Coś niedobrego
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Re: Coś niedobrego
znane miejsce od samochodów po motocyklekos pisze: Jechałem po Armii Krajowej w Warszawie. Na zakręcie przed zjazdem na Powązkowską zdzieliłem bandę. .
zdradliwe i nie wyprofilowane

Ostatnio zmieniony 28 lut 2012, o 00:17 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.
kos, dobrze ,że nic się Tobie nie stało
a do tego nikomu krzywdy nie zrobiłeś
Furę się naprawi i będzie dobrze 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
esilon, a jaśniej możesz ?esilon pisze: Pozdrawiam.
Latarnik z wapiennikowej .

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Taaaak.... magiczny pierwszy rok. Czyli, nie zależnie od szkolenia, moduł już umiem jeździć. Też przerabiałam, po mniej więcej roku posiadania prawka.
I pewnie nie tylko ja. To jakiś taki zdradziecki moment jest, kiedy się młodemu stażem kierowcy wydaje, że....
kos uszy do góry, będzie dobrze. Samochód, to tylko samochód. Nie ten to inny, a Ty jesteś jeden, więc najważniejsze, że jesteś. Taki sam.
A może nawet mądrzejszy
Pozdr,
Dzwonnik z Postępu

I pewnie nie tylko ja. To jakiś taki zdradziecki moment jest, kiedy się młodemu stażem kierowcy wydaje, że....
kos uszy do góry, będzie dobrze. Samochód, to tylko samochód. Nie ten to inny, a Ty jesteś jeden, więc najważniejsze, że jesteś. Taki sam.

A może nawet mądrzejszy

Pozdr,
Dzwonnik z Postępu

Ostatnio zmieniony 28 lut 2012, o 00:23 przez zofija, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarownica prawdę Ci powie :D
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
kos, trzeba było zwalić na opony
Wtedy byłbyś jak Kuzaj!

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Chyba jednak dzwonnica...zofija pisze: Dzwonnik z Postępu

Podpisano:
Rownik z Cisiej Woli (ale sześciokrotnie fiknięty wzdłuż rowu!)
PS. jak to wypadki komunikacyjne zbliżają ludzi... troje członków rodziny siedzi w jednym pokoju nad kompami i nad Forum... nawet Mag, tylko coś się odezwać nie chce

WiS, dzwonnik brzmi dumniej.
To coś jak pilot i pilotka, ew. kierowca i kierownica
Poza tym dzwonnica zupełnie nie pasuje mi do avatara

To coś jak pilot i pilotka, ew. kierowca i kierownica

Poza tym dzwonnica zupełnie nie pasuje mi do avatara

Ostatnio zmieniony 28 lut 2012, o 00:29 przez zofija, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarownica prawdę Ci powie :D
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
jeden monitor czy kazdy na własnym lapkuWiS pisze:
PS. jak to wypadki komunikacyjne zbliżają ludzi... troje członków rodziny siedzi w jednym pokoju nad kompami i nad Forum... nawet Mag, tylko coś się odezwać nie chce

A i teraz wyszła mu trauma i ma w podpisie bez auta... Esi do psychologa leć ,może jeszcze będziesz mógł prowadzićzofija pisze: WiS, dzwonnik brzmi dumniej.![]()

- WiS
- 6 gwiazdek
Kompromisowo proponuję "dzwoneczek"zofija pisze: dzwonnica zupełnie nie pasuje mi do avatara

Nie no, każdy na własnym plus jeszcze jakieś nie włączone w odwodzie - w końcu, inteligencki dom, nie?Konto usunięte pisze: jeden monitor czy kazdy na własnym

Długo wychodziła, wszak to przez ową latarnię Esi zagościl kiedyś na Forum - czyli kolejny dowód, że nie ma tego złego...Kruszyn pisze: teraz wyszła mu trauma

mają gorsze, ale chyba nie chcesz znać szczegółów....?kos pisze: ach te kobiece fanaberie

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
też klikam ze złomkakos pisze:Konto usunięte, dwa lapki... Mag używa stacjonarnego, ach te kobiece fanaberie

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
ale z tym to już na privWiS pisze:mają gorsze, ale chyba nie chcesz znać szczegółów....?kos pisze: ach te kobiece fanaberie

Niestety nie znam historiiWiS pisze: wszak to przez ową latarnię Esi zagościl kiedyś na Forum

WiS, pewny jesteśWiS pisze: czyli kolejny dowód, że nie ma tego złego...

- WiS
- 6 gwiazdek
Co ciekawe, o tym też parokrotnie rozmawialiśmy...zofija pisze: magiczny pierwszy rok. Czyli, nie zależnie od szkolenia, moduł już umiem jeździć.

No nie mów, ze chcesz, żeby Klor i Fido żyli w świecie bez koszul marki "Klasyka"Kruszyn pisze: pewny jesteś

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
kos, uszy do góry. Najważniejsze to się nie zniechęcać do jazdy.
Pozdrawiam,
Dzwonnik z różnych miejsc
Pozdrawiam,
Dzwonnik z różnych miejsc

WiS pisze: No nie mów, ze chcesz, żeby Klor i Fido żyli w świecie bez koszul marki "Klasyka"I żebym ja sam ze sobą na kieleckie spoty forumowe jeździł...
He he he ,przecież żartuję , Klor i Fido by mnie oskubali jakby musieli drożej kupować koszule w wawce

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Najważniejsze, że jesteś cały kos. Zadbaj, żeby teraz nie włączył się mod "jestem niezniszczalny" a "toyota to najlepszy samochód" 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
kos pisze: Jechałem po Armii Krajowej w Warszawie.

Te Armii Krajowej są wyjątkowo podstępne!

Ja też kiedyś wydzwoniłem na Armii Krajowej. I też o barierę. Tylko że w Krakowie

Najważniejsze, że wszyscy cali.
Auto rzecz nabyta, prędzej czy później będzie lepsze. Ale za to wnioski z takiej lekcji - zawsze bezcenne!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jak przegrał? Żle na to patrzysz. On je olał, pokazał im środkowego palca! Prawa fizyki były bez szans. Przynajmniej wiadom, że ma charakterWiS pisze: w sobotę wieczorem Krzysiek przegrał pojedynek z prawami fizyki;

kos łepetyna do góry, bierz złotego i dawaj do Wawki, Wolak gdzieś tam się kręci. Z jeżdżenia pewno dużo nie wyjdzie, ale za to porządnie popijesz

kos, trzymaj się stary kolejna dzięki Bogu w miarę szczęśliwie zakończona lekcja za tobą.
Mówiłem ,że Yarek na śliskim nie będzie wybaczał błędów.
Mówiłem ,że Yarek na śliskim nie będzie wybaczał błędów.

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

kos, współczuję.kos pisze:Jechałem po Armii Krajowej w Warszawie. Na zakręcie przed zjazdem na Powązkowską zdzieliłem bandę. Ale nie uprzedzajmy faktów. Jechałem wiaduktem po lewym pasie. Na zakręcie faceta z prawego pasa zniosło przede mnie. Odpuściłem gaz licząc, że wystarczy to, żeby się zmieścił. Jednakże gdy poczułem, że tracę w ten sposób przyczepność zmieniłem strategię. Nadepnąłem gaz i zacieśniłem zakręt faceta wyminąłem, ale prawie się wpakowałem w barierkę. Jedna kontra, druga i jadę już dziobem w dobrą stronę, ale nadal czuję, że mnie znosi. Próbowałem się uratować też z tego, ale już się nie udało i wbiłem się w barierkę na której obróciło mi auto i ustawiło tyłem do kierunku jazdy. Najprawdopodobniej w momencie jak wpadłem w poślizg po zdjęciu nogi z gazu uderzyłem w lewy krawężnik tylnym kołem i podwinąłem je pod samochód. Co utrudniło mi trochę dalsze manewry.
A tak dla ciekawości, miałeś może w tym Yarisie:
http://www.toyota.pl/innovation/technol ... s_trc.aspx
http://www.toyota.pl/innovation/technol ... s_vsc.aspx