetów, biegających jak debile za workiem ze skóry, bez względu na drużynę.
Za to pojutrze zaczynam pracę przy Rajdzie Lotos. O tym możemy porozmawiać.
OBK H6, slaby powod do zartow..
az tak juz wszystkich znieczulilo? to jakis obled przeciez...
az tak juz wszystkich znieczulilo? to jakis obled przeciez...
pomijając drużyny i kolory szalików, mnie rozwaliło to, jak można wpaść na halę, pobić 7letnie dzieci - co one są winne?
przeciez one nawet nie jarzą o co poszło - takie dziecko będzie pewnie miało już schizę do końca życia
mam nadzieję, że ich dorwą, a w więzieniu jak się dowiedzą, że goście zrobili krzywdę dzieciakom - to już ich odpowiednio potraktują, że nawet sąd nie będzie już potrzebny
to w swój żywioł wpadasz na Lotosie?
edit: gregski właśnie o tym tu od rana piszę, ale reakcji zero niestety
przeciez one nawet nie jarzą o co poszło - takie dziecko będzie pewnie miało już schizę do końca życia
mam nadzieję, że ich dorwą, a w więzieniu jak się dowiedzą, że goście zrobili krzywdę dzieciakom - to już ich odpowiednio potraktują, że nawet sąd nie będzie już potrzebny
to w swój żywioł wpadasz na Lotosie?
edit: gregski właśnie o tym tu od rana piszę, ale reakcji zero niestety
Ostatnio zmieniony 14 lut 2012, o 23:40 przez busik, łącznie zmieniany 1 raz.
gregski, jeśli chodzi o to co się stało w Redzie to czekam aż kibole z arki zaczną rozpowiadać że to bojówka Tuska przebrana za arkowców pobiła dzieci, żeby spokojnych i uczciwych ultrasów postawić w złym świetle.
Stefanickiemu w RSMP i Bigusowi w RPP kibicuję, uściślijmy
Jeśli zaś chodzi o mój żywioł, jeśli to tak można nazwać, to od ośmiu lat trenuję wspinaczkę. Do niedawna uprawiałem też sport spadochronowy, ale pożar w siedzibie aeroklubu wyzerował mi konto i - przynajmniej czasowo - zarzuciłem skakanie. Jestem też pilotem paralotniowym.
Nie wprost zapytałeś komu kibicuję, to odpowiedziałem, ale bycie sędzią na pewno nie jest moim żywiołem i chyba niczyim nie jest, bo taki ktoś musiałby być bardzo nudnym człowiekiemOBK H6 pisze: to w swój żywioł wpadasz na Lotosie?
Stefanickiemu w RSMP i Bigusowi w RPP kibicuję, uściślijmy
Jeśli zaś chodzi o mój żywioł, jeśli to tak można nazwać, to od ośmiu lat trenuję wspinaczkę. Do niedawna uprawiałem też sport spadochronowy, ale pożar w siedzibie aeroklubu wyzerował mi konto i - przynajmniej czasowo - zarzuciłem skakanie. Jestem też pilotem paralotniowym.
kibice Arki - ci lepsi - byli zaraz potem na hali i przepraszali rodziców i dzieciaki
jezeli oni sami tego nie posprzątają, to będzie słabo
jezeli oni sami tego nie posprzątają, to będzie słabo
Muszę Wam przerwać te piłkarskie opowieści.
Otóż dnia 05.02 rozpocząłem sezon narciarski. Niestety, również tego samego dnia zakończyłem go upadkiem na stoku. Skutek - złamanie kości udowej z przemieszczeniem. Trafiłem na wyciąg, tym razem nie narciarski, leżałem trzy dni czekając na zabieg. W tej chwili mam w nodze kawałek metalowej, chyba tytanowej nawet, sztabki dokręconej do kości 10 śrubami. Szew na udzie ma ok 30cm.
Ten jeden dzień na białym uziemił mnie na najbliższe 6 miesięcy. Najbliższe plany się posypały, ale pozbieram się, wyliżę rany i będzie OK.
Otóż dnia 05.02 rozpocząłem sezon narciarski. Niestety, również tego samego dnia zakończyłem go upadkiem na stoku. Skutek - złamanie kości udowej z przemieszczeniem. Trafiłem na wyciąg, tym razem nie narciarski, leżałem trzy dni czekając na zabieg. W tej chwili mam w nodze kawałek metalowej, chyba tytanowej nawet, sztabki dokręconej do kości 10 śrubami. Szew na udzie ma ok 30cm.
Ten jeden dzień na białym uziemił mnie na najbliższe 6 miesięcy. Najbliższe plany się posypały, ale pozbieram się, wyliżę rany i będzie OK.
l_ewy, przyjmij wyrazy ale pamiętaj że 6 miesięcy wbrew pozorom minie jak z bicza
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
l_ewy, niby najgrubsza kość ?
jak ty chłopie ty wykonałeś ?
Zdrowia i ładnych piguł na Oddziale

jak ty chłopie ty wykonałeś ?
Zdrowia i ładnych piguł na Oddziale
l_ewy, trzymaj sie chłopie. Wyciąg tylko na początku trochę przeszkadza, później już idzie wytrzymać. jakiś pechowy ten luty.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
l_ewy, kurwancka wyrazy współczucia
ale najważniejsze jest dobre podejście trzym się stary

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
l_ewy,
a się porobiło, psia kość, znaczy udowa kość. Trzymaj się, będzie jeszcze dopsz
a się porobiło, psia kość, znaczy udowa kość. Trzymaj się, będzie jeszcze dopsz
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Konto usunięte pisze: jak ty chłopie ty wykonałeś ?
Tego się nigdy nie wie. A jak to się stało że sobie wybiłem paluch na zjeżdżalni wodnej dwa miesiące temu?
Od wypadku zastanawiam się jak to zrobiłem. Trochę obrazu rzuca opis "złamanie spiralne". Czyli prawdopodobnie przy upadku ja leciałem w jedną stronę, a narta z noga rotowała po swojej orbicie. W takiej sytuacji najczęściej lecą wiązadła w kolanie, u mnie było inaczej i puściło wyzej. Teraz to nie wiem czy nie lepiej, że to nie był staw?
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. Jak myślicie, ten śnieg co teraz pada poleży do sierpnia?
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. Jak myślicie, ten śnieg co teraz pada poleży do sierpnia?
l_ewy, raczej zdecydowanie lepiej, że strzeliła kość.. Jak dobrze poskładali i się ladnie zrośnie, to nie będziesz miał z nią problemów, a stawów tak łatwo wyleczyć się nie da, nawet niezależnie od kasy...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna