napiliby się to inaczej może by pisaliWiS pisze: a tu w kółko "piła" i "piła"![]()
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
A to Alan leczy żony z nałogów?WiS pisze:Jesli ktoś ma problem z tym, ze jego kobita za duzo pije, do piszcie do AAA
WiS pisze: Po raz kolejny zagladam do tego watku, widząc nowe posty - i liczac na coś optymistycznego
wiosna jest, siedzie w robocie przy otwartym oknie i słucham pieknego śpiewu otwartych wydechów harleyowych
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Nie, to akurat AA, ale za to AAA może wyciąć i przenieść te pogwarki drwali gdzie indziej - to napisałem hurtembarbie pisze: Alan leczy żony z nałogów?
esilon pisze: słucham pieknego śpiewu otwartych wydechów harleyowych
Kiedy zmiana u ciebie na coś ostrzejszegoesilon pisze: słucham pieknego śpiewu otwartych wydechów harleyowych
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, seryjna głośnośc jest Ok, jedynym powodem zmiany tego stanu będzie ewentualny remap
chyba że zmiana samej puszki końcowej na rownie cichą ale z lekkim bulgotem 
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
esilon pisze: chyba że zmiana samej puszki końcowej na rownie cichą ale z lekkim bulgotem![]()
No to SuperSprytny albo Fujitsubo Legalis i będzie i cicho i bulgotnie
A ja wczoraj zapisałem się do frakcji balonowej. Zanabyłem 16' (dotychczas jeździłem na 17) i oponki 205/55/16 - zimówki miały 205/40/17 ....
Panie, no Rydwan zmienił charakter 100%, teraz to je komfurt, mięciutki dyliżans, cicho i buju-buju
Trza uważać natomiast na gwałtowne manewry, se test dziś zrobiłem z którego wyszedłem tylko dzięki "godnościom osobistom"
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67 pisze: No to SuperSprytny
miałem w Forku, darło jape bardzo
- WiS
- 6 gwiazdek
No, bądź co bądź automatGrzesiek_67 pisze: teraz to je komfurt, mięciutki dyliżans, cicho i buju-buju
WiS pisze: Następnym krokiem powinna być boazeria z plastiku
WiS
żeby zostac komfortowa lymuzyna to najpierw musi podnieśc troszkę brzuch z gleby , ale kolor ma seryjnie dżagowy
- WiS
- 6 gwiazdek
Te, faktycznie - no to jeszcze jasna skórka i jakieś 19 głośników plus natrysk perfum 
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
WiS pisze: plus natrysk perfum
Nad tym właśnie myślę. Skąd wiedziałeś ?
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Esi, pamiętam, że we Forku był SS ale jakoś strasznie nie darł gębusi. SS to nie Blitz
Brak podpisu.
Grzesiek_67, darł darł, fakt że tylko przy maksymalnym działniu pompy paliwa ale darł, na trasie przy hamowaniu silnikiem basowo było, dla mnie OK ale pasażerowie przez grzecznośc tylko się nie skarzyli
Grzesiek_67, i odbierz PW proszę
Grzesiek_67, i odbierz PW proszę
I co tak się cieszycie? Jutro do roboty trzeba.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
leon pisze: Jutro do roboty trzeba.
Jutro, kochanieńki, to będzie dopiero jutro. Jak sam napisałeś. A na razie mamy tu i dziś. Carpe diem my friend, carpe diem
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67 pisze: Carpe diem my friend, carpe diem
Dwa ostatnie dni robiłem karpia
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Dokładnie ja tez sie nie wybieramWiS pisze: A wcale że nie![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
leon pisze: Dwa ostatnie dni robiłem karpia![]()
Z Księgi przysłów polskich, śp. Kazimierz Górski :
" Dobry karp, tynfa wart"
Dziękuję.
Brak podpisu.
Konto usunięte,Konto usunięte pisze:A kosiarkę też macie elektryczną?
nie mów, że to Cię zadziwia...
Elektyczną kosiarkę Bosch Rotak mogę z czystym sumieniem polecić, bo służy mi (z jedną tylko awarią, z winy użytkownika) od wielu już lat.
Elektyczne samochodu już tanieją:
http://www.samar.pl/__/47/i/67272/t/1/D ... cale=pl_PL
Jeszcze kilka lat, w ciągu których te technologie potanieją jeszcze bardziej i takie auta też nie będą rzadkością na naszych drogach.
Pomyśl: postawisz sobie prywatny wiatrak za domem, który będzie Ci w nocy ładował baterie w samochodzie i będziesz za darmo jeździł codziennie jakieś 100-150km.
Kuszące?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
A i owszem. Koszenie "z kablem" jest totalnie niewygodne. No chyba, że ma się do skoszenia 10m2 blisko gniazdkaЛукашэнка pisze:Konto usunięte,Konto usunięte pisze:A kosiarkę też macie elektryczną?
nie mów, że to Cię zadziwia...
![]()
Całe szczęście te samochody nie muszą być wetknięte do gniazdka w czasie jazdy jak kosiarki na prądЛукашэнка pisze: Elektyczną kosiarkę Bosch Rotak mogę z czystym sumieniem polecić, bo służy mi (z jedną tylko awarią, z winy użytkownika) od wielu już lat.
Elektyczne samochodu już tanieją:
http://www.samar.pl/__/47/i/67272/t/1/D ... cale=pl_PL
Jeszcze kilka lat, w ciągu których te technologie potanieją jeszcze bardziej i takie auta też nie będą rzadkością na naszych drogach.
Pomyśl: postawisz sobie prywatny wiatrak za domem, który będzie Ci w nocy ładował baterie w samochodzie i będziesz za darmo jeździł codziennie jakieś 100-150km.
Kuszące?
Oczywiście, że narzędzia dobrze jest dobierać do skali prac, które mają być nimi wykonywane.Konto usunięte pisze:Koszenie "z kablem" jest totalnie niewygodne. No chyba, że ma się do skoszenia 10m2 blisko gniazdka![]()
Gdybym był trawnikowym "obszarnikiem" to pewnie wolałbym jeździć samobieżną kosiarką na traktorku.
A jeśli chodzi o "kabel", to są dostępne urządzenia akumulatorowe. Również kosiarki do trawników.
One są oczywiście stosunkowo droższe, ze względu na wysoki koszt akumulatorów.
Ale mając w perspektywie darmowy prąd z własnego wiatraka, poważnie bym się zastanowił nie tylko nad elektrycznym autem, ale również nad taką kosiarką.
nie, żebym chciał Ci humor psuć, ale tak trochę nie za bardzo to są zamienniki... Różnica w średnicy kół to ponad 3,5cm (!) Nie pomyliłeś się w podaniu tych wymiarów??Grzesiek_67 pisze: 205/55/16 - zimówki miały 205/40/17 ..
http://www.miata.net/garage/tirecalc.html
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- WiS
- 6 gwiazdek
A jak przez parę dni akurat nie będzie wiatru, to sobie popedałujesz dla zdrowia na dynamkuЛукашэнка pisze: postawisz sobie prywatny wiatrak za domem, który będzie Ci w nocy ładował baterie w samochodzie