Off the beaten track

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Re: Off the beaten track

Post 1 cze 2008, o 22:46

damaz pisze: noooo, to Honda wytoczy komuś proces.
Proces jak proces ale jak coś zepsuje w hondzie to Teść nie będzie szczęśliwy :-( .
Na szczęście bardzo mnie lubi :thumb:

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 2 cze 2008, o 12:37

Olleo pisze: A ode mnie pytanie - co w tych 25zl w ramach grilla jest zapewnione*?

*) ile browarow na glowe

dzisiaj gospodyni z lesnego zadzwoniła do mnie i rzekła tak: pomyliłam sie z tymi 25 zł bo będze 35 od buźki :evil: ale menu podyktowała:

bigos z młodej kapusty
karczek
kiełbasa
kaszanka
ogórki małosolne
pieczwo, ketchup i musztarda
smalec wiejski

dodatkowe pokoje to inny budynek 500m w las , pojade oblukać i dam znać :whistle:

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 2 cze 2008, o 12:46

Brzmi dobrze :)

A jakby parę osób zza ściany ściągnąć na tę imprezę? Minimusa, na przykład? Bardzo sympatyczny człowiek.
http://wwojnar.com/

– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 2 cze 2008, o 12:59

1. Menu mi pasuje :-)

2. Co do sprowadzania "innych" - o ile chodzi o osoby znane jako sympatyczne i normalne, nie widzę przeszkód polityczno-towarzyskich. Problem może być tylko z logistyką, tzn. z noclegiem. Esilon?

3. "Do stołu" zgłaszam wstępnie także moją małżonkę. Przyjedziemy razem, pić będę ja, wyjedziemy jak zaczniecie za głośno śpiewać albo padniecie :evilgrin:

4. W kwestii menu, gdzieś-tam wstępnie planowałem jakieś mocniejsze alkohole do popicia - ale w kontekście aury i okoliczności, chyba jednak pifffko będzie optymalne... W każdym razie ja się deklaruję jako amator browara. Przywiozę dla siebie, mogę ewentualnie kupić i wieczorem przywieźć też dla innych - po uzgodnieniu gatunków i ilości.

Gal
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: XC 70
Polubił: 85 razy
Polubione posty: 316 razy

Post 2 cze 2008, o 13:01

esilon pisze: dzisiaj gospodyni z lesnego zadzwoniła do mnie i rzekła tak: pomyliłam sie z tymi 25 zł bo będze 35 od buźki :evil:
Co się dziwisz? Dowiedziała się, że kawiory Subaru przyjeżdżają to i cenę dostosowała... :cofee:
BTW: Definicja Plejad (wg. Leniucha) - "Impreza, na której właściciele Subaru dają zarobić właścicielom Ursusów." :mrgreen:

Macie jakiegoś znajomego właściciela Ursusa w okolicy...?
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.

esilon
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 13:23

jest 7 pokoi z czego 5 pomieści 4 osoby na podwójnych łózkach a 2 zmieszczą parke + 1

wstepny układ jest taki (kolejność dyktowana, przypadkowa ):

Olleo - pokój 2 samotnie z małzonką ale przyjechac musi dzień wczesniej 8-)
Devlin pokój 2 bo szkodnika muszą miec na oku :wall:
Fido pokój 2 jak brelok przywiezie :razz:
vibowit pokój 2 bo tak 8-)

no to mamy załatwione 4 pokoje z czego 2 to tzw trójki i 2 tzw "czwórki"

zostały więc 3 pokoje w których zmieści się max po cztery osoby ale na łózkach małżeńskich,
propozycja "układanki " jest taka ale mozna pomieszać :mrgreen: :

Zofija z Michałem + So What z Niuńkiem (któryś na materacu albo razem :?: ) pokój 2 + 2
Chlor z Zagatka pokój 2 + ktosik 1 do przygarnięcia

i zostaje nam 1 pokój z dwoma podwójnym łóżeczkami :mrgreen: dla:
damaz + rrosiak+Fanky-Koval + iquiz, ale jak jednego przygarni Chlor to we trzech dadzą radę, może jeden na materacu ?

jeżeli Piter 25/35 przyjedzie to i tak trzeba "domówic" spanko po sąsiedzku a wtedy i dla mnie jakis pokoik się znajdzie , może i WiS zanocuje,

to jest wstepna propozycja pod rozwage szczeglnie dla singli których sparowałem niechcący , podajcie mozliwe dopuszczalne kombinacje lub niedopuszczalne a zaproponowane a wtedy ostatecznie bedzie wiadomo ile miejsc nam brakuje,
Ostatnio zmieniony 2 cze 2008, o 13:37 przez esilon, łącznie zmieniany 1 raz.

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 2 cze 2008, o 13:26

Się będzie działo tej nocy :-d

Jak komuś ze śpiących się przyśni na ten przykład, że wciąż jedzie trasą terenową i ostro biegi zmienia... :whistle: :oops:

PS. Esilon, ja nie śpię na pewno, nie ma sensu robić tłoku - w sytuacji w której Małgośka będzie na miejscu, wolę wrócić (własne łóżko, własna łazienka...). Ciebie zresztą też możemy odwieźć, a rano przywieźć do LD (o świcie w niedzielę wyprawiamy dziecko na wycieczkę autokarową, potem ja na egzamin a żona na zajęcia, więc i tak będziemy się kręcić od rana - no problem).

PPS. Peter cuś odmłodniał... ;-)

esilon
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 13:37

WiS pisze: PPS. Peter cuś odmłodniał...

:mrgreen: górskie powietrze

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 2 cze 2008, o 14:30

esilon pisze:vibowit pokój 2 bo tak 8-)
8-) :thumb:

WiS, co do menu, to ja jestem otwarty. Pragnę jednynie zauważyć, że do wieczora napoje chłodząco/odświeżające (browary) są ok, ale później to się chłodno robi. ;-) :mrgreen:

esilon, jakieś zaliczki może trzeba wpłacić?
czarne jest piękne...

esilon
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 15:29

vibowit pisze: jakieś zaliczki może trzeba wpłacić?

zaliczka jest wpłacona, nie ma sensu w jakies przelewy się zabawiac, na miejscu każdy zapłaci,

ufam Wam :whistle:
PS: WiS tez sprawiał wrażenie, że ufa

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 15:39

Patrzta państwo:

"Użytkownicy przeglądający to forum: devlin i 5 gości"

Permanentna inwigilacja! ;)

– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 235 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 2 cze 2008, o 15:40

devlin pisze:Patrzta państwo:

"Użytkownicy przeglądający to forum: devlin i 5 gości"

Permanentna inwigilacja! ;)
Nieeee.Tylko ja i 4 gości...
Dolce far niente ;-)

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 15:51

Mnie tu vibek zagnał, to jestem.
No i...... :razz: :mrgreen:

Gwidon - dziewica Nowoorleańska
Brak podpisu.

devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 15:54

Przyjedziesz, Grześ? No to będzie nieźle... :)

esilon
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 15:55

Grzesiek_67 pisze: dziewica Nowoorleańska

ciekawe, ciekawe :mrgreen: ,

to przyjedziesz sam czy z kims, bo licze właśnie ile jescze łóżek nam pootrzeeba :mrgreen:

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 16:00

Kochani,
ja jestem taki staro-młody (czyli trochę we mnie szczeniaka a trochę smugi cienia) i kurnia czuję na sobie taką presję, jak właście Ona, ta dziewica Nowoorleańska ;-)))

Devlinku zobaczymy, rezerwować nie ma co , w razie co w Forku się kimnę (alone in a dark).

Cieplutko
Brak podpisu.

esilon
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 16:07

Devlin...............................................................................pokój 2 osobowy
vibowit............................................................................. pokój 2 osobowy
Konto usunięte...............................................................................pokój 2 osobowy
Zofija Michal So What! Niuniek (ktoś na materacu ?)....................pokój 2 osobowy
rrosiak Inquiz Konto usunięte (ktoś na materacu ?)...........................pokój 2 osobowy
Chlor z Zagatką. damaz.........................................................pokój 2 osobowy
Olleo ...............................................................................pokój 2 osobowy

tak by się pomieścili dotychczas zgłoszeni, nastepni po sąsiedzku, proszę zgłaszac tzw wonty co do "układanki" juz teraz, bo muszę dodatkowe miejsca w tym tygodniu zamówić,
sam przeca nie bedę 500m przez las w nocy/nad ranem zaiwaniał
Grzesiek_67 pisze: w razie co w Forku się kimnę (alone in a dark).
hm.....to nie jest zły pomysł :mrgreen:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 2 cze 2008, o 16:11

W forku się super fajnie śpi jak się złoży tylne oparcie i rzuci jakiś kocyk. Nawet 190cm koleś się zmieści.

esilon
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 16:16

Piter 35 gadałes juz z tym tesciem czy nie ?

:mrgreen:

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 2 cze 2008, o 16:59

esilon pisze: Devlin...............................................................................pokój 2 osobowy
vibowit............................................................................. pokój 2 osobowy
Konto usunięte...............................................................................pokój 2 osobowy
Zofija Michal So What! Niuniek (ktoś na materacu ?)....................pokój 2 osobowy
rrosiak Inquiz Konto usunięte (ktoś na materacu ?)...........................pokój 2 osobowy
Chlor z Zagatką. damaz.........................................................pokój 2 osobowy
Olleo ...............................................................................pokój 2 osobowy
Mam spać z Nuńkiem na jednym łóżku :?: :o

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Post 2 cze 2008, o 17:05

So What! pisze:
esilon pisze: Devlin...............................................................................pokój 2 osobowy
Mam spać z Nuńkiem na pojedynczym łóżku :?: :o

Spokojnie, nie stresuj się - będziecie mieć łóżko podówjne - takie małżeńskie :lol:

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 17:07

zofija, ładnie tak przekręcać cytaty :mrgreen:

esilon
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 17:10

dodatkowe lokale sypialne 500m w las

1. So What!albo na materacu albo niuniek w las lub na materacu
2.................
3..................

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 17:12

esilon, nie zapominaj, że jesteś organizatorem i zostaniesz rozliczony z wykonanej pracy :-p :mrgreen:

esilon
6 gwiazdek

Post 2 cze 2008, o 17:17

So What! pisze: esilon, nie zapominaj, że jesteś organizatorem i zostaniesz rozliczony z wykonanej pracy

daj mi spokój, musiałem dzisiaj do lekarza na EKG skoczyc , na szczęście pika wporzo

jest jeszcze salon a ponieważ cała chata nasza to ktos może na skórach przekimać

Obrazek

ODPOWIEDZ