Proces jak proces ale jak coś zepsuje w hondzie to Teść nie będzie szczęśliwydamaz pisze: noooo, to Honda wytoczy komuś proces.

Na szczęście bardzo mnie lubi

Proces jak proces ale jak coś zepsuje w hondzie to Teść nie będzie szczęśliwydamaz pisze: noooo, to Honda wytoczy komuś proces.
Olleo pisze: A ode mnie pytanie - co w tych 25zl w ramach grilla jest zapewnione*?
*) ile browarow na glowe
Co się dziwisz? Dowiedziała się, że kawiory Subaru przyjeżdżają to i cenę dostosowała...esilon pisze: dzisiaj gospodyni z lesnego zadzwoniła do mnie i rzekła tak: pomyliłam sie z tymi 25 zł bo będze 35 od buźki![]()
esilon pisze:vibowit pokój 2 bo tak![]()
vibowit pisze: jakieś zaliczki może trzeba wpłacić?
Nieeee.Tylko ja i 4 gości...devlin pisze:Patrzta państwo:
"Użytkownicy przeglądający to forum: devlin i 5 gości"
Permanentna inwigilacja! ;)
Grzesiek_67 pisze: dziewica Nowoorleańska
hm.....to nie jest zły pomysłGrzesiek_67 pisze: w razie co w Forku się kimnę (alone in a dark).
Mam spać z Nuńkiem na jednym łóżkuesilon pisze: Devlin...............................................................................pokój 2 osobowy
vibowit............................................................................. pokój 2 osobowy
Konto usunięte...............................................................................pokój 2 osobowy
Zofija Michal So What! Niuniek (ktoś na materacu ?)....................pokój 2 osobowy
rrosiak Inquiz Konto usunięte (ktoś na materacu ?)...........................pokój 2 osobowy
Chlor z Zagatką. damaz.........................................................pokój 2 osobowy
Olleo ...............................................................................pokój 2 osobowy
So What! pisze:Mam spać z Nuńkiem na pojedynczym łóżkuesilon pisze: Devlin...............................................................................pokój 2 osobowy
vibowit............................................................................. pokój 2 osobowy
Konto usunięte...............................................................................pokój 2 osobowy
Zofija Michal So What! Niuniek (ktoś na materacu ?)....................pokój 2 osobowy
rrosiak Inquiz Konto usunięte (ktoś na materacu ?)...........................pokój 2 osobowy
Chlor z Zagatką. damaz.........................................................pokój 2 osobowy
Olleo ...............................................................................pokój 2 osobowy![]()
So What! pisze: esilon, nie zapominaj, że jesteś organizatorem i zostaniesz rozliczony z wykonanej pracy