Wygląda smacznie ,chrzan i setka do tegoWiS pisze: materiał poglądowy pt. "boczuś"![]()

Wygląda smacznie ,chrzan i setka do tegoWiS pisze: materiał poglądowy pt. "boczuś"![]()
Z kim jak z kim, ale z Kruszynem bym w tych tematach nie polemizowałmelinda pisze:dodaje sięKruszyn pisze:melinda, papryki nie daje sie do strogonowa.i pieczarki tez. Chcesz przepis?
Stawiam czapkę śliwek, że Kruszyn ma więcej wspólnego z gotowaniem, niż ta laska od przepisumelinda pisze:to zobacz czy se nie dodajemelinda pisze:http://spec.pl/kulinaria/potrawy/przepis-na-strogonow
Joanna Białek - ukończyła studia politologiczne i administracyjne. Od 2007 roku współpracowała z gazetą Dziennik Polski oraz portalami informacyjnymi (m.in.: Źródło.net) dla których pisała teksty poradnikowe dotyczące tematyki lifestyle, związane z modą i stylizacją, a również zdrowym stylem życia i odżywianiem. Obecnie pracuje w agencji reklamowej i zajmuje się recenzowaniem książek dla wydawnictwa ZNAK.
No to raczej polska kuchnią się nie pochwalisz robiąc strogonowaKubik pisze: Jutro przećwiczę ten przepis i powiem recenzję
melinda pisze: może faceci przede mna wieja, ale na gotowaniu się znam
Jest jestmelinda pisze: NIE MA STROGONOVA BEZ PAPRYKI!!!
Gal zareagował na dyskusję o przepisach.WiS pisze: podejrzewam, że Gal reaguje na słowa kluczowe: "mięso" i "papryka"
Gal pisze: strogonow
1860 - kostki wołowiny + bulion + musztarda + odrobina kwaśnej śmietany
1910 - kostki wołowiny + bulion + musztarda + kwaśna śmietana + cebula + przecier pomidorowy
1940 - paski wołowiny + cebula + grzyby + albo przecier pomidorowy albo musztarda + kwaśna śmietana
1960 - paski wołowiny + cebula + grzyby + przecier pomidorowy
17-03-2012 - paski wołowiny + cebula + grzyby + przecier pomidorowy + papryka
i dobrze.
FUX, co masz na myśliFUX pisze: wrzuć coś zacnego...![]()
FUX pisze: Przepisik na coś fajnego, rogaliku...![]()